Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bildiğim kadarıyla devlette yapılmıyo cnmm özel labarotuvardada geçmiyoo bağkurr sadece özel sigortaa geçiyoo amann onlar iyi olsunnndaa para gitsinnnn çokta yüksek değil ücretlerrrr

hmm anladım canım tabıkıı parası muhım degıl tatlım sonuç da problem çıkmasındaa:Saruboceq:

evet canım ben de ara sıra bakıyorum gercekten cok komik arada benim annem bir melegi izliyorum o da cok komikkaydirigubbakcemile3
evet benım annem bır melek de çok komık oluyo...turk malındakı taze gelının yerınde olmayıı hıççç istemezdımm yasık kadınaa:roflol:
ay bende onu izlimm ama sevmıyom yaaa sinirrr bi dizi daha çok sinir oluyom seyrderken başkada bişi yok izlemeye

evet çok sinir bozuyooo ama komık yonlerıde var tek begenmedıgım şafak sezerın çocuklara davranış şeklı gıcık oluyorummmmkafamçokkarıştı

Kızlar kaçgünden beri temizlik yapıyorum oyalanıyorum ama hamilemiyim diye bir düşünce hep aklımda ğitmiyor bir türlü.Az önce çamaşır katlarken başladım durduk yere ağlamaya şu günüm bir gelsede rahatlasam ya varmı yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…