Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kızlar tünaydın...Nasılsınız?
ELFELLA canım sen neden çıkacaksın doktora kusura bakma birkaçgün giremedim temizliğim vardı...

ne temızlıgı ..bahar temüzlüğümü yoksam...
adın dılek mı..benım adımda dılek..:hulya:

ben buradyım asnıl..sen nırdesın...delikafadulden
bende burdayımmmmm canım biran kednimi yine yalnız hissettim:)

Doktor değiştiricem canım.Pko için tedaviye başliicaz. Pembe patik in önerdiği doktora gidicem.

bol şanslar canım , sitres yapma sakın doktoruna güven önce güven olmadan insan tedirgin oluyor

Doktor değiştiricem canım.Pko için tedaviye başliicaz. Pembe patik in önerdiği doktora gidicem.
Allah yardımcın olsun canım.Doktor değiştirmek demek baştan başlamak demek.İnşallah sonucu bebişle biter canım...
ne temızlıgı ..bahar temüzlüğümü yoksam...
adın dılek mı..benım adımda dılek..:hulya:

Ewet canım bahar temizliği.Adım Dilek canım.Adaşım memnun oldum...

4ten soora gel demişti canım. 3buçuk gibi çıkıcam. Cumhuriyet meydanı küçükler iş merkezi 3.kat dimi??

evet hayatımmm asönserde 2ye basıyosun yanlız unutmaaa ii bakalım hadi hayırlısı dr zaten 4 e doğru gelıyoo ayy kız ben merak ederimmm şimdi yaa geldiğinde gircenmiii buralaraa bana not bıraksanaaa

arkadaşlar bişii sorcam siz bilirsiniz dün doktora gittim 2yıldır çocuğumun olmadığını söyledim adetinin 28.günü gel prolaktin ve progesteron hormonuna bakalım dedi ne bunlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…