Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bunun gibi nice hikayeler var canım ama bunar bizim işimize gelmedıgı için pek dinlemıyoruz onların içinden sadece bizi üzecek bize zarar verecek şeyleri cımbızla alıyoruz vee kafaya takıpp psikolojiyi mahfediyorz...ben karar aldım çiçegim bu bölümde bır daha kalbı duran işte nebilim moralımı bozacak şeylerı okumayacagımm....kendımı ıyı hıssetmek ıçın bu sözümü tutmam gerek kendım için degilsede eşim için bebegim için

cok haklısın canım doktorda güzel söylemiş ama bazen insan gercekten korkuyo ama her zaman şükrediyorum allahım hayırlısıyla bir bebiş nasip etsin banada isteyen herkezede:Saruboceq:

aaa tatlım ne demek üzmekk yaa ben iyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olma niyetındeyım sadece iyi haberi alıp halay çekmek olmuyoo dimi amakaydirigubbakcemile3canımm benımmmmm
sagol canim cevap icin. :1hug:

rica ederim canım ne demekk....

kızlar kaç gundr topıtop yıyodum yaa ayy damagım yara olmuş o yuzden:icecream:şimdi yemek bile zor yıyorum yaa:))
ayyy kıyamam ben sana ceylanım yime artık topitop bebişmi istiyo yoksakaydirigubbakcemile3

ay ben hemen sazanladım cnm ama pahalı değil ikili test biizim bağkurumuz var ama geçmiyoya bende özelde yaptırdım 50 milyondu galiba

ooooooy yer onu teyzesi ister dabi annesi canı cekiyodur onundakaydirigubbakcemile3

ay ben hemen sazanladım cnm ama pahalı değil ikili test biizim bağkurumuz var ama geçmiyoya bende özelde yaptırdım 50 milyondu galiba
aa öylemı canımm ben bagkur olsa ücretsız yaptırırız dıye düşünmüştümmm( nese bende 65 diye fiyet aldım tatlım bakalaım yarın yada öbr gun gıdıp yaptırıcam sonuçlar 4 gunde çıkıyomuş sanırımm
ooooooy yer onu teyzesi ister dabi annesi canı cekiyodur onundakaydirigubbakcemile3

ayyy canım benım yaaa bu samımı teyzelıgınızı çok sebıyommmŞeniz

bildiğim kadarıyla devlette yapılmıyo cnmm özel labarotuvardada geçmiyoo bağkurr sadece özel sigortaa geçiyoo amann onlar iyi olsunnndaa para gitsinnnn çokta yüksek değil ücretlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…