Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yap tatlım yap bizde cok seviyoruz makarnayı sosluda cok güzel oluyo hatta gel canım misafirim ol cokacimcoook

Ya kızlar makarna muhabbetinin yanında biraz şey olacak ama bugün 2 oldu wc elime geliyor sormak istedim...Beyaz renk ama sıvı değil nasıl benzetme yapsam bilmiyorum ki...
Sanki beyaz iplik gibi bişey o şeffaf akıntının beyazını düşünün ama uzamıyor öyle bişey ilk defa denk geldimde...

Analdım canım ne demek istediini bi ara benden de geliyodu ööle bi akıntı ama ne demek olduğuna dair bi fikrim yok. Bebiş işlerine kalkışmadan önce hiç dikkat etmesdim böyle şeylere

kızlar ya benim hala karnımın alt kısımlarındaki kasığıma yakın yerler ağrıo yahuu....
Canım benimde bayaadır özellikle sağ kasığım çok ağrıyo sancıyo. Hele çok yorulunca, ayakta kalınca bide sarsılınca çok kötü oluyorum. Çorlunun yolları bozuk, belediye çok sövüyorum bu konuda. Hoplayıp zıpladıkça arabalar canım yanıyo. Doktora sordum hiçbi problem yok dedi ağrıya sebep olucak, ayaklarını üşütme belini iyi koru dedi. Ağrı yaptıkça kasığıma sıcak bişeyler koymamı söyledi. Ben de küçük sıcak su torbaları aldım bimden akşamları ewde su ısıtıp koyucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…