Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet hayatım...olsun..olsunda az az olsun..hiç olmamaktan ıyıdır..ben bu ay olamayacam dıye çok stres yaptım..insan ne ederse kendıne edıyormus onuda anladım..:kedi:

KIZ BEN STRESTEN Bİ AY YUMURTLAMADIM BİLE DOKTOR ŞAŞAIRDI BU KADAR GERGİNLİK NE DİYO KLOMENİ BIRAK İĞNE VERMİŞTİ O AY NASIL OLUR DİYODU :bbo:

selam çıtırlarr ben geldım şimdi kahvaltı edıcem hemennnnnnnnnnnnn aranıza döncem söz verıyorum:)) yenı hastaneden geldımmm açımmmmmm:ecrin_bebek:

o sancılar hep oluyo canım korkma ya.

kızlaaaaaaaaar çıldıracam ben az kaldı yaa. telefon susmuyorrr. benim müşterilerde arıyor tam oldum yani. bide sekreter yok yemek yapmada bana kaldı. onuda yaptım ama daha bi sürü iş var yaaaaaaa. öğleden sonrada bi sürü yer var gidilecek. bittim ben bittim

4 haftalık agrın olması normal..bırkaçgun surer geçer..korkma canım...
boyle seylerı okuma düşünme...mumkunse gusel seyler dusun...gusel yazılar oku..Şeniz

oyyy.allah kolaylık versın...koşturmaca..:asigim:

haydı kıslar kalın sağlıcaklan...
ben kaçtım..kendınıze ıyı bakın..

YETTİM

emoşum sen de yoksun kaç zamandır..
bende ugrayamayabılırım bır sure..:hulya:

ewet canım yaa bu aralr giremiyorum pek ablam bende kalıyo yiğenimle felan ilgileniyorum fırssat bulamıyorum maalesef ablam eşinden ayrılmayı düşünüyo yaa çok üzülüyorum bişide gelmiyo elden destek olmaya çalışıyorumm elimden geldince eee sen napıon ne var ne yok ben yokken oldumu deişiklikk ay dilayyyyda hamileymiş çoookkk sevindim:ecrin_bebek:

allah kolaylık versın canım..zor durum gercektende..ınşallah barısırlar...
ben ıyıyım canım...
çok öpüyorum ..çıkıyorum canım...Şeniz:kedi:

Orlaarı pek bilmiyorum canım ben şimdi o yoldan tramway geçiyo çok kötü trafik oluyomuş oralarda. Düğün salonumuz demirkapıdaydı çorludan gelen otobüslerden biri o caddeden gelmiş yanlışlıkla yarım saaat geç kalmışlardı düğüne kaydirigubbakcemile3

ay benim hiç bilgim yok kuşum

allah kolaylık versın canım..zor durum gercektende..ınşallah barısırlar...
ben ıyıyım canım...
çok öpüyorum ..çıkıyorum canım...Şeniz:kedi:

tamam cnm saol çok zor bi durum bende çıkıcam şimdi yiğenimi okuldan almaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…