Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

melikecim teşekkür ederim canım
ama bak çok kısa cümlelerle sayfayı dolduruon kıs
dha genel yaz .kısa ve çok olunca yetişemeyiz tamam mı canım.

ben 27 yaşındayım.şimdi hamişişm ama 3 bebişimi kaybettim.kalbi duruodu karnımda.
mersinde oturuom buraya gelin geldim tatlım

tamam canım bugunden başlıyorum cicegim kadim dostum benim:)))) yüzümü güldürdünüz kızlar moralim çok bozuktu ama şimdi daha iyiyim işelrime başlıcam şimdi öglene görüşürüz kendinize iyi bakın dostçakalın

en içten duygulrımla en samimi düşüncelerimi yazdım nilgünüm
ben bu cuma seraba 7 tane yasin okucam kendimede yapmıştım.
diğer cumada sana okucam söz veriorum.
bide bebiş olunca rabbim daha çok duyar sesimi inşallah sizler için
kolay gelsin görüşürüz canım

ŞenizŞenizŞeniz

VALLA KIZLAR BU AY ÇOK KARAMSARIM ALLAHIM BENİ AFFETSİN SİZLERDE OLMASANIZ ORTAMDAM ÇATLIYCAM :1hug::teselli::teselli:

melike yeni doğum yaptığın için adet düzensizliğin normal canım.
düzelir canım merak etmeeee.
bebişim için iyi dileğine de saol canım.
bu sefer beni bırakmasın die tedavisi olcek bakalım herşey allahtan

ŞenizŞenizŞeniz

VALLA KIZLAR BU AY ÇOK KARAMSARIM ALLAHIM BENİ AFFETSİN SİZLERDE OLMASANIZ ORTAMDAM ÇATLIYCAM :1hug::teselli::teselli:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
o kkaramsarlık bendede vardı kıs kaydirigubbakcemile3
inşallah sonumuz aynı olur devam et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

melike daha uzun ve yaz diom sen yazıp yazıp duruon kıs
hangi birine cvp verces anacım..yavaş git.
aklına gelenleri biriktir öle hepsini bir yaz sempatiksalakcinni

çiçek saol canım ama ay bitiyo ve ben hala emin değilim adet olduğumdan ay ne saçma durumya gerçi bekarkende böyleydi ma dediğin gibidir inş

senin yerinde olup adet düzensizliği yaşamak isteyen okadar çok kişi varki.
bas bağrına bebişini unutursun herbişeyi opuyorumnanaktan

şenizşenizşenizşeniz
o kkaramsarlık bendede vardı kıs kaydirigubbakcemile3
inşallah sonumuz aynı olur devam et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

inş.sonum da öyle olur ama ay ne bilem ben yaaa bu ay ruhsal çöküntü mhalindeyim ay ben böyle olmazdım yavvvvv

günaydınlarrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr dilannnnnnnnnnnn gözün aydınnnnnnnn cnmmm allh muradınaaaa erdirmişşş bakkkkkkk darısı olmıyanlaraaaa inşş elifff ne oldu kızzzzz cvp verr

Benım duamda bugÜn bıtıcek allahın ıznıyle 450 tane kaldı annemden allah razı olsun vallahı benden Çok okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…