Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ayyyyyyyyyyyy vallahı Çok sevındım ÇıÇeeeeeeeeeeem sanada dılayada Çok sevındım ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee

destegin için sagol arkadaşım dün akşam içim içime sığöadı hiç çok heveslenmişim galiba tutamadım kendimi ağladım yatagın içinde

ama yapıcam bu ay sen bana özelden inçir kürünün tarifini atsana canım ayrıntılı birde çaydan bahset , mesela şimdi başlayabilirmiyim karanfilli çaya canım ne zamana kadar içmeliyim

Melıke bı daha geldıĞınde
gebelık bÖlÜmÜne gır,bızım topıĞın adını bulcan

Çıtırlar anne olcas dıos baŞkada bıŞı demıos.......
Sora bıse kavuŞursun zor dııl
bı dene ıstersen Çık gerı gel
alıŞtırma olur :d:d:d:d

çiçek anladım saol bu arada çok mutlu olduğunu hissettim allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım kızlar yaşlarınız kaç nerde oturuyosunuz

3 ayagı 5 yukarı hepimiz aynı yaşlardayız canım , hepimizin ortak istegi saglıklı bir hamilelik yaşayıp saglıklı birer bebek sahibi olmak, herkes farklı farklı yerlerde oturuyor ama tek mekanda buluşuyor ortak duyguları paylaşıyoruz burda birbirimize destek oluyoruz acılarımızı , üzüntülerimizi en önemliside sevinçlerimizi paylaşıyoruz burda ...
birbirimizin sevinçleri umutlarımızı arttırıyor

OHHHHHHHHHHHHH ÇOK GÜZEL ÖZETLEDİN KUŞUM GEL ÖPEM SENİ ŞenizŞeniz

anaaaaaaaaaaaam 2 hafta sora duycas sesini allah izin verirse
ozamana kadar da seninde hamiş haberini alırıs inşalaaah
kıs önemli olan pıt pıt sesleri durmasın tırsıom valaaaa

korkma canım duycan elbet sesini, sonra burdan bize heyecanını anlatırsın canımcım senin kadar heyecanlandım valla

testı yaptıgımda kocış evdeydı zaten tavana vurdu valla sevıncten sımdı cıkmam lazım anneme guzel haberı vermek ıcın gıdıyorum sonra gorusuruz

anaaaaaaaaaaaam 2 hafta sora duycas sesini allah izin verirse
ozamana kadar da seninde hamiş haberini alırıs inşalaaah
kıs önemli olan pıt pıt sesleri durmasın tırsıom valaaaa

yok kuşum biz burada allaha teslim ettik kendimizi güzel haberlerden başka haber duymayacağız sen hiç korkma tatlım

asnil kıs ben bile bilmiodum adını

artıkım nilgün deycem sana
kıyamam sana bitanecik arkadaşım
ağlamak geldiyse içinden iyi yapmışsın.
ama çatı çatır hamile kalan sen ,şimdi taktığın için olmuo buna da inan.benim ilk ayımı hatırla nasıl gergindim.olmadı.sora kendimi dualara verdim.
hep allahın yarattığı güzeeliiklere bakarak dua eettim.perşembe günü okuduğumuz yasinlerde hıçkırıklara boğuldum.ama hep yalvardım.çünkü biz sınanıoruz bitanem.
benim savaşım yeni başladı diorum hep.sende biliosun.bunları hiç aklından çıkarma.
ben şuan çok huzursuzum sende az daha çıkar tadını.bu günlerin hamiş olunca zaten
sıkıntılarımız başlıoo

bugün başla mesela sabh bi bardak çay içiosun ya 1 tane karanfil at içine
1 tane de akşam öle yap
karanfilin kolay hamile bırakma özl varmış
kür değil canım
çokta yapma 1 yada 2 tane günde oke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…