- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.541
bugün doktor bişi söledi bende san söleyim canım.
bi tane hasta gelmiş 22 yaşında benim bebeğim olmuo tüp bebek yapın demiş
doktorumda demişki,yarın sabah gel şuraya otur demiş.gör bak 40 yaşında 20 yıldır bebeği olmayan insanları gör
başkada bişi demiorum sana demiş
anladın mı bebeğim herzaman şükret tamam mı
bugün doktor bişi söledi bende san söleyim canım.
bi tane hasta gelmiş 22 yaşında benim bebeğim olmuo tüp bebek yapın demiş
doktorumda demişki,yarın sabah gel şuraya otur demiş.gör bak 40 yaşında 20 yıldır bebeği olmayan insanları gör
başkada bişi demiorum sana demiş
anladın mı bebeğim herzaman şükret tamam mı
aaa tatlım ne demek üzmekk yaa ben iyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olma niyetındeyım sadece iyi haberi alıp halay çekmek olmuyoo dimi amakaydirigubbakcemile3canımm benımmmmmyazdıgın her şey cok dogru canım ama bazen ruh halim degişiyo korkuyorum ben de annelik duygusunu tadamıycam diye ama kendime gelirim bi zaman sonra destegin icin cok teşekkür ederim ceylanım sizide üzdügüm icin özür dilerim sizin şimdi mutlu olma zamanınız
sagol canim cevap icin. :1hug:
pelinim sen bizi üzmüosun
ama önce bi doktora gitmeyi planla tatlım tamammı yarın konuşuruz
canlarrım benimki bana bakıo öle bişide diemio artık
ama kapatım artık yassık
öpüorum sizleri canlarımmm
aaa tatlım ne demek üzmekk yaa ben iyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olma niyetındeyım sadece iyi haberi alıp halay çekmek olmuyoo dimi amakaydirigubbakcemile3canımm benımmmmm
inşallah canım iyi haberi bidaki aya vveririmde hep beraber halay cekeriz bebem
aaa tatlım ne demek üzmekk yaa ben iyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olma niyetındeyım sadece iyi haberi alıp halay çekmek olmuyoo dimi amakaydirigubbakcemile3canımm benımmmmm
inşallah canım iyi haberi bidaki aya vveririmde hep beraber halay cekeriz bebem
ooooooooooo biz bu topc de çokkkkkkkkk halaylarrr çekecegızz ınanıyorum ben bunaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyy kıyamam ben sana ceylanım yime artık topitop bebişmi istiyo yoksakaydirigubbakcemile3kızlar kaç gundr topıtop yıyodum yaa ayy damagım yara olmuş o yuzden:icecream:şimdi yemek bile zor yıyorum yaa:))
[B .!.:ooooooooooo biz bu topc de çokkkkkkkkk halaylarrr çekecegızz ınanıyorum ben bunaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:[/B]
inşallah ceylanım inşallah
ayyy kıyamam ben sana ceylanım yime artık topitop bebişmi istiyo yoksakaydirigubbakcemile3
inşallah ceylanım inşallah
sorma pelıncım yaa sanırım bebem ıstıyo bu ara taktım mı takıyorum bır şeyekaydirigubbakcemile3
topıtop a taktım ama ık gun önde damagımda kı acıyı hıssedınce bıraaktım artıkk...
evet cnm bende çiçegim için çok mutlu oldum....bende iyiyim tatlım nası l olayımm..ikili test yapırıcam da fiyat araştırması içindeyim bagkurumuzda problem var ücretli yaptıracagız da bakınıyorum bendee
sorma pelıncım yaa sanırım bebem ıstıyo bu ara taktım mı takıyorum bır şeyekaydirigubbakcemile3
topıtop a taktım ama ık gun önde damagımda kı acıyı hıssedınce bıraaktım artıkk...[/B]
aa öylemı canımm ben bagkur olsa ücretsız yaptırırız dıye düşünmüştümmmay ben hemen sazanladım cnm ama pahalı değil ikili test biizim bağkurumuz var ama geçmiyoya bende özelde yaptırdım 50 milyondu galiba
ooooooy yer onu teyzesi ister dabi annesi canı cekiyodur onundakaydirigubbakcemile3
ayyy canım benım yaaa bu samımı teyzelıgınızı çok sebıyommmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?