- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.741
bende ya yemek arasında yada tokkken içiyodum glukopagı
birsenciiiim
bis nohutla beraber açtık bu topiği kaydirigubbakcemile3
adınıda beraber koyduk kaydirigubbakcemile3
bende sabah kocişi yolcu ediorum bidahada yatmıorum
aslında hamişken uykucu olmam lasım ama bu hamileliğimde uyku tutmuo vallaaaa
normalde zaten uyumuorum sabhaları
ya ben çok sinirlenmeye başladım
Evet canım 2.günü dedi bana sanırım fsh lh tsh bide proktin mi ne ööle bişiy yasıo bu tahlilleri werdiadetin 3.günü yapılan testler dimi kuşum
evet canım 2.günü dedi bana sanırım fsh lh tsh bide proktin mi ne ööle bişiy yasıo bu tahlilleri werdi
o bendede varr normaldede öleydim zaten şimdi zırdelü oldum eşim diyoo tamam anladık hamileisndee birazdaha anlayışlı olsannn ay bide göğüslerin kaşınıyomu cnm seninn benim çok kaşınıyo uçları bilmiyorumkismile
o bendede varr normaldede öleydim zaten şimdi zırdelü oldum eşim diyoo tamam anladık hamileisndee birazdaha anlayışlı olsannn ay bide göğüslerin kaşınıyomu cnm seninn benim çok kaşınıyo uçları bilmiyorumkismile
ULEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN BENDE SİNİR NE SİNİRİ O VAKİT YAVVVVVVVVVVVVVkötükedihüsokötükedihüsoklava:
Sakinim zaten nedense pek üzülmedim 2 ay kaybedicez ama olsun en azından doktor içimize sindi kafam rahatladı. Allah beterinden korusun canım pkoyla savaşırız:tomato:evet kuşum onlara bakıyo iyi çıkar sen canını sıkma kuşum
canım bende daha kaşıntı yokta baya büyüdüler acıo sadece
ıhlamur yokki ama dur yapem
Canım hayırdır nie gerildin bu arada tebrik ederim kesecikle tanışmışsınız. Haydi şimdi kalp pıtpıtlarınaaayaaaaaaaaaaaa lütfen kendi kendinize yazmayın
bensinirleniorum kızlar çıkacam şimdii
çok gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?