Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende hep gözümyaşlı dua ediorum tutamıorum.mevlüt kandilindede çok ağladım

aynen bende öle oldum..
mevlid kandili çok ağlamıştım bende..
hatta duramadım yataga girdim hala ağlıorum..
birikmişlerde vardı içimde..
ağlayınca rahatlıorum zaten..
o gece iice ağlamıştım..
eşim çok üzülüo ağlamama ama napım çok birikio herşey içimde...

arkadaşlar merabalar ben yeni üyeyim aranıza katılmak istedim,kabul ederseniz:1hug:

çok iyi anlıorum canım

üzülmeyin kızlar ya hanı pozitif olcaktık aklımıza takmıycaktık siz böyle şeyler yazınca ben de üzülüyorum aklıma takmamaya calışıyorum bu topik onun icin varopuyorumnanaktanhadi gülün artık:)

biliom bebem 1-2 gün içebilirim11. Gündeyim
geçen ay çok içmiştim

tikat et bebemm

ya serapcım benim görümcemler de kaynanamda daha erken şimdi yapmayın cocuk diyolar ama ben istiyorum öyle söyleyince onlar ben şaşırıyorum valla cogu insan hemen yapın dersempatiksalakcinni

ohh ne güzel ama sen daha yeni evlüsün ya ondandur bizim gibi yıllan görcem seni ama sen yıllanmadan inş.bi bebiş yaparsın bizde teyze oluruk

ohh ne güzel ama sen daha yeni evlüsün ya ondandur bizim gibi yıllan görcem seni ama sen yıllanmadan inş.bi bebiş yaparsın bizde teyze oluruk

ya dogru diyosun canım yeni evliyim diye öyle diyorlardır dedigin gibi inşallah cok beklemem hamile kalmak icin ama agzından bal damlıyo tatlum inşallah sende hamiş kalırsın biz de teyze oluruz canımopuyorumnanaktan

arkadaşlar merabalar ben yeni üyeyim aranıza katılmak istedim,kabul ederseniz:1hug:
AA NE DEMEK KABUL EDERMISINIZ CNMM YAAA BURASI ORTAK PAYLAŞIMM HOŞ GELDINNN ÇOK MEMNUN OLDUMMM..BIDE KENDINDEN BAHSET SUPER OLR O SAMANzemuszemus
AGLAMAK BANA DA IYI GELIYO YAAbayanssulusmile

NANNN PELINNN TEBRIKK EDERIMM SENI BACIMMMMMMM... TAM GAZZ DEVAMMM:lepi:

idrar yolu iltihabı engel die biliorum canım ben...
ama diğer kızlar neder bilmiorum valla...
akıl akıldan üstündür nede olsa...
akannehir

dirimcim idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmaya engel degilmiş ama stres cok engelmiş bana doktorum oyle dedi ben de tedavi gördüm enfeksiyondan canım

canım bende iltihaptan dertliyim, tüplerimi kapatır diye korkuyorum :kedi:
bunu duyduğuma sevindim kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…