Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kizlar..
7 haftalik hamileyim we 2,5 kilo aldim ne yazik ki bilmiyorumkismile
fazla bişeyde yemiorum ama napicam bilmiorum mafoldumben

Canım Allah herzaman bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar bu böyledir.Üzülme canım bak herşey yoluna girmiş...Mobilyalarında hayırlı olsun canım...Bende değiştirdim bazılarını o nedenle temizliği erken yaptım ama koptum...

fatoşum senın adına okadar cooook okadar cooookkk sevındımkı bıtanem ettıgın duaların karsılıgını almaya basladın bıle bıtanem bakk allah nasıl yardım edıyo hayırlı olsun bı tanem mobılyaların evınede gecıcen hayırlısıyla sonra bıde bebıssss allah ne guzle valla

valla canım ya nasıl mutlu oldum anlatamam..
okadar büyük bi yüktüki bizim için..
ay rabbim resmen yol gösterdi bize..
eşim başta söylesemmi die aradı beni..
bende söle tabiki dedim.
yani rabbim resmen gerisini siz halledin dedi bize..
ayyy rabbim sen ne büyüksün..

hoşbulduk çiçemmm nasılsın ben bı uyumusum bı uyumusum valla saat 11 den saat 1 bucuga kadar

fatoşcum gözünüz aydın
güle güle kullanın inşallaaaah
saol canımmm..

ayy dimi yaaa..
ozman tek eksiğimiz bi bebek kalıo.
oda olsa ne güzel olur..
evet işimiz rast gitti elhamdülillah..
ettiğim duaların etkili oldugunu düşünüorum yaaaaa...
rabbim bide bebiş verse ne güzel olucak..

ooo senın kociş becerıklı desene:))ama evet erkegın koltukda sabıt oturanı makulll:)) yoksa mutfakda daha çok iş çıkıyo sonrası için
:umursamaz:ceylan zaten hiç sormuyoo
canım sormuyo degıl okuyorum yazdıklarınıda bugun çok yorgunum olee alık alık bakınıyomm yazıyomm:umursamaz:
ne guzel canım yaa allah bı kapı açıyo işte
kaydirigubbakcemile3öyle oluyo dimi
5 haftalık olsun ole gıdıyım dedım 5 haftalık olmadan gıdınce cıcek allat bakıyolar dedı korktum bende beklıyım dedım canım sen nasılsın
hmm beklemedesın yanii....bende iyiyim cnm aynı iştee:CüvCüv:
neyse kızlar işteyim yaa..şimdi kaçıyom ama ara ara burdayım..artıkın yolu buldum nasılsa..özleyin beni canlarım...:lepi:

tmm cnm görüşürüzzzz:hulya:

inş canım inş.onuda verıcek hayırlısıyla

selam kizlar..

cnm bişey yememezlık yapma hamişsin bebegin ihtiyacı olan besınler var.....merak etme kılo degıl onlar gaz karışımları....aynı durmdaydım benımde daha yenı çıkmaya basladı göbüşş

selam kizlar..

canım hoşgeldın göremıdım senı ne zamandır benımde yarın 7 hafta doluyor aynıyız senle nasıl gidiyor bir rahatsızlık var mı doktora falan gittin mi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…