- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.521
belkide canım ya bende halkalıda oturuyodum çekmeceye gelin gittim :lepi:
Çok uzağa gitmişin kız kaydirigubbakcemile3belkide canım ya bende halkalıda oturuyodum çekmeceye gelin gittim :lepi:
kıslar merhaba..nasılsınız...
ben çok fenayım...
balum sen nerlerdeydın sekercım...yohtun ne zamandır..
ben hergun gıremıyorum. buraya bakıyorum ama cok takıp edemıyorum cok hızlı burası:):) nıye cok fenasın noldu?
Çok uzağa gitmişin kız kaydirigubbakcemile3
guzel yakınmısız:)
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
HE KIZ VALLA NE ZOR OLDU Bİ BİLSEN EVLENDİĞİMİ ANLAMADIM KIZ KOMŞUYA OTURMAYA GİDİYON GİBİlülülülülülü
yokbısey canım..benım bu bebek meselesınden adetım nerdeyse 10 gun geç geldı..kendı psıkolojımı bozdum galıba adette gelemedı buay...
dun olabıldım..ve çok az az..
kendım kendıme kotülük edıyorum...bebek konusunda düşünmuycem bu ay...o yusden canım...bişeyım yok aslında..canım sıkıldı bıras kendüme..
benım annem trabzon of lu..babam artvın arhavılı..ben has lazım..ya sen..
kaydirigubbakcemile3
Şeniz HOŞGELİDN TATLIM NEYİN VAR BAKEM
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnn hamileyım canlarım nasıl mutluyum anlatamam sıze
Ayy ne güsel işte ben istanbuldan çorluya gelin geldim çok zor oldu annem için de benim için de. Babam bile ağlayıp duruyodu ilk zamanlar
aşagıda yasdım seker...CADIARZU
ben laz degılım aslında annem babam rızelı ama cayelındenız bız laz olmuyo yanı:) lazlar bıze sahte laz dıyo:):):) hemserıymısız. canım benım takma kafana bu kadar rabbım inş nasıp eder sana da annelıgı uzulme sakın.
selaammmmm kıslarrrr nasılsınızzzzopuyorumnanaktan
Yok canım gaziosmanpaşa merkezde oturuyoduk çok zor komşu olmamız ama elti adayım kçekmece tarafındanmış kaydirigubbakcemile3sen nerde oturuyodun kız :))))))) senlede koşmu olmayalım
balumcugum..benım bı oğlum var aslında..ama 2.yı 2 ay once duşurdum...
ve işte düzenım bozuldu..kafama taktım..ve adet düsenımıde bozdum...inşallah allah ısteyen herkese verır canımcıgım...boshayallersmile
sen nasılsın..
bır arkadasım rızeye gelın gıttı 3 yıl once..ıstanbulda aynı işyerındeydık..Şeniz
gördüm kuşum tez canlı olduğumu bakmadan yazmışım aman be kuşum bak benimde yaklaştı şitres hat safhada ama ne etçen benimde 2 aydır hep öyle gliyodu az az
Yok canım gaziosmanpaşa merkezde oturuyoduk çok zor komşu olmamız ama elti adayım kçekmece tarafındanmış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?