Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet cnmm aşağıdaymışşş bakalımm bu ayyda bekliycez 5ayda yukarı çıkma ihtimali varmışş diğer ay belli olucakkk inşşş çıkar bu ayyy yukarıı düşük riski oluyomuş

aaahhh bılmıyordum..benım oğlanda asagıda duruyordu..ama gorunuste..
doktorum bırsey soylemedeı tabı çok asagıda dıye...aşagıda olunca rahat hareket ettım ben bak buda 6 aylık fotom..
olmadı resim

kızlar oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız. fatmacığım üşütmüşte olabilirsin canım. dikkat et kendine. ayşegül hadi bakalım canım güzel haberlerle gel. sende elifçiğim. serap nasıl oldun canım benim. geçtimi sinirin biraz. birsen ne güzel isimler bulmuşsun oğluna yaa. darısı bizede olsun inşallah

sağol sultancığımmm inşşş hayatım en kısa zamandaa sizdee ararsınız isimm beraber ararız hattaaa

hoş geldın..Şeniz

aaahhh bılmıyordum..benım oğlanda asagıda duruyordu..ama gorunuste..
doktorum bırsey soylemedeı tabı çok asagıda dıye...aşagıda olunca rahat hareket ettım ben bak buda 6 aylık fotom..
olmadı resim

valla cnm hayırlısı artık ne diiimmm inş bu ay çıkar yukarı doğru tek duam o çıkmassadaa yiyecek ekmeği varsa bu dünyadaa gelicekkk allahım korusunn herkesnkini sonra benimkini

valla cnm hayırlısı artık ne diiimmm inş bu ay çıkar yukarı doğru tek duam o çıkmassadaa yiyecek ekmeği varsa bu dünyadaa gelicekkk allahım korusunn herkesnkini sonra benimkini

canım allah butun evlatları korusun...
bırsey olmas bırsencım..Şeniz

sağol sultancığımmm inşşş hayatım en kısa zamandaa sizdee ararsınız isimm beraber ararız hattaaa

ayyy inşallah canım yaaa. keşke o günleri görsek.
kızlar melikenin selamı var. kayınbabası gelmiş yine.bu hafta sınavıda var bayağı stresli. dua edelim onada. Rabbim sabır bide sihin açıklığı versinde şu sınavları kazansın İnşallah.
dua etmenizi rica ediyor kızlar.

görcenizzz cnmmm merak etmeee benim kayınvalidenin bi lafı vardır "ağacı oldumu meyveside olucak elbet" derr allh yardımcısı olsunnn arkdaşındaaa dualarıımız onla :Saruboceq:

görcenizzz cnmmm merak etmeee benim kayınvalidenin bi lafı vardır "ağacı oldumu meyveside olucak elbet" derr allh yardımcısı olsunnn arkdaşındaaa dualarıımız onla :Saruboceq:

inşallah canım inşallah yaa kaynananın dediği gibi olur.

kardelen merhaba canım seninle tanışıyormuyduk. kusura bakma hatırlayamamışta olabilirim yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…