- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.841
Eltinle aran nası canım hankiniz daha büüksünüz. Ay yakın zamanda benim de eltim olcek muhtemelen inşallah ii anlaşırıs
hosbuldukk canımm
ıyıyım pelıncım sen nasılsınn bakemmmm
aa hala misafir war misafircim gel buyur
Bilmiyorum ki canım bayadır altta bi misafir yazıyo ama kimdir bilmem geçmişi okuyo olsa gerekkim misafir kızzz
çok geriliyorum ben yaa..noolcak bu halim mafoldumben
Bilmiyorum ki canım bayadır altta bi misafir yazıyo ama kimdir bilmem geçmişi okuyo olsa gerek
Benim ööle çekememezlik huyum yoktur görümcem haricinde kimse kızı henüz görmedi ama kayınvaldem abimin anlattıklarından şimdiden kıyaslama yapmaya başladı sende şöyleydi o bööleymiş fln gibi bikaç kere uyardım sakın bizi kıyaslama herkes kendidir diye ama rahat durucaanı sanmam tek tereddütüm sürekli kıyaslamaların dayatılması yoksa kız benden hem yaş hem nikah olarak küçük olcak yardımcı olurum anlşaşırıs die tahmin ediyorumeltimle aram iyi canım ben kücügüm ondan... ama cok iyi anlaşırız allah bozmasın inşallah sende eltinle iyi anlaşırsın kıskanclık ve cekememezlik olmazsa anlaşırsınız
hoşgeldin güzel anne adayımız nasılsın tatlım
canım dıkkat et o zaman ya boşver işleri bebişi düşün sen.. evet öyle ilan ediyoruz tatlımkaydirigubbakcemile3
Slm canım hoşgeldin
ayy serapppp yafsssslülülülülülü:roflol::roflol:
O BENDİM :lepi:
Hadi canım sen zati yasıyon altta kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
O BENDİM :lepi:
Benim ööle çekememezlik huyum yoktur görümcem haricinde kimse kızı henüz görmedi ama kayınvaldem abimin anlattıklarından şimdiden kıyaslama yapmaya başladı sende şöyleydi o bööleymiş fln gibi bikaç kere uyardım sakın bizi kıyaslama herkes kendidir diye ama rahat durucaanı sanmam tek tereddütüm sürekli kıyaslamaların dayatılması yoksa kız benden hem yaş hem nikah olarak küçük olcak yardımcı olurum anlşaşırıs die tahmin ediyorum
Yok hayatım yanlış anlamadım tereddütümü vurguladım sadece taışınca görces bakalımyok canım ben sana demedim olan şeyleri söyledim üstüne alınma lütfen her şey karşılıklıdır sonucta... kayınvalideler kıyaslıyo ne yazikki iyi demişsin ama tabiki her kez kendidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?