Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Canım biraz karıştı sanırım banamı sordun bana sorduysan ben ne yapayım temizlik yaptım işte ewe biraz erken ama olsun.Şimdi dinlenmedeyim...

temiz gacıı senii ohh vallaa sen işleri bitirdin erkendennnn benimdee çokkk işlerim var bütün ev badana yapılacakk çatı yaptırmayı düşünüyoruzz oooooooooooo nasıl olcak bu işler bilmemm

kuru ve bulgur pilavı yaptım canım ehhh git artıkın oğluşunu gezdirkaydirigubbakcemile5

evet canim biraz baktim bugun giremeigim icin
bu arada cicek kesesini gormus gozu aydin
sen nasilsin tatlim?

he çiçekk ermiş buradınaa şimdi sıra kalp atışındaa ay bu hamilelikte stress hiç bitmıyoki bgn o yarın o diğer ay cinsiyet hep düşünüyosun vallaa ben nasıl olimm cnm aynııı devam ediyoz işte senin hamişlik nasıl gidiyoo kız bizim kocişlerin doğum günleri aynıı haaa seninki kaçlıı 81 li benmki 27 martta seninde 27 marttı demi öle okuduydum sanki ben

tocam ürrasında bana vurdu kız :a015::a015:
ateşliyim kuşum 36.9 çıktı bu ara bu seyirde :lepi::Saruboceq:

oh kiyamam kuzum ben seni
yapiyo kocisler iste
benimkininde uykusu cok agir arada kolunu pat diye uzerime atiyo kalbim kut kut uyaniyorum
bende bi gece patlaticam bitane bakalim guzel oluyomudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…