- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.721
Elİf bİrsen naparsınız Şoparlar Çıkın ukarııııııı
Elİffffffffffffffffff son sayfaya gel hadeeeeeeeee
Benİm duamda bugÜn bİtİcek allahın İznİyle 450 tane kaldı annemden allah razı olsun vallahİ benden Çok okudu
kıss olarmı ööle şey anca okudum geçmişiiAMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ELİF BİZİ BEĞİNMİYİİİİ CEVAP VERMİYOOohaoldumsmile
geldim canım geldim günaydıınlaar
dün gittim doktora çok sevdim adamı oturdu sohbet etti,konuştu,uzun uzun anlattı fln ii geldi konuşmaları.
Ama 2 ay kadar benim bebiş işi yalan oldu pko ileri seviyedeymiş. önce yumurtalıkları tedavi etçekmişiz.glukofen werdi, sürekli onu kullancakmışım. Adet olmamı bekliicez şimdi, adet olunca testler yaptırıcaz ben de eşim de. Olur olmas da doğum kontrol hapına başliicakmışım. Olamassam da gidicem söktürücü wercek.
Geldim canım geldim günaydıınlaar
Dün gittim doktora çok sevdim adamı oturdu sohbet etti,konuştu,uzun uzun anlattı fln ii geldi konuşmaları.
Ama 2 ay kadar benim bebiş işi yalan oldu pko ileri seviyedeymiş. Önce yumurtalıkları tedavi etçekmişiz.Glukofen werdi, sürekli onu kullancakmışım. Adet olmamı bekliicez şimdi, adet olunca testler yaptırıcaz ben de eşim de. Olur olmas da doğum kontrol hapına başliicakmışım. Olamassam da gidicem söktürücü wercek.
kıss olarmı ööle şey anca okudum geçmişii
Dilaaay çoook sevindim çooookkk gözümüz aydınn
boshayallersmileuykum geldi kızlar sizin uykunuz yokmu
tatlım o hapı çok tat karnına içme tamammı nezamn daha az yemek yiyosan o öğünde al o ilacı
benimde dualarım sizinle valla içimden geldi bende kuran okucam sizlere dua etcem gerçekten
serap bişi kalmamış duana canım
hadi hayırlısı olsun bidenem
4 marttı canım son adet tarihim 8 nisana kadar mühlet werdi olmassa gidicem söktürücü wericek tahliller için adet olmam gerekliymişiyi canım tadvini gör güselce
önemli olan tedavin abi
sora bebiş gelir datluuum.en son ne zman adet olmuştum en son
glukofen ne ilacı oluooo
ay serabım doktor aç mı tok mu dedi hatırlamıyorum eczacı tok yasmış, sabah akşam iççekmişim. Eşim de doktor aç dedi diye hatırlıyo ama emin diil naapsam ki
4 marttı canım son adet tarihim 8 nisana kadar mühlet werdi olmassa gidicem söktürücü wericek tahliller için adet olmam gerekliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?