- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.801
Ay kızlar makarna makarna dedeniz en sonunda bende koydum makarnayı ocağa...
Pelincim bak canım istedi şimdi benimde akşama yemeğim yok bare kardeşime söyliim de kıyma çıkarsın buzluktan ben de ööle yapiim. Çok seviyoruz eşim de bende ööle makarnayı kaynıyarık içinin makarna wersiyonu yaane süper oluyo süperrr
Saol canım yemiş kadar oldum opuyorumnanaktanyap tatlım yap bizde cok seviyoruz makarnayı sosluda cok güzel oluyo hatta gel canım misafirim ol cokacimcoook
eline sağlık pelinim nım nııııııııııııııııııııııııım
bisdede makarna olcek bugün
sayende herkeş makarna pişirio
baş baaaş opuyorumnanaktancanlarım ben kaçtım sevorum sizi
Analdım canım ne demek istediini bi ara benden de geliyodu ööle bi akıntı ama ne demek olduğuna dair bi fikrim yok. Bebiş işlerine kalkışmadan önce hiç dikkat etmesdim böyle şeylereYa kızlar makarna muhabbetinin yanında biraz şey olacak ama bugün 2 oldu wc elime geliyor sormak istedim...Beyaz renk ama sıvı değil nasıl benzetme yapsam bilmiyorum ki...
Sanki beyaz iplik gibi bişey o şeffaf akıntının beyazını düşünün ama uzamıyor öyle bişey ilk defa denk geldimde...
Canım benimde bayaadır özellikle sağ kasığım çok ağrıyo sancıyo. Hele çok yorulunca, ayakta kalınca bide sarsılınca çok kötü oluyorum. Çorlunun yolları bozuk, belediye çok sövüyorum bu konuda. Hoplayıp zıpladıkça arabalar canım yanıyo. Doktora sordum hiçbi problem yok dedi ağrıya sebep olucak, ayaklarını üşütme belini iyi koru dedi. Ağrı yaptıkça kasığıma sıcak bişeyler koymamı söyledi. Ben de küçük sıcak su torbaları aldım bimden akşamları ewde su ısıtıp koyucam.kızlar ya benim hala karnımın alt kısımlarındaki kasığıma yakın yerler ağrıo yahuu....
cicegim niye yazmıyosun bebem yukarı cıksanaopuyorumnanaktan
Merhaba hoşgeldin canım ne bu gislilikkıslar merhaba ..:1ninca:
kıslar merhaba ..:1ninca:
E pelin sen daktıra gitmeyi düşünüyodun diye hatırlıyorum war mı bi gelişme bi kararın flnayyyy görmemişim canım
Demek sen gopun oralarda yaşadın çalıştın he yaa kalabalık fln ama özlüyorum oraları yaa doğduum büyüdüüm yer sonuçta. Ama balıkesire gitmişsin şanslısın yaa çok güseldi oralarkıslar merhaba ..:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?