- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.601
kuru ve bulgur pilavı yaptım canım ehhh git artıkın oğluşunu gezdirkaydirigubbakcemile5
oh kiyamam kuzum ben seni
yapiyo kocisler iste
benimkininde uykusu cok agir arada kolunu pat diye uzerime atiyo kalbim kut kut uyaniyorum
bende bi gece patlaticam bitane bakalim guzel oluyomudelikafadulden
yeni oldugum her halimden belli oluyor:
temiz gacıı senii ohh vallaa sen işleri bitirdin erkendennnn benimdee çokkk işlerim var bütün ev badana yapılacakk çatı yaptırmayı düşünüyoruzz oooooooooooo nasıl olcak bu işler bilmemm
he çiçekk ermiş buradınaa şimdi sıra kalp atışındaa ay bu hamilelikte stress hiç bitmıyoki bgn o yarın o diğer ay cinsiyet hep düşünüyosun vallaa ben nasıl olimm cnm aynııı devam ediyoz işte senin hamişlik nasıl gidiyoo kız bizim kocişlerin doğum günleri aynıı haaa seninki kaçlıı 81 li benmki 27 martta seninde 27 marttı demi öle okuduydum sanki ben
ohh yarasınnn vallaaaa yanınada cacık veya yoğurtt yada turşuu üfffffffffff yemede yanında yatttt he gezdircez bakalımm izin verirsee annesinee kusturmassaaa
Ewet temizliği severim kız erken oldu işler geçen senede bu zamanlar yapmıştık ama o düğün temizliğiydi canım.Hiç sorma oçatı muhabbeti bendede var ya çok bozucu bir durum bina kayınpederime ait ama kaç sene olmuş bir çatı yaptıramamışlar yok şaptı yok zivitli kağıttı ama boş yine tavanlar kabardı sanki köşelerden kar yağıyor sadece kazıdım zaten sadece köşelerde bakalımiyice bir kurusunda evin üstü bir durumuna bakacağım...
a evet tatlim benimkininde 27 mart
fakat benimki 79lu
2 sene var aralarinda
ben kaçar öptüm sizi
ben kaçar öptüm sizi
bende gider kızlarr kalın sağlıcaklaaa pisonum öptüm cnmm
ayy demek sendede o dert varr ayy çok berbat bi durummm 5 seneden beri çekiyorummm bennnn benmde kayınpederin ev ama hiç yapmaya niyetleri yok bu sene bebek olucakk diye mecbur borç harç yapmayı düşünüyozzz hepsini yaptık bizde mebran yaptıkkk kocişle ikimizzz ama bi sene rahat ikinci sene aynııı tavanları gördükçe moralim bozuluyoo ısınamıyozda doğru dürüsttt mecbur bu sene olucakkk
evet canim biraz baktim bugun giremeigim icin
bu arada cicek kesesini gormus gozu aydin
sen nasilsin tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?