- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.341
evet hayatımmm asönserde 2ye basıyosun yanlız unutmaaa ii bakalım hadi hayırlısı dr zaten 4 e doğru gelıyoo ayy kız ben merak ederimmm şimdi yaa geldiğinde gircenmiii buralaraa bana not bıraksanaaa
arkadaşlar bişii sorcam siz bilirsiniz dün doktora gittim 2yıldır çocuğumun olmadığını söyledim adetinin 28.günü gel prolaktin ve progesteron hormonuna bakalım dedi ne bunlar anlamadım
Yok canım giremiicem kayınvaldemi almaya gidicez ya direk. Yarın sabah girerim yine.
hoşgeldinn cnmmmm nasıl olimmm bebişş yapmazmı cnmmm hep kusturuyo annesiniiiii oğluşum olcak haberin varmı senin
adet tarıhın ne zaman seker..bilmiyorumkismile
1 haftam var canım daha....
bıer oncekı sayfada sordıum emme gormedın patıkcım...
oğlun olcakmıs hayırlı olsun..isim dusundunmu seker..
Kızlar bişey sormak istiyorum...
Benim dün ateşim 36.6 dan 36.4 düştü bugünde 36.4 adetime daha 6 günüm var.Canım çok sıkkın 2 gün oldu yükseleceği yerde düşüş oluyor birde göğüs ağrısından başka bir ağrım yok...
ahhh nerdeeeeeeeeeeee.....kız hamilemisin yoksa canımcım:)))):dance:
canım hayırlı haberlerini beklioruz...slm kıslar bende hazırlandım
3 gibi çıkcaz
dua edin benim için
du bakalım ısoldecıgım..inşallah bebiş vardır...emme bılmıyom..bekle bakam adet tarıhını..belkım olmassın adet...:hulya:
canım 10 gunun mu var...o zaman belırtı sayılmayabılır...ama bazı ınsanların çook hassas bunyesı varsa eger hamıle kaldıgı gunden baslaya bılrımıs belırtısı...ama tabı buda bır düşünce hayatım...sen kendını yorma..dınlen..belkıde üşüttün essahtan...ahhh nerdeeeeeeeeeeee.....
canım hayırlı haberlerini beklioruz...
inşallah bitanemde..
1 hafta öncedende belirtimi olurmuş..
1 hafta bilem deel 10 gün var daha...
ayyy görmedimm bitanemmmm çok sağoll hayatımmm ay düşünmeye başladıkkk ama 5 ay da değişir daha enis enes doruk var şimdilik aklımızda bakıcaz daha
hee ondan soruyor zaar göğsünden süt geliomu die
hee ondan soruyor zaar göğsünden süt geliomu die
kızlar ben az daha dinlenim valla kafamı kaldıramıom....
vallla dilekçiğim hayırlısıylaa gelsinde isim buluruz elbetttt yeterki iyi olsnn oo aşağıdaymış benim bebişş
nasıl asagıda...
bilmiyorumkismile
asagıdamı duruyor..bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
gelıyomu süt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?