- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.321
Doktor değiştiricem canım.Pko için tedaviye başliicaz. Pembe patik in önerdiği doktora gidicem.Kızlar tünaydın...Nasılsınız?
ELFELLA canım sen neden çıkacaksın doktora kusura bakma birkaçgün giremedim temizliğim vardı...
Kızlar tünaydın...Nasılsınız?
ELFELLA canım sen neden çıkacaksın doktora kusura bakma birkaçgün giremedim temizliğim vardı...
Ayy benim de yarım saatim kaldı bende çıkçam doktora çiçeek ii şanslaar
Doktor değiştiricem canım.Pko için tedaviye başliicaz. Pembe patik in önerdiği doktora gidicem.
elif kaçtaydıı kız randevunnnnnn
bende burdayımmmmm canım biran kednimi yine yalnız hissettim:)ben buradyım asnıl..sen nırdesın...delikafadulden
Doktor değiştiricem canım.Pko için tedaviye başliicaz. Pembe patik in önerdiği doktora gidicem.
Allah yardımcın olsun canım.Doktor değiştirmek demek baştan başlamak demek.İnşallah sonucu bebişle biter canım...Doktor değiştiricem canım.Pko için tedaviye başliicaz. Pembe patik in önerdiği doktora gidicem.
ne temızlıgı ..bahar temüzlüğümü yoksam...
adın dılek mı..benım adımda dılek..:hulya:
4ten soora gel demişti canım. 3buçuk gibi çıkıcam. Cumhuriyet meydanı küçükler iş merkezi 3.kat dimi??
saolun kıslar öpüorum sizleri
geldiğimde yazarım size
4ten soora gel demişti canım. 3buçuk gibi çıkıcam. Cumhuriyet meydanı küçükler iş merkezi 3.kat dimi??
saolun kıslar öpüorum sizleri
geldiğimde yazarım size
merhaba canım nasılsın , bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu karnında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?