- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.461
tebrıkk ederım canımmmmm rabbmı kucagına almayıda nasıp etsın inşallah....
HEYYY TOPICINNN NEGATIF ŞAHSIYETLERII BAKK OKUYUNN DA GÖRÜN İŞTEEE BUDA SİZE KAPAK OLSUNNNN:roflol:
Merhaba arkadslar,
sizlerle mutlulugumu paylasmak istedim, 3.5 senelik evliyim ve bebek bekliyordum bayadir...ve dün o cok güzel haberi aldim...2 aylik hamileymisim, cok mutluyum, darisi isteyenlerin basina artik. Isteyipte olmayanlari cok iyi anlayabiliyorum, ama en önemlisi evde oturup sakin kafaya takmayin birseylerle mesgul olun mutlaka...ALLAH isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
SelamLar...
bide böleleri var dimi..
Benimde eşimin halasının kızı var ama kadın 40 yaşında falan çokta patavatsız..
Herkesin içind ehadi artık doğurmuyonmu dedi dengesiz ya..
Bende hayırdır benden heveslisin deidm..
Ben doğrunca senmi bakıcan dedim...
Bana zorla terbiyemi bozduruolar yaa...
bide böleleri var dimi..
benimde eşimin halasının kızı var ama kadın 40 yaşında falan çokta patavatsız..
herkesin içind ehadi artık doğurmuyonmu dedi dengesiz ya..
bende hayırdır benden heveslisin deidm..
ben doğrunca senmi bakıcan dedim...
bana zorla terbiyemi bozduruolar yaa...
AY CANIM BENİM KAYNANAM YERİNE GEÇEN Bİ YENGEM VAR VALLA BEN DOĞURCAM VERCEM ELİNE DİYOO BENDE YÜZSÜZ YÜZSÜZ AYYY VALLA YAPARMISIN NE GÜZEL OLUR HİÇ UĞRAŞMAM BAKARIM ONA BEN DİYOMM :lepi::lepi:
geldim vallaa dayanamıom.evi bi toplamam var bi görseniz normalde elim çok ağırdır ama size yetişcem dieee hooooooooooop yapıom
pisoncum bende bi adaçayı içim bariiiii.afiyet olsun sana
ama net yavaş şuan bende kıslar
Merhaba arkadslar,
sizlerle mutlulugumu paylasmak istedim, 3.5 senelik evliyim ve bebek bekliyordum bayadir...ve dün o cok güzel haberi aldim...2 aylik hamileymisim, cok mutluyum, darisi isteyenlerin basina artik. Isteyipte olmayanlari cok iyi anlayabiliyorum, ama en önemlisi evde oturup sakin kafaya takmayin birseylerle mesgul olun mutlaka...ALLAH isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
SelamLar...
AAAAAAAAAAAAAAAAA KİM NEGATİFFFFFFFFFFF KIZ İKİZ OLUCAK BAK GÖRRR:lepi::lepi:OLMUYCAK DİYENDEN KORKUCAN :lepi::Saruboceq::Saruboceq:
valla onlar edepsizse sen birazdaha edepsiz ol bidaha lafını açmıyolar ohhhhhh doğursunda göremmmmmmmm
heryerde her ailede var demekki boyle insanlar
neden kendi islerine bakmazlar baskalariyla ugrasiyolar ya
nefret ediyorum boyle insanlardan
canım hoşgeldin :asigim:deldim ben koştum hemen
canım gözün aydınMerhaba arkadslar,
SelamLar...
inşallah canım yadirimcim inşallah çok beklemezsin canım..
hemen hamiş kalırsın inşallah...
yok artık alsanaalsanasmileAY CANIM BENİM KAYNANAM YERİNE GEÇEN Bİ YENGEM VAR VALLA BEN DOĞURCAM VERCEM ELİNE DİYOO BENDE YÜZSÜZ YÜZSÜZ AYYY VALLA YAPARMISIN NE GÜZEL OLUR HİÇ UĞRAŞMAM BAKARIM ONA BEN DİYOMM :lepi::lepi:
kızlar yumoş olana kadar adaçayı için yani 10.14.güne kadar hamiş olanlarda da düşük tehliksei yapabiliyomuş haberiniz olaa tikat et çiçeeem
valla onlar edepsizse sen birazdaha edepsiz ol bidaha lafını açmıyolar ohhhhhh doğursunda göremmmmmmmm
kızlar yumoş olana kadar adaçayı için yani 10.14.güne kadar hamiş olanlarda da düşük tehliksei yapabiliyomuş haberiniz olaa tikat et çiçeeem
OHH IYI YPMIŞIN VALLAAAsempatiksalakcinnibide böleleri var dimi..
benimde eşimin halasının kızı var ama kadın 40 yaşında falan çokta patavatsız..
herkesin içind ehadi artık doğurmuyonmu dedi dengesiz ya..
bende hayırdır benden heveslisin deidm..
ben doğrunca senmi bakıcan dedim...
bana zorla terbiyemi bozduruolar yaa...
BEN BILIYOMM BUNU ZATII BEBEMMMMMkaydirigubbakcemile5SADECE O IKILERI NASIL TAŞIYCAN ONU BILMIYOMMMsempatiksalakcinniAAAAAAAAAAAAAAAAA KİM NEGATİFFFFFFFFFFF KIZ İKİZ OLUCAK BAK GÖRRR:lepi::lepi:OLMUYCAK DİYENDEN KORKUCAN :lepi::Saruboceq::Saruboceq:
BENDEEEEE:ecrin_bebek::ecrin_bebek:heryerde her ailede var demekki boyle insanlar
neden kendi islerine bakmazlar baskalariyla ugrasiyolar ya
nefret ediyorum boyle insanlardan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 NESEEE YETIŞDIN BARIMMMlülülülülülügeldim vallaa dayanamıom.evi bi toplamam var bi görseniz normalde elim çok ağırdır ama size yetişcem dieee hooooooooooop yapıom
pisoncum bende bi adaçayı içim bariiiii.afiyet olsun sana
ama net yavaş şuan bende kıslar
aynen öle valla canlarım..
ben hep dua ediorum diorumki
''rabbim nolur benim boynumu bükük bırakma,
bana tattır o güzel duyguyu..
yeri göğü yaratan rabbim nolur banada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip et diorum''
öle işte sonra gözyaşlarıma karışır dualarım..
ağğlaaar ağlar uyurum...
mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?