Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Eltinle aran nası canım hankiniz daha büüksünüz. Ay yakın zamanda benim de eltim olcek muhtemelen inşallah ii anlaşırıs

eltimle aram iyi canım ben kücügüm ondan... ama cok iyi anlaşırız allah bozmasın inşallah sende eltinle iyi anlaşırsın kıskanclık ve cekememezlik olmazsa anlaşırsınız

eltimle aram iyi canım ben kücügüm ondan... ama cok iyi anlaşırız allah bozmasın inşallah sende eltinle iyi anlaşırsın kıskanclık ve cekememezlik olmazsa anlaşırsınız
Benim ööle çekememezlik huyum yoktur görümcem haricinde kimse kızı henüz görmedi ama kayınvaldem abimin anlattıklarından şimdiden kıyaslama yapmaya başladı sende şöyleydi o bööleymiş fln gibi bikaç kere uyardım sakın bizi kıyaslama herkes kendidir diye ama rahat durucaanı sanmam tek tereddütüm sürekli kıyaslamaların dayatılması yoksa kız benden hem yaş hem nikah olarak küçük olcak yardımcı olurum anlşaşırıs die tahmin ediyorum

yok canım ben sana demedim olan şeyleri söyledim üstüne alınma lütfen her şey karşılıklıdır sonucta... kayınvalideler kıyaslıyo ne yazikki iyi demişsin ama tabiki her kez kendidir...

yok canım ben sana demedim olan şeyleri söyledim üstüne alınma lütfen her şey karşılıklıdır sonucta... kayınvalideler kıyaslıyo ne yazikki iyi demişsin ama tabiki her kez kendidir...
Yok hayatım yanlış anlamadım tereddütümü vurguladım sadece taışınca görces bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…