Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tebrıkk ederım canımmmmm rabbmı kucagına almayıda nasıp etsın inşallah....

HEYYY TOPICINNN NEGATIF ŞAHSIYETLERII BAKK OKUYUNN DA GÖRÜN İŞTEEE BUDA SİZE KAPAK OLSUNNNN:roflol:

AAAAAAAAAAAAAAAAA KİM NEGATİFFFFFFFFFFF KIZ İKİZ OLUCAK BAK GÖRRR:lepi::lepi:OLMUYCAK DİYENDEN KORKUCAN :lepi::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım allahım saglıklı kucana almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza:Saruboceq:

valla onlar edepsizse sen birazdaha edepsiz ol bidaha lafını açmıyolar ohhhhhh doğursunda göremmmmmmmm

heryerde her ailede var demekki boyle insanlar
neden kendi islerine bakmazlar baskalariyla ugrasiyolar ya
nefret ediyorum boyle insanlardan

geldim vallaa dayanamıom.evi bi toplamam var bi görseniz normalde elim çok ağırdır ama size yetişcem dieee hooooooooooop yapıom

pisoncum bende bi adaçayı içim bariiiii.afiyet olsun sana

ama net yavaş şuan bende kıslar

geldim vallaa dayanamıom.evi bi toplamam var bi görseniz normalde elim çok ağırdır ama size yetişcem dieee hooooooooooop yapıom

pisoncum bende bi adaçayı içim bariiiii.afiyet olsun sana

ama net yavaş şuan bende kıslar

kızlar yumoş olana kadar adaçayı için yani 10.14.güne kadar hamiş olanlarda da düşük tehliksei yapabiliyomuş haberiniz olaa tikat et çiçeeem

tebrikler canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın bebişini inş.

valla onlar edepsizse sen birazdaha edepsiz ol bidaha lafını açmıyolar ohhhhhh doğursunda göremmmmmmmm

aynen öle valla canlarım..
ben hep dua ediorum diorumki
''rabbim nolur benim boynumu bükük bırakma,
bana tattır o güzel duyguyu..
yeri göğü yaratan rabbim nolur banada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip et diorum''
öle işte sonra gözyaşlarıma karışır dualarım..
ağğlaaar ağlar uyurum...
mafoldumbenmafoldumben

deldim ben koştum hemen
canım hoşgeldin :asigim:

canım gözün aydın
inşallah sağ salim kucağına alırsın:)

dirimcim inşallah çok beklemezsin canım..
hemen hamiş kalırsın inşallah...
inşallah canım ya
aksilik bende idrar yolları iltihabı var
kızlar engelmidir hamile kalmaya??
AY CANIM BENİM KAYNANAM YERİNE GEÇEN Bİ YENGEM VAR VALLA BEN DOĞURCAM VERCEM ELİNE DİYOO BENDE YÜZSÜZ YÜZSÜZ AYYY VALLA YAPARMISIN NE GÜZEL OLUR HİÇ UĞRAŞMAM BAKARIM ONA BEN DİYOMM :lepi::lepi:
yok artık alsanaalsanasmile
ne sinir insanlar varya
bana soramıyorlardı ama şimdi başlarlar artık

ya serapcım benim görümcemler de kaynanamda daha erken şimdi yapmayın cocuk diyolar ama ben istiyorum öyle söyleyince onlar ben şaşırıyorum valla cogu insan hemen yapın dersempatiksalakcinni

idrar yolu iltihabı engel die biliorum canım ben...
ama diğer kızlar neder bilmiorum valla...
akıl akıldan üstündür nede olsa...

kızlar yumoş olana kadar adaçayı için yani 10.14.güne kadar hamiş olanlarda da düşük tehliksei yapabiliyomuş haberiniz olaa tikat et çiçeeem

evet tatlim bende adacayini cok severim hergun icerim ama birikigundur icmiyorum ya biseyler olduysa diye ama hayirlisi
ama cicegin sanirim yumurtlama gunleri gecmedi daha

OHH IYI YPMIŞIN VALLAAAsempatiksalakcinni

AAAAAAAAAAAAAAAAA KİM NEGATİFFFFFFFFFFF KIZ İKİZ OLUCAK BAK GÖRRR:lepi::lepi:OLMUYCAK DİYENDEN KORKUCAN :lepi::Saruboceq::Saruboceq:
BEN BILIYOMM BUNU ZATII BEBEMMMMMkaydirigubbakcemile5SADECE O IKILERI NASIL TAŞIYCAN ONU BILMIYOMMMsempatiksalakcinni

BENDEEEEE:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 NESEEE YETIŞDIN BARIMMMlülülülülülü

bende hep gözümyaşlı dua ediorum tutamıorum.mevlüt kandilindede çok ağladım

dirimcim idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmaya engel degilmiş ama stres cok engelmiş bana doktorum oyle dedi ben de tedavi gördüm enfeksiyondan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…