- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.441
canım takma bencede,bende 1.5 yıllık evliyimayy 4 ay sonra 2 yılımız dolucak evlilikte bizde hala tık yohh yaaaa...
üffff milletinde ağzı hiç durmuo zaten sinirlerim bozuluo
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım bol bol dua et,arada bende oluyorum öylevalla tatlım bende sabır çekiyom içimden herhalde sıkıntı yaptım kendi kendime adetin verdiği sıkıntıda var
canım kimse yok işler bana kaldıdirimmm özayyy kısss aşagıda napıyonuzzzzzz çıkın yukarıııı
Canım benim bilirim ben o durumu. 4 yıllık evliyim 1 yıl önce bikaç yakın arkdaşıma demiştim düşünüyorum diye. Her ay sorar oldu millet bebek yokmu diye.ınsan stres oluyo düşünmüyorum de boşver. Şimdi ben kimseye söylemiyorum hamile olduğumu daha. Nazara gelmesin bebeğim diye
isoldeeee o dıyenlerrııı sallllllllllllllllllllllllaaaaa gıtsınn bebemm rabbım her kesın gonlune gore versın takmaaaa lufennn...
Merhaba arkadslar,
sizlerle mutlulugumu paylasmak istedim, 3.5 senelik evliyim ve bebek bekliyordum bayadir...ve dün o cok güzel haberi aldim...2 aylik hamileymisim, cok mutluyum, darisi isteyenlerin basina artik. Isteyipte olmayanlari cok iyi anlayabiliyorum, ama en önemlisi evde oturup sakin kafaya takmayin birseylerle mesgul olun mutlaka...ALLAH isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
SelamLar...
üff takmamaya çalışıorum ama olmuo yapamıorum kızlar yaa..
rabbime sıgınıorum sdc...
bu arada kızlar rabbim ikinizin bebeginide sizlere bağışlasın inşallah
Merhaba arkadslar,
sizlerle mutlulugumu paylasmak istedim, 3.5 senelik evliyim ve bebek bekliyordum bayadir...ve dün o cok güzel haberi aldim...2 aylik hamileymisim, cok mutluyum, darisi isteyenlerin basina artik. Isteyipte olmayanlari cok iyi anlayabiliyorum, ama en önemlisi evde oturup sakin kafaya takmayin birseylerle mesgul olun mutlaka...ALLAH isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
SelamLar...
deldim ben koştum hemen
deldim ben koştum hemen
Merhaba arkadslar,
SelamLar...
merhaba arkadslar,
sizlerle mutlulugumu paylasmak istedim, 3.5 senelik evliyim ve bebek bekliyordum bayadir...ve dün o cok güzel haberi aldim...2 aylik hamileymisim, cok mutluyum, darisi isteyenlerin basina artik. ısteyipte olmayanlari cok iyi anlayabiliyorum, ama en önemlisi evde oturup sakin kafaya takmayin birseylerle mesgul olun mutlaka...allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
Selamlar...
AY CANIM BENİM KAYNANAM YERİNE GEÇEN Bİ YENGEM VAR VALLA BEN DOĞURCAM VERCEM ELİNE DİYOO BENDE YÜZSÜZ YÜZSÜZ AYYY VALLA YAPARMISIN NE GÜZEL OLUR HİÇ UĞRAŞMAM BAKARIM ONA BEN DİYOMM :lepi::lepi:
tebrik ederim canım sğalıkla kucağına da alırsın inşallahmerhaba arkadslar,
sizlerle mutlulugumu paylasmak istedim, 3.5 senelik evliyim ve bebek bekliyordum bayadir...ve dün o cok güzel haberi aldim...2 aylik hamileymisim, cok mutluyum, darisi isteyenlerin basina artik. ısteyipte olmayanlari cok iyi anlayabiliyorum, ama en önemlisi evde oturup sakin kafaya takmayin birseylerle mesgul olun mutlaka...allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
Selamlar...
Merhaba arkadslar,
SelamLar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?