Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm kızlar sonundaa oturabildim pc nin başınaa ay bgn çok yoğuundumm yaaa evde işlerim vardıı temizlk yaptım sonra sağlık ocağına gittimmm ordan markete gittimm eve geldim yimekk yaptımm belim kopuyo yerinden varyaaa ayy bi makarna muhabbeti almış gittmişş topiktee ben size uyamıycam bu akşam zaten doğru dürüstt yemek yaptığım yok bu hamilelikten dolayıı benmki alışık makarna yemeğe sulu bişi olsun dedim bu gece

hoşgeldin canım ooooooh ne güzel temizliginide yapmışsın ama fazla yorma kendini dikkat et... evet bugun herkez makarna yapıyo tatlım makarna günü bügünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi:
hoşgeldin canım ooooooh ne güzel temizliginide yapmışsın ama fazla yorma kendini dikkat et... evet bugun herkez makarna yapıyo tatlım makarna günü bügünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbuldm hayatımmm evet iyi olduu insan rahatlıyoo temizlik yapıncaa ama çok yoruldum yaa aslında yormamam lazım kendimii bebişş aşağıda benimde ay ben dayanamıyorumkii tarihte bu günü makarna günüüüüüüüü ilan edıyoruz o zaman

Hoşgeldin canım güle güle kirlet kaydirigubbakcemile3 benim de evim kayınvalde ziyaretinden ötürü biras temizlendi kaardişim tarafından.Bikaç gün bende rahatım

slmmm gusell hatunnnlarrrr
hoşgeldin güzel anne adayımız nasılsın tatlım

canım dıkkat et o zaman ya boşver işleri bebişi düşün sen.. evet öyle ilan ediyoruz tatlımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…