Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

memişlerin pudıng gıbımııı:roflol:allah senın varyaaakaydirigubbakcemile3

selam cnmmm

aaa yıne ne oldu kuzuu mıde bulantın yüzünden mıı
evet nohutum muhallebı kıvamında bilmiyorumkismile Şeniz

sağol dilekçiğimmm yavaş yavaş başladımm artık cinsiyetini öğrendikk yaa ancaaa toplanırızzzz ay çok şirin şeyler varrr

tatlım öyle çok hedıye gelcekkı hıç gıydıremedıklerın bılem olcak...çok sey alma...

saolunn kızlarr yaa ınsallahh gecerrr wallaa...

ee sızde ne war ne yokkk 3 gunden berıdır
geçmıs olsun Şeniz

hoşbuldum kuzum ayy çok fenayım yaaa bi halsızlık aldı benı 1 saatır gozlerım kapanıyo valla sızle konusurken sızıde bırakamıyorum
dınlen canım..nıye zorluyon kendunu..

saçlarını kurut alsanaalsanasmile herzaman..

tatlım öyle çok hedıye gelcekkı hıç gıydıremedıklerın bılem olcak...çok sey alma...[/QUOTE]

evet gelir kesindee giysiye fazla kaçmıycam cnmm battanıyedirr hastane çıkışıdır çıtçıtlı badilerdenn alç açmalarr falan alıcamm ananesiyle babannesi alıyo onalrın çoğunuda zxaten bu aldıklarım ananesinden di

geçmıs olsun Şeniz

dınlen canım..nıye zorluyon kendunu..

saçlarını kurut alsanaalsanasmile herzaman..

canım kuruturum hep. bende sinüzit faranjit astım ne ararsan var. ama elektrik yoktu. bide dışarı çıkacaktık öyle çıktım. ama akşam çok kötü oldum yaaa.

İi bare havalanmışsın biras ben de sultanköye gittim ctesi günü erken kapadım dükkanı. Eşimde çalışıyodu oraya geldi direk. Dün akşam döndük ewe. Doktor için hasırlıklarımı fln yaptım. Ayy bide kayınvaldem gelcek bugece bende kalcak. Ev de dandini. Biras toparlama da yaptım akşam için yemeklerdi çorbaydı yaptım. Doktora gidiceemizden haberi yok. Annesine gidicek benim işim war dedim, doktor çıkışı gidip alıcam

hoşbuldum kuzum ayy çok fenayım yaaa bi halsızlık aldı benı 1 saatır gozlerım kapanıyo valla sızle konusurken sızıde bırakamıyorum
dınlen kuzuu ...ya ben ıkı gun tefrıcıyeyı çekemedım hafta sonu ev kalabalık oluyo fırsat olmadı bır an nce başlamam lazım bende çıkıcamm bırasdann
nohudum rand. 4 te

hımmm hayırlı haberlerle gel ınşallah bebemm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…