Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ben su sebıllı olsun ıstıyorum samsungta var Öyle Çok hemıde uygun ama kımsede de samsung gÖrmedım
ya bosch yada beko

Ben su sebİllİ olsun İstİyorum samsungta var Öyle Çok hemİde uygun ama kİmsede de samsung gÖrmedİm
ya bosch yada beko
Fikrim yok ama onlar daha büük olmuyo mu hem bence ööle özellik ariicana su sebili de alabilirsin. Ben öyle çok özellikli şeyler almaya çekiniyorum kısa sürede bozulur fln diye

Bılmıyomkı elıfım ya zatı Çok pahalı alamam Şıncık bıdahakı sene falan bı odayı kurdurup mutfak yaptırmayı ıstıyorum

Senİn dedİĞİne bİ bakıcam canım

Canım istersen benim dediimin bi raf eksiği var. Kayınvaldemle annem de onu kullanıyo fiyatı daha uygun. Beko D 9330 NM onun da taksitli fiyatı 1.545-1.670. İyice araştır bence canım internet sitelerine kampanyalara fln bakın
Fatoşum seninde eşyalarını kullanıcaan günler yakın inşallah

1.700 falandı canım yanlış hatırlamıosam..
400 litre içhacmi.
buzluğuda altta..
no frost..
kızlar buzluk kısmı aşağıda kullanan varmı???

anladım canım sende güle güle kullan tatlım

tamam canım bi araştırayım tatlım

kıslar benimkinin buzluğu altta,sebili var ve gocamannnn bi buzdoalbı.
kayınvaldem kullanıodu.nişanlıyken çuk çuk biğeniodum
banada aynısını aldık.bisden sora evlenenler de hep ondan aldı.
SAMSUNG serabum
asla ve asla pişman olmazsın.garip bi, dolap inanılmaz yeşillik saklıo.bozulmuo.hiçbişi bozulmuo dolapta

kuşum kodu ne be bende o markaya bakıyom hep ama kullanan olmadığından çevremde uzatamadım elimi sen kullanıyon madem iyice bi araştırayım

dolabın üstünde bişi yasmıo.modeli yani
sebilin altında sadece cool'n cool yazıo

sebilin üstünde dijital ekranı var

ÇıÇEEEEEEEM YA BEN BU AKŞAM KISMETSE DUAMI BıTıRıYOM HANı Bı DUA OKUYODUK YA BAŞLARKEN BıTıMıNDEDE O Duayı OKUYCAZ DEDı CEYLAN AMA DUAYI KAYBETTıM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…