- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.521
aaaaa olmuyo ama böleeee nerde kaldı snın pozitifliginnn bence sen bu ay yıne kendını kandırdın kuzu kafama takmıyorum derken bıle taktınnnklava:ben bunu zaman zaman hissediyordum şahsennn:))
ayrıca çalişma unlerını yarım bırakıp dittinn....bu ay öle bi şey olmasın kuzuu tamammıı sonuna kadar çalışınn ama bebiş olsun takıntısı ile degil kuzcukkŞeniz
500 çektım kuzu haftasonu hiç okuymadım o arayı bugun kapatmayı düşünüyorum allah nasıp ederse...ya abdest lı okudugum için her fırsat da alamıyorum elıme..abdest hava soguk oldugu için de abdest almak bazen zor gelıyo:)) hayırısı artıknohudum dua da ilerledin mi bende okusam iyi olur aslında
kızlar bende çıkyorum..öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
cok sevindim canım allahım kucagınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:amin canım ama benim hic umudum kalmadı artık kürü yapıyodum ama benim evimde incir yok zaten umudumda yok hic bişey ypasım gelmiyo artık:sinifsinif:
pelin çıkıcaktım yazını gördüm..hiiiççç kafana takma..duayı eksik etme duanın gücüne inan bak sana bişey yazcam özele,,duanın gücüne inan...
ya ceylanım ben şu bebişi nasıl aklımdan ckarcam aslında haklısın ben kendimi kandırıyorum pozitifim diye gel bide icime sor kociş bile bebiş umuduyla yanıyo her ay adet oldum dedımmı üzülüyo ama bana belli etmiyo napıyım olmuyo işte aklıma taka taka hasta etcem kendimi ya offffffffff offfffffffff
bebem çok saol
allah sizede göstercek inşallaaah
sen umudum yok diosun yaa içimi dağlıosun.
bi bilsen ben şimdi neler çekiorum.bebişin kesesi göründü rahatladım ama okadar zor geçiooki.bazen durup dururken ağlıorum ya gene bebeğim beni bırakırsa dieeee.korkuorum.
sornun olmadığını hatta kafaya taktığını düşünüorum.bi rahatlatsan kendini.hiç yoktan evine dönmüşken.bi doktora gitsen artık
bak bana güven inan şükredilecek durumdasın
ve bi gün boşuna kendini üzdüğünü anlıcaksın.eminim tatlım eminim
duaya inanıyorum canım hem de cok ama her ay hayal kırıklıgına ugramaktan bıktım ya ben cok üzgünüm elimde degil:çok üzgünüm:
ben bu konuda eşinin de senin gibi düşündügünü düşünmüyorummmm...
o sen üzülüceksın dıye üzülüyordur....aslında biz kadınlar mantıgı bı kenara atıp süreklı kendımıze acımayı tercih ediyoruz bu yapabıldıgımız en kolay şeyy...bence gerçekden güçlü olmayı istemek lazım..duygusallıgı kendımızı dınlemeyı bır tarafa bırakıp mantıklı düşünmelıyız herşeyden önce inançlı ınsanlarız bızler rabbim nasıp ettıgı anda gelecegını bılıyoruz degilmi canım arkadaşım benım...sana çok ciddi söyluyorum ben hiç çalışma zamanlarında hamıle kalamayacagımı aklıma getirmemiştim nasıl olsa bi gun olur diyordum tek korkum hep yaşadıgım kötü tecrübeyi tekrar yaşarmıyım tediginigiydi.....ben kafamızdan çıkardıgımız anda hamıle kaldıgımıza ınanıyorummm sende buna ınan ve bunu uygula canımm ama bu duyguyu derınlere gömüp kendını kandırma gerçekden isteyerek uygula tatlımm
nohudum allah kolaylık versin
ben abdestsiz okuorum canım
kıs abdest tutmuo ki bilirsiiiiin kaydirigubbakcemile3
Arkadaslar dua dan bahsediyorsunuz ne dua si bu?
cevap verirseniz cok sevinirim.
cicegim ya destegin icin sagol ama elimde degil bende her gün aglıyorum... cocugum olmasını okadar cok istiyorumki hatta bekarken hep şöyle derdim ben cocukları cok seviyorum acaba benim cocugum olmıycakmı diye icime dogmuş demekki sorun olmasaydı şimdiye kadar olması gerekirdi niye olmuyo niye:çok üzgünüm:
sen hic kafana takma bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutuncak ben buna inanıyorum sen de inan hem üzülme bebişide etkiliyo senin üzüntün sen mutlu ol bebem benim icinde üzülme canım
ben bu konuda eşinin de senin gibi düşündügünü düşünmüyorummmm...
o sen üzülüceksın dıye üzülüyordur....aslında biz kadınlar mantıgı bı kenara atıp süreklı kendımıze acımayı tercih ediyoruz bu yapabıldıgımız en kolay şeyy...bence gerçekden güçlü olmayı istemek lazım..duygusallıgı kendımızı dınlemeyı bır tarafa bırakıp mantıklı düşünmelıyız herşeyden önce inançlı ınsanlarız bızler rabbim nasıp ettıgı anda gelecegını bılıyoruz degilmi canım arkadaşım benım...sana çok ciddi söyluyorum ben hiç çalışma zamanlarında hamıle kalamayacagımı aklıma getirmemiştim nasıl olsa bi gun olur diyordum tek korkum hep yaşadıgım kötü tecrübeyi tekrar yaşarmıyım tediginigiydi.....ben kafamızdan çıkardıgımız anda hamıle kaldıgımıza ınanıyorummm sende buna ınan ve bunu uygula canımm ama bu duyguyu derınlere gömüp kendını kandırma gerçekden isteyerek uygula tatlımm
selam canım...tefrıcıye duası tatlım 4444 kere okunanyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?