Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultann kız ne o öle marumiyet bölgesimi orası merkesde değilmisinn sennn o kadr çok elektrk kesilmesi olurmu hiçç

kız merkezdeyim ama adananın heryerinde var. yavaş yavaş gidiyorlar. ama şansımıza bizde pazar günü kesildi elektrik.cumartesi pazar pazartesi. işyeri çok diye herhalde.

Slcn geçmiş olsun canım

saol canımm

ayy hayırlısı olsun canımmm
ayyy kızlar dayanamıyorum ben cıkıyorum cok fena oldum hakıkatten :bbo:

ayy gecmıs olsun bebekımm yaaa dıkat et kendıne

Ay evet ne zaman gizli bi iş yapsam böyle oluyo yaa ayarladım bakalım yakalanmam inşallah. Zaten bi garip hissediyorum kendimi dün çok ısrar etti ne işin war gitme yarın beraber yaparıs neyse fln diye suçlu hissettim. Söylemeyi düşündüm ama soora dedim önce doktora gidiim de duruma göre bakarız. Evi de azcık toparladım kardeşim de bi süpürcek dedim zaten çok kötü ewin hali diye. Mana bulma huyu pek yoktur, o açıdan rahatım. Ama yinede insan huzursuz oluyo. Nası ciciler aldın bakiim nerden aldın

kızlar ben kaçıyorum...dualarımı okumam gerek öpüyorum hepınızıı...çiçegimm pek konuşamadık ama 4 den sonra görüşürükk kuzu .... iyi hberlerle gel nşallah....

hep öle olur cnm bendede öle oluyooo du bakalım dr ne dicekk ona göre düşünürsünüz sölemeyii miniçoya gittim çok güzel şeyler var ordada beğendimmm sonra pıtırcığa gittim ordan aldım hastane çıkışıyla battanıye miniçodan da alcaklarım var çokkk bayıldım bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…