Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Elİffffffffffffffffff son sayfaya gel hadeeeeeeeee

Geldim canım geldim günaydıınlaar
Dün gittim doktora çok sevdim adamı oturdu sohbet etti,konuştu,uzun uzun anlattı fln ii geldi konuşmaları.
Ama 2 ay kadar benim bebiş işi yalan oldu pko ileri seviyedeymiş. Önce yumurtalıkları tedavi etçekmişiz.Glukofen werdi, sürekli onu kullancakmışım. Adet olmamı bekliicez şimdi, adet olunca testler yaptırıcaz ben de eşim de. Olur olmas da doğum kontrol hapına başliicakmışım. Olamassam da gidicem söktürücü wercek.

elif buraya gelene kadar akşam oluo kızlar

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif önce bi ses ver daktır ne didi
onu söle sora oku geçmişi
hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tatlım o hapı çok tat karnına içme tamammı nezamn daha az yemek yiyosan o öğünde al o ilacı

iyi canım tadvini gör güselce
önemli olan tedavin abi
sora bebiş gelir datluuum.en son ne zman adet olmuştum en son
glukofen ne ilacı oluooo

kıss olarmı ööle şey anca okudum geçmişii
Dilaaay çoook sevindim çooookkk gözümüz aydınn

OLMAZ TABİ OLMASINA İZİN VERİRMİYİZ HEÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ Şeniz

DİLOŞTA HAMİŞ OOOO VALLAH NE GÜZEL LİSTE YAPSAK HAMİŞ OLMAYANLAR AZINLIKTA KALICAK :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benimde dualarım sizinle valla içimden geldi bende kuran okucam sizlere dua etcem gerçekten

allah razı olsun canım benim

serap bişi kalmamış duana canım
hadi hayırlısı olsun bidenem

evet canım adet olursam gene başlıyacağım çiçeeeeeeeeeem olana kadar artık allahım güç kuvvet verirse okuyacağım

ay serabım doktor aç mı tok mu dedi hatırlamıyorum eczacı tok yasmış, sabah akşam iççekmişim. Eşim de doktor aç dedi diye hatırlıyo ama emin diil naapsam ki

ben günde bi tane içiyodum ama kuşum tok karnına içiliyo mide bulantısı yapıyo o ilaç o yüzden diyorum çok tokkende içme bende daha çok bulantı yapıyodu

kızlarr glukofenn glukopage aynı ilaçlarr şeker hastaları kullanıyo aslında bu ilacı ama pcolularda insülin direnci az olduğundan bu ilacı verıyolarrr ki direnci ayarlasın dengelesin diye

çiçk kız sen nasıl o kadr erken kalkıyonnn he süle bakemmm kanalı sen açıyon sabahlarıı nohut anahtarı sanamı verdii kaydirigubbakcemile3 nohut nerlerde bgnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…