Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anaaaaaaaaaaaam :ecrin_bebek:
tişekkür ederim canım
rica ederim kuzuu:ecrin_bebek:
selam cnım naber,kız kilo almaya basladn mı
valla alıyorum verıyorm ekonomıye can verıyorum kılomu gaz mı henuz çözemedim cnm ama koca bi göbegimin oldugu kesınneyvahedigeldismile
fraxiparin o,6 kan sulandırıcı iğne bitanem hergün kendime yapçakmışım

hmm anladım cnm bu ismi hiç duymamıştım kan sulandırıcıda..

ben bi araştırayım canım şunları merak ettim hadi öptüm çok çok sizi aklıma takıldı şunlar şimdi..allaha emanet olun kızçeler..

çiçegemm eşin yokmu kuzuu..benımkıı halı saha maçına dittiii..bu fırsatı egerlendırıp dua okumam lasım bıras daha ama çok uyuşugummm:1closedeyes:

hic iyi digilim ceylanım ya sabahtan beri başım agrıyo halsizim şu bebiş işinide üzülüyorum nasıl yüzüm gülsünki(

aaaaa olmuyo ama böleeee nerde kaldı snın pozitifliginnn bence sen bu ay yıne kendını kandırdın kuzu kafama takmıyorum derken bıle taktınnnklava:ben bunu zaman zaman hissediyordum şahsennn:))
ayrıca çalişma unlerını yarım bırakıp dittinn....bu ay öle bi şey olmasın kuzuu tamammıı sonuna kadar çalışınn ama bebiş olsun takıntısı ile degil kuzcukkŞeniz

pelincim keseyi gördük şimdilik herşey yolnda
darısı sizlere ossun kuzu
incir kürü yapıomusun

cok sevindim canım allahım kucagınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:amin canım ama benim hic umudum kalmadı artık kürü yapıyodum ama benim evimde incir yok zaten umudumda yok hic bişey ypasım gelmiyo artık:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…