Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hastaneden mııııı? anlatta oyle gıt ben de yapıcam sımdı kahvaltı.
ayy canım valla öle açıkmıştık kııı:)) ıkılı test ıçın gittim canım kan aldılar ultrasonda baktılar işte cuma gunu saat 2 de alıcam sonuçları hayırlısı ilee....bebişim kocaman olmuş yaa keseyı dolduruyo artıkkk:))
Ceylaaaaaaaaaan

pİsonnnnnnn gÜnaydın kızÇeler

nabersİnİz bakem

gunaydın cnmm iyiyim çok şükür sen nasılsınn..
YARIN 1 NİSANNNN NASIL BELIRTI DURUMUN FALANN

kıslarrr ben çıkıyorumm herkese iyi muhabbetler yiğenimi almaya okula didiyom gelirim sonra hepinizi öpüyorummm pek sohbete giremedim geçmişi okuyodumm nese canlarımmm görüşürüzz hamişlerimizz uğur böcüklerimize çoooook iyi baksınnn ceylanımmm merak ettim hastane işini hayırdır nese gelince bakarım hemen yerimseniben

Artık bı belırtım varmı bılmıyorum sankım tÜm aĞrılarım durdu karnım Çok ŞıŞ gÖgÜslerım uyuŞuk gıbı Çok acıkıyorum bunlar var karnımın alt bÖlgesınde aĞırlık var taŞ gıbı sankım ama Çok aŞırı deĞıl bunlar sadece acıkmam Çok aŞırı

tmm cnm görüşrüzzzzemuszemus

hmm hayırlı sonçlar olsun ınşallah canım test ne zaman yapıcann.. ben olsam yapardım şimdiye kadar dayanamazdım:))

serabim hic belirti falan arama kuzum
gecsin birkac gun bakalim
zaten sakin yarin test yapma
yaptim negatif cikti pozitif cikti dersin kimse inanmaz sana, kandiramassin bizi:)

Evet serap yaa ikimizin de günü geldi bende merakla bekliyorum testleri yaptırabilmek için inşallah sen hastalanmassın
aa senınde 1 nısanmıydııııı hadı hayırlısıı bakalımm yarın ıkı guzel haberrrrhihoyyythihoyyyt
Nohudum geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla sonuçlar da güsel olcak
saol canım inşallah

yarın dua gunumuzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

efet yarın dua günümü zaten güzel..
hoş ben her akşam dua ediorum ama perşembe geceleri bi başka oluo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…