- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.821
E pelin sen daktıra gitmeyi düşünüyodun diye hatırlıyorum war mı bi gelişme bi kararın fln
Nereye kime gidiceeni fln seçtinmi peki canım. Bası doktorlar youn oluyo önceden randewu almak fln gerekiyo ya. İlk kez mi gidiceksin ewlendiinden beri?gidecem canım doktora inşallah ama eşimin işleri yogun onu bekliyorum bayanssulusmile
Nereye kime gidiceeni fln seçtinmi peki canım. Bası doktorlar youn oluyo önceden randewu almak fln gerekiyo ya. İlk kez mi gidiceksin ewlendiinden beri?
slm kızlar sonundaa oturabildim pc nin başınaa ay bgn çok yoğuundumm yaaa evde işlerim vardıı temizlk yaptım sonra sağlık ocağına gittimmm ordan markete gittimm eve geldim yimekk yaptımm belim kopuyo yerinden varyaaa ayy bi makarna muhabbeti almış gittmişş topiktee ben size uyamıycam bu akşam zaten doğru dürüstt yemek yaptığım yok bu hamilelikten dolayıı benmki alışık makarna yemeğe sulu bişi olsun dedim bu gece
hoşgeldin canım ooooooh ne güzel temizliginide yapmışsın ama fazla yorma kendini dikkat et... evet bugun herkez makarna yapıyo tatlım makarna günü bügünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slmmm gusell hatunnnlarrrr
Hoşgeldin canım güle güle kirlet kaydirigubbakcemile3 benim de evim kayınvalde ziyaretinden ötürü biras temizlendi kaardişim tarafından.Bikaç gün bende rahatımslm kızlar sonundaa oturabildim pc nin başınaa ay bgn çok yoğuundumm yaaa evde işlerim vardıı temizlk yaptım sonra sağlık ocağına gittimmm ordan markete gittimm eve geldim yimekk yaptımm belim kopuyo yerinden varyaaa ayy bi makarna muhabbeti almış gittmişş topiktee ben size uyamıycam bu akşam zaten doğru dürüstt yemek yaptığım yok bu hamilelikten dolayıı benmki alışık makarna yemeğe sulu bişi olsun dedim bu gece
Hoşgeldin canım güle güle kirlet kaydirigubbakcemile3 benim de evim kayınvalde ziyaretinden ötürü biras temizlendi kaardişim tarafından.Bikaç gün bende rahatım
hoşgeldin güzel anne adayımız nasılsın tatlımslmmm gusell hatunnnlarrrr
:lepi:
hoşbuldm hayatımmm evet iyi olduu insan rahatlıyoo temizlik yapıncaa ama çok yoruldum yaa aslında yormamam lazım kendimii bebişş aşağıda benimde ay ben dayanamıyorumkii tarihte bu günü makarna günüüüüüüüü ilan edıyoruz o zaman
Slm canım hoşgeldinslmmm gusell hatunnnlarrrr
Eltinle aran nası canım hankiniz daha büüksünüz. Ay yakın zamanda benim de eltim olcek muhtemelen inşallah ii anlaşırısevet canım eltimin doktoruna gitcez iyi doktormuş ilk defa gitcem bakalım hayırlısı
Evet canım yaradı sahi senin yaşadığın yer niye diğer gösüküyo kısshoşbuldum sağoll kuşummm ehehehe kayınvalidenin gelmesi bu konuda işe yaramış o zaman hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?