- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.541
evet hayatım...olsun..olsunda az az olsun..hiç olmamaktan ıyıdır..ben bu ay olamayacam dıye çok stres yaptım..insan ne ederse kendıne edıyormus onuda anladım..:kedi:
yok canım gaziosmanpaşa merkezde oturuyoduk çok zor komşu olmamız ama elti adayım kçekmece tarafındanmış kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim doktor düşük tehliken var dedi . şu ana kadar çok şükür herşey yolunda görünüyordu. ama bugün adet olacakmışım gibi sancılarım başladı sabah çok kuvvetliydi. şimdi biraz azaldı ama sağ yanımda bi baskı var ağrı oraya geçri orada kaldı sşzce herşey yolunda mı sizde de adet agrıları bu haftaya kadar sürdü mü acaba :uhm:
selam çıtırlarr ben geldım şimdi kahvaltı edıcem hemennnnnnnnnnnnn aranıza döncem söz verıyorum:)) yenı hastaneden geldımmm açımmmmmm:ecrin_bebek:
arkadaşlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim doktor düşük tehliken var dedi . şu ana kadar çok şükür herşey yolunda görünüyordu. ama bugün adet olacakmışım gibi sancılarım başladı sabah çok kuvvetliydi. şimdi biraz azaldı ama sağ yanımda bi baskı var ağrı oraya geçri orada kaldı sşzce herşey yolunda mı sizde de adet agrıları bu haftaya kadar sürdü mü acaba :uhm:
kızlaaaaaaaaar çıldıracam ben az kaldı yaa. telefon susmuyorrr. benim müşterilerde arıyor tam oldum yani. bide sekreter yok yemek yapmada bana kaldı. onuda yaptım ama daha bi sürü iş var yaaaaaaa. öğleden sonrada bi sürü yer var gidilecek. bittim ben bittim
kızlaaaaaaaaar çıldıracam ben az kaldı yaa. telefon susmuyorrr. benim müşterilerde arıyor tam oldum yani. bide sekreter yok yemek yapmada bana kaldı. onuda yaptım ama daha bi sürü iş var yaaaaaaa. öğleden sonrada bi sürü yer var gidilecek. bittim ben bittim
emoşum sen de yoksun kaç zamandır..
bende ugrayamayabılırım bır sure..:hulya:
oyyy.allah kolaylık versın...koşturmaca..:asigim:
ewet canım yaa bu aralr giremiyorum pek ablam bende kalıyo yiğenimle felan ilgileniyorum fırssat bulamıyorum maalesef ablam eşinden ayrılmayı düşünüyo yaa çok üzülüyorum bişide gelmiyo elden destek olmaya çalışıyorumm elimden geldince eee sen napıon ne var ne yok ben yokken oldumu deişiklikk ay dilayyyyda hamileymiş çoookkk sevindim:ecrin_bebek:
Orlaarı pek bilmiyorum canım ben şimdi o yoldan tramway geçiyo çok kötü trafik oluyomuş oralarda. Düğün salonumuz demirkapıdaydı çorludan gelen otobüslerden biri o caddeden gelmiş yanlışlıkla yarım saaat geç kalmışlardı düğüne kaydirigubbakcemile3bende ılk evlendım..gazı osman pasada oturdum...cumhuruyet mahallesınde..hamza yerlıkaya spor salonunun orda..bırde mavı çarsıda çalıstım 500 evlerde...ama 6 yıl evvel..ilk evlendıgım zamanlarda..sempatiksalakcinni
arkadaşlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim doktor düşük tehliken var dedi . şu ana kadar çok şükür herşey yolunda görünüyordu. Ama bugün adet olacakmışım gibi sancılarım başladı sabah çok kuvvetliydi. şimdi biraz azaldı ama sağ yanımda bi baskı var ağrı oraya geçri orada kaldı sşzce herşey yolunda mı sizde de adet agrıları bu haftaya kadar sürdü mü acaba :uhm:
allah kolaylık versın canım..zor durum gercektende..ınşallah barısırlar...
ben ıyıyım canım...
çok öpüyorum ..çıkıyorum canım...Şeniz:kedi:
4 haftalık agrın olması normal..bırkaçgun surer geçer..korkma canım...
boyle seylerı okuma düşünme...mumkunse gusel seyler dusun...gusel yazılar oku..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?