Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

arkadaşlar bişii sorcam siz bilirsiniz dün doktora gittim 2yıldır çocuğumun olmadığını söyledim adetinin 28.günü gel prolaktin ve progesteron hormonuna bakalım dedi ne bunlar anlamadım

tahlil yapılcakk cnm sana süt hormonuna bakılacak süt hormonun yüksek olması hamileliği engelliyoda ondan eğer yüksekse ilaçla tedavi altına alınırsın

Kızlar bişey sormak istiyorum...
Benim dün ateşim 36.6 dan 36.4 düştü bugünde 36.4 adetime daha 6 günüm var.Canım çok sıkkın 2 gün oldu yükseleceği yerde düşüş oluyor birde göğüs ağrısından başka bir ağrım yok...

bu ates ışınden hıç anlamıyorum dılekcıgım ben...
ama 36,6 dan 36,4 e dusmesı pek düşüş sayılmas bana gore...36,6 dan 35,5 e dusmemıskıne bilmiyorumkismile

kız hamilemisin yoksa canımcım:)))):dance:
ahhh nerdeeeeeeeeeeee.....

slm kıslar bende hazırlandım
3 gibi çıkcaz
dua edin benim için
canım hayırlı haberlerini beklioruz...

du bakalım ısoldecıgım..inşallah bebiş vardır...emme bılmıyom..bekle bakam adet tarıhını..belkım olmassın adet...:hulya:

inşallah bitanemde..
1 hafta öncedende belirtimi olurmuş..
1 hafta bilem deel 10 gün var daha...

ahhh nerdeeeeeeeeeeee.....

canım hayırlı haberlerini beklioruz...

inşallah bitanemde..
1 hafta öncedende belirtimi olurmuş..
1 hafta bilem deel 10 gün var daha...
canım 10 gunun mu var...o zaman belırtı sayılmayabılır...ama bazı ınsanların çook hassas bunyesı varsa eger hamıle kaldıgı gunden baslaya bılrımıs belırtısı...ama tabı buda bır düşünce hayatım...sen kendını yorma..dınlen..belkıde üşüttün essahtan...
bekleyek bakalım..gelll 10 gün gell...opuyorumnanaktan

ayyy görmedimm bitanemmmm çok sağoll hayatımmm ay düşünmeye başladıkkk ama 5 ay da değişir daha enis enes doruk var şimdilik aklımızda bakıcaz daha

hımm gusel ısımler..
bızde oglumda erkek olcanı ogrenınce emır dedık..baska ısımlerde baktık..ama degıstırmedık..emır oldu ısmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…