- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.221
sultann kız ne o öle marumiyet bölgesimi orası merkesde değilmisinn sennn o kadr çok elektrk kesilmesi olurmu hiçç
işte didim pelin gelir dieee
dılay dıkkat et kendıne kuzuuu geçmiş olsun uzan dınlan bıras belkı tansıyonun düşmüş olabılır tatlım...
kız merkezdeyim ama adananın heryerinde var. yavaş yavaş gidiyorlar. ama şansımıza bizde pazar günü kesildi elektrik.cumartesi pazar pazartesi. işyeri çok diye herhalde.
Sultan kuŞum geÇmİŞ olsun
Slcn geçmiş olsun canım
ayy hayırlısı olsun canımmmerkek cnmm benimmmm belli olduu perşembe günüü yeşilli kremli aldım çok şirin tavşanlı havuçluuu bide mavi battaniye aldımmm bakalım seninki ne olucak ay bu yıl erkek senesii çocuk mağazasında bakıyorum herkesin elinde mavili bişilerrr var
ayyy kızlar dayanamıyorum ben cıkıyorum cok fena oldum hakıkatten :bbo:
Ay evet ne zaman gizli bi iş yapsam böyle oluyo yaa ayarladım bakalım yakalanmam inşallah. Zaten bi garip hissediyorum kendimi dün çok ısrar etti ne işin war gitme yarın beraber yaparıs neyse fln diye suçlu hissettim. Söylemeyi düşündüm ama soora dedim önce doktora gidiim de duruma göre bakarız. Evi de azcık toparladım kardeşim de bi süpürcek dedim zaten çok kötü ewin hali diye. Mana bulma huyu pek yoktur, o açıdan rahatım. Ama yinede insan huzursuz oluyo. Nası ciciler aldın bakiim nerden aldınohhh sende gezmişsinnn cnmmmm yarasınnnn ayyy tamda zamanındaa zaten böle gizli bişiye kalkıncaaa illlaaa gelirlerr bişi olurrr neyse ayarlamışsınnn genee hee kaynanalarr mana bulmasınn insan çekiniyo kendi annesi olsa çekinmezdeee ama sen çalışıyon hayatım
saol canımm
ayy hayırlısı olsun canımmm
ayy gecmıs olsun bebekımm yaaa dıkat et kendıne
hoşbulduk canım ya dün cok yoruldum heralde cok halsizim bügün başım agrıyo biraz da midem bulanıyo sen nasılsın bebemselam cnm hoş geldın nasılsınn
h.h kuzummm
Ay evet ne zaman gizli bi iş yapsam böyle oluyo yaa ayarladım bakalım yakalanmam inşallah. Zaten bi garip hissediyorum kendimi dün çok ısrar etti ne işin war gitme yarın beraber yaparıs neyse fln diye suçlu hissettim. Söylemeyi düşündüm ama soora dedim önce doktora gidiim de duruma göre bakarız. Evi de azcık toparladım kardeşim de bi süpürcek dedim zaten çok kötü ewin hali diye. Mana bulma huyu pek yoktur, o açıdan rahatım. Ama yinede insan huzursuz oluyo. Nası ciciler aldın bakiim nerden aldın
nohutt sen yetişirrsinn cnmmmm senin hızına biz uyamayızz:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?