- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.561
türk malı dıye bı dızı varya şuan ons-ada bakıyorum allahım yaaa yok bölee bi dizii...kadın uyus ettı benıı ama komık bışiyyy
türk malı dıye bı dızı varya şuan ons-ada bakıyorum allahım yaaa yok bölee bi dizii...kadın uyus ettı benıı ama komık bışiyyy
bildiğim kadarıyla devlette yapılmıyo cnmm özel labarotuvardada geçmiyoo bağkurr sadece özel sigortaa geçiyoo amann onlar iyi olsunnndaa para gitsinnnn çokta yüksek değil ücretlerrrr
evet benım annem bır melek de çok komık oluyo...turk malındakı taze gelının yerınde olmayıı hıççç istemezdımm yasık kadınaa:roflol:evet canım ben de ara sıra bakıyorum gercekten cok komik arada benim annem bir melegi izliyorum o da cok komikkaydirigubbakcemile3
ay bende onu izlimm ama sevmıyom yaaa sinirrr bi dizi daha çok sinir oluyom seyrderken başkada bişi yok izlemeye
evet benım annem bır melek de çok komık oluyo...turk malındakı taze gelının yerınde olmayıı hıççç istemezdımm yasık kadınaa:roflol:
evet gercekten bende yerinde olmak istemezdım ama ogelinde yazık hic bişey diyemeyo ya cocuklara davranış şekli benimde hoşuma gitmiyo hatta sinir oluyorum ama yinede komikkaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk :) Yeni geldim ben, çekiniyorum muhabbetlerin ortasına dalmaya, ben de bi kapıyı çalıyım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?