- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.701
testı yaptıgımda kocış evdeydı zaten tavana vurdu valla sevıncten sımdı cıkmam lazım anneme guzel haberı vermek ıcın gıdıyorum sonra gorusuruz
testı yaptıgımda kocış evdeydı zaten tavana vurdu valla sevıncten sımdı cıkmam lazım anneme guzel haberı vermek ıcın gıdıyorum sonra gorusuruz
KIZ BEN SENİ ÖPERİM SEN HEÇ KEYFİNİ MORALİNİ BOZMA :lepi::lepi::lepi: BEN SENİ BU AY YALNIZ BIRAKMAM ZATİ ADET OLURUM BÜYÜK İHTİMAL
asnil kıs ben bile bilmiodum adını
artıkım nilgün deycem sana
kıyamam sana bitanecik arkadaşım
ağlamak geldiyse içinden iyi yapmışsın.
ama çatı çatır hamile kalan sen ,şimdi taktığın için olmuo buna da inan.benim ilk ayımı hatırla nasıl gergindim.olmadı.sora kendimi dualara verdim.
hep allahın yarattığı güzeeliiklere bakarak dua eettim.perşembe günü okuduğumuz yasinlerde hıçkırıklara boğuldum.ama hep yalvardım.çünkü biz sınanıoruz bitanem.
benim savaşım yeni başladı diorum hep.sende biliosun.bunları hiç aklından çıkarma.
ben şuan çok huzursuzum sende az daha çıkar tadını.bu günlerin hamiş olunca zaten
sıkıntılarımız başlıoo
bugün başla mesela sabh bi bardak çay içiosun ya 1 tane karanfil at içine
1 tane de akşam öle yap
karanfilin kolay hamile bırakma özl varmış
kür değil canım
çokta yapma 1 yada 2 tane günde oke
yok canım sen bu konuda beni yalnız bırak ben gerekirse seni bir ay geriden takip ederim :)
en içten duygulrımla en samimi düşüncelerimi yazdım nilgünüm
ben bu cuma seraba 7 tane yasin okucam kendimede yapmıştım.
diğer cumada sana okucam söz veriorum.
bide bebiş olunca rabbim daha çok duyar sesimi inşallah sizler için
kolay gelsin görüşürüz canım
ŞenizŞenizŞeniz
VALLA KIZLAR BU AY ÇOK KARAMSARIM ALLAHIM BENİ AFFETSİN SİZLERDE OLMASANIZ ORTAMDAM ÇATLIYCAM :1hug::teselli::teselli:
çiçek saol canım ama ay bitiyo ve ben hala emin değilim adet olduğumdan ay ne saçma durumya gerçi bekarkende böyleydi ma dediğin gibidir inş
şenizşenizşenizşeniz
o kkaramsarlık bendede vardı kıs kaydirigubbakcemile3
inşallah sonumuz aynı olur devam et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?