- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.181
dılayyyy hoş geldın kuzuuu
evet nohutum muhallebı kıvamında bilmiyorumkismile Şenizmemişlerin pudıng gıbımııı:roflol:allah senın varyaaakaydirigubbakcemile3
selam cnmmm
aaa yıne ne oldu kuzuu mıde bulantın yüzünden mıı
sağol dilekçiğimmm yavaş yavaş başladımm artık cinsiyetini öğrendikk yaa ancaaa toplanırızzzz ay çok şirin şeyler varrr
slm kısslarrr herkes için bol bebişli haftalar olsun inşallahopuyorumnanaktan
nasılsınız bakemmm var mı yeni haberler[/QUOTE
gunaydın canım hoşgeldınn
geçmıs olsun Şenizsaolunn kızlarr yaa ınsallahh gecerrr wallaa...
ee sızde ne war ne yokkk 3 gunden berıdır
dınlen canım..nıye zorluyon kendunu..hoşbuldum kuzum ayy çok fenayım yaaa bi halsızlık aldı benı 1 saatır gozlerım kapanıyo valla sızle konusurken sızıde bırakamıyorum
kızlaaaaaaaar başım çok ağrıyor yaa. sinüzit yine çıktı meydana. dün kileri falan temizledim banyo yaptım elektrik kesikti. saçımı kurutamadım ve beklenen oldu. şiddetli baş ağrısı. eşim ovaladı falan geçmişti tekrar başladı. sanki beynime taş kaya yüklemişler yaaa.
GEÇMİŞ OLSUN SELCANCIM YA opuyorumnanaktan
selcancım geçmiş ossun yine bulantılardan mı yidin serumu
geçmıs olsun Şeniz
dınlen canım..nıye zorluyon kendunu..
saçlarını kurut alsanaalsanasmile herzaman..
geçmıs olsun Şeniz
dınlen canım..nıye zorluyon kendunu..
saçlarını kurut alsanaalsanasmile herzaman..
İi bare havalanmışsın biras ben de sultanköye gittim ctesi günü erken kapadım dükkanı. Eşimde çalışıyodu oraya geldi direk. Dün akşam döndük ewe. Doktor için hasırlıklarımı fln yaptım. Ayy bide kayınvaldem gelcek bugece bende kalcak. Ev de dandini. Biras toparlama da yaptım akşam için yemeklerdi çorbaydı yaptım. Doktora gidiceemizden haberi yok. Annesine gidicek benim işim war dedim, doktor çıkışı gidip alıcamhoşbulduk cnmm nasıl geçsinn güzeldiiii ctesii alışverişe çıktım zaten hastane çıkışıyla penye battanıye aldımm oğluşumaa dünde evdeydım akşam üzeri benmkinle çıktıkk sinemaya gidicektik ama yer bulamadık çok geçe yer vardı onada girmedikk orıonda gezındık kipa yaptık geldik eveee sen nasılsınn heyacanlısın dimiii hadi bakalım ii haberlerle gel inşş rahminde bişi çıkmazzzz
neden gıdıyosun dohtura..
eed cıcemm yaa mıde bulantısı oldurcek benı galıbaa sen ne alemdesın nasıl gıdıo hamıslıkk
dınlen kuzuu ...ya ben ıkı gun tefrıcıyeyı çekemedım hafta sonu ev kalabalık oluyo fırsat olmadı bır an nce başlamam lazım bende çıkıcamm bırasdannhoşbuldum kuzum ayy çok fenayım yaaa bi halsızlık aldı benı 1 saatır gozlerım kapanıyo valla sızle konusurken sızıde bırakamıyorum
nohudum rand. 4 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?