Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kız kadın normalde hiç bebek lafı yapmasdı iki haftadır içine mi doğuyo ne bu sene artık bi bebek alsanız fln diye başladı laf yapmaya. Bebek mağazalarına yapıp doğurda bi tane biz de bu mağazalara girelim artık fln dedi geçen şaşırdım.

kızlar şinir eden biri varsa söyleyin valla çok iyi olucak hem benim için hem sizi sinir eden kişi için alsanaalsanasmile

içinee doğdu heraldeee cnmmm ben 4 sene yapmadım hiç kayınvalidemm bişiiii demediydii bana ima bile etmezdii ama millet sorunca ben kapatıyodum ağızlarınııı kadında onlardan alıyodu heralde cevabınııı inşş bı yılll olucakkkk seninde

ay bilmiyom kuşum ya canım sıkılıyo çok sinirliyim ama sebebi ne tamda belli değil akrnım şiş kasıklarım ağrıyo daha doğrusu alt tarfında bi ağırlık var arada da batma oluyo göğüslerim uyuşuk gibi adetmi olucam ne edicem ben bide iştahım açıldı ama wc problemim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…