- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.481
evet tatlim bende adacayini cok severim hergun icerim ama birikigundur icmiyorum ya biseyler olduysa diye ama hayirlisi
ama cicegin sanirim yumurtlama gunleri gecmedi daha
bende hep gözümyaşlı dua ediorum tutamıorum.mevlüt kandilindede çok ağladım
aynen bende öle oldum..
mevlid kandili çok ağlamıştım bende..
hatta duramadım yataga girdim hala ağlıorum..
birikmişlerde vardı içimde..
ağlayınca rahatlıorum zaten..
o gece iice ağlamıştım..
eşim çok üzülüo ağlamama ama napım çok birikio herşey içimde...
arkadaşlar merabalar ben yeni üyeyim aranıza katılmak istedim,kabul ederseniz:1hug:
biliom bebem 1-2 gün içebilirim11. Gündeyim
geçen ay çok içmiştim
ya serapcım benim görümcemler de kaynanamda daha erken şimdi yapmayın cocuk diyolar ama ben istiyorum öyle söyleyince onlar ben şaşırıyorum valla cogu insan hemen yapın dersempatiksalakcinni
arkadaşlar merabalar ben yeni üyeyim aranıza katılmak istedim,kabul ederseniz:1hug:
ohh ne güzel ama sen daha yeni evlüsün ya ondandur bizim gibi yıllan görcem seni ama sen yıllanmadan inş.bi bebiş yaparsın bizde teyze oluruk
AA NE DEMEK KABUL EDERMISINIZ CNMM YAAA BURASI ORTAK PAYLAŞIMM HOŞ GELDINNN ÇOK MEMNUN OLDUMMM..BIDE KENDINDEN BAHSET SUPER OLR O SAMANzemuszemusarkadaşlar merabalar ben yeni üyeyim aranıza katılmak istedim,kabul ederseniz:1hug:
AGLAMAK BANA DA IYI GELIYO YAAbayanssulusmileaynen bende öle oldum..
mevlid kandili çok ağlamıştım bende..
hatta duramadım yataga girdim hala ağlıorum..
birikmişlerde vardı içimde..
ağlayınca rahatlıorum zaten..
o gece iice ağlamıştım..
eşim çok üzülüo ağlamama ama napım çok birikio herşey içimde...
üzülmeyin kızlar ya hanı pozitif olcaktık aklımıza takmıycaktık siz böyle şeyler yazınca ben de üzülüyorum aklıma takmamaya calışıyorum bu topik onun icin varopuyorumnanaktanhadi gülün artık:)
akannehiridrar yolu iltihabı engel die biliorum canım ben...
ama diğer kızlar neder bilmiorum valla...
akıl akıldan üstündür nede olsa...
dirimcim idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmaya engel degilmiş ama stres cok engelmiş bana doktorum oyle dedi ben de tedavi gördüm enfeksiyondan canım
NANNN PELINNN TEBRIKK EDERIMM SENI BACIMMMMMMM... TAM GAZZ DEVAMMM:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?