- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.701
hoşgeldın tatlımmm..yolu buldun şükürr...slm.kızlar ben de geldim..nohutcum sölemese yeni topikinizden haberim yok..neyse bu arada hamişler çoğalmış,başta çiçek olmak üzere hepinizi tebrik ederim.opuyorumnanaktan
:roflol:işte olduğum için çok sık giremiyorum zati.hiç birinizden özelden olsun şu hatunada haber verelim dememişiniz ki.:umursamaz:neyse hadi affettim sizi..artıkın burdayımm..diğer topikleri sattım..:roflol:
bide kıslar akşam menülerini alim
annem ditti iş başa düştüüü tabi
benim kociş akşam işten gelince yapacakmış yemekleri öle dedi :roflol:
tubişim bildiğin gibi kaynatıos işte canum
senin işten haber varmı
aşağıda gene sıra dayağına dişzildiniz dimiii geliom bak :mymeka:
:roflol:adım kötü gacıya çıktı yaaaboshayallersmilehergün temislik yapıon mu kıs
nohut kızar sora
kızlar benim adet bu ay çok az sürdü.3 günde bitti.çokta bel ağrım vardı.drçgittim bugün ne olur ne olmaz diye..kist falan varsa dedim..Allahtan temiz çıktı.bebişte kist yok şu an.biliyosunuz benim 2 düşüğüm vardı.o yüzden dr.bi kaç test yapalım dedi.tüp tüp kan verdim.pazartesi alcam sonucu.o da temiz çıkarsa inşallah çalışmalar tam gaz devam..
hergün temislik yapıon mu kıs
nohut kızar sora
nazo benimde hep 3 gün sürer adetim
mevsimden olabilir seninki
kız sende bebiş var mı yok mu anamadım
bebişte kist yok demek ne demek
hayırlı bı sonuç gelsın ınşallah canımm:Saruboceq:bugün belli olacak..çok merak ediyorum,genel yayın yönetmeni yazdıklarımı beğenirse olacak bakalım editör beğendi..ay dua edin yaa..olsunn:Saruboceq:
aşağıda gene sıra dayağına dişzildiniz dimiii geliom bak :mymeka:
hoşgeldın tatlımmm..yolu buldun şükürr...
:roflol:
oooo yemekler kocişten yaniiii..ne mutlu sana valla benım kociş pizza siparişi vermeyi biliyo sadeceÇok üzgünüm çoook
:roflol:adım kötü gacıya çıktı yaaaboshayallersmile
sonuç temız çıkar ınşallah canım:ecrin_bebek:
esta piti pitiien büyükünüz benim yaaa..aşşada bilem en baştayım..çıtırların en kart tı olarak:roflol:
gelişmeler senden bebekkkk eee dr ne zaman gidiyon taze hamişşş:CüvCüv:kızlar napıyonus gecmısı okuyamadın cok ılerlemıssınz bı gelısme varmı
ben makarnamı yapıp hemen geliyorum kızlar
esta piti pitiilmaz:
gelişmeler senden bebekkkk eee dr ne zaman gidiyon taze hamişşş:CüvCüv:
5 haftalık olsun ole gıdıyım dedım 5 haftalık olmadan gıdınce cıcek allat bakıyolar dedı korktum bende beklıyım dedım canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?