Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm.kızlar ben de geldim..nohutcum sölemese yeni topikinizden haberim yok..neyse bu arada hamişler çoğalmış,başta çiçek olmak üzere hepinizi tebrik ederim.opuyorumnanaktan

pelüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
saat oldu 2 bu saate kadar ne baptın da
gelmedin topiğe nasıl dayanıon anacum ben gözümü açınca burdayım dayanamıom

saol nazooooooocum
sen diğer topikte vardın dimi
nasıl haberin olmas kıs burası ödül alcek nerdeyseeee

işte olduğum için çok sık giremiyorum zati.hiç birinizden özelden olsun şu hatunada haber verelim dememişiniz ki.:umursamaz:neyse hadi affettim sizi..artıkın burdayımm..diğer topikleri sattım..:roflol:

bide kıslar akşam menülerini alim
annem ditti iş başa düştüüü tabi
benim kociş akşam işten gelince yapacakmış yemekleri öle dedi :roflol:

bende dayanamıyoırum canım ama işlerimi yaptım sabah girince işlerim hep kalıyo pasaklı diycekler kız bana sonrakaydirigubbakcemile3

işte olduğum için çok sık giremiyorum zati.hiç birinizden özelden olsun şu hatunada haber verelim dememişiniz ki.:umursamaz:neyse hadi affettim sizi..artıkın burdayımm..diğer topikleri sattım..:roflol:

affettiğin içün çuk saol datlum
iyi bakalım kaynatalım ozmana Şeniz

bide anat ne durumdasın bakem ben vala unuttum seni ne yalan söleyim.

kızlar benim adet bu ay çok az sürdü.3 günde bitti.çokta bel ağrım vardı.drçgittim bugün ne olur ne olmaz diye..kist falan varsa dedim..Allahtan temiz çıktı.bebişte kist yok şu an.biliyosunuz benim 2 düşüğüm vardı.o yüzden dr.bi kaç test yapalım dedi.tüp tüp kan verdim.pazartesi alcam sonucu.o da temiz çıkarsa inşallah çalışmalar tam gaz devam..

bide kıslar akşam menülerini alim
annem ditti iş başa düştüüü tabi
benim kociş akşam işten gelince yapacakmış yemekleri öle dedi :roflol:

kız ben şimdi başladım yemek yapmaya söyliyim hemen canım ıspanak makarna köfte yapıyorum canımcım ay ne güzel bebem bak kocişin seni düşünüyoŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…