- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.141
kızlar minik kuşlar balkonumdaki klima kutusunun üzerine yuva yaptılar balkonumu batırıyolar ama öyle güzel ötüyolar kii
kuzum benım
ohh ohh gelmesin inş. bebiş istiyoz başka bişi istemiyozz :lepi::lepi:
serabım ne zaman test yapıcan??
iyiyim kuşum sen nasılsın bakemm
dilay kuşum senle aynı anda geldik naber tatlım
kuşum bekliycem 4-5 gün falan düzensizlik var ya bende belki ondan geç olurum
çiçeeeeeeeeeem duamı bitirdim dün akşam
kalplerımız bır kusum ondan canım benım serap yap artık test yaa
aman kuşum bereketi farklı onların bişi yapma opuyorumnanaktan
bende iyiyim tatlım kırmızılar gelmemiş inşallahta gelmez...bir bebiş haberide senden alırız tatlım
evet tatlım bir valla yok kuşum ya düzensiz ya benim şimdi yapsam gecikmedir belki moralimi bozmayayım zati olmaz diye bi korku ve sinir harbi içindeyim
bende de var
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama inşallah bebiş vardırda ondan dolayı olmazsın bitanemm
yaa bak duanda bıtmıs ne guzel ıste yap valla kız bak hamılesın ole hıssedıyorum ben cıddıyım
yok bişey yapamam çok günahmış bozmak zaten onlar pisletiyo ben yıkıyorum napimm
daha dün yıkadım bugün batmış popolarına bez bağlıcamm :roflol::roflol:
:roflol::roflol:
bende iyiyim tatlım kırmızılar gelmemiş inşallahta gelmez...bir bebiş haberide senden alırız tatlım
evet tatlım gelmedi inş.be kuşum :Saruboceq:
fatmacım biliyonmu kuşum ben senin bu ay hamiş kalacağını düşünüyorum niye bilmiyorum ama çok kuvvetli hissediyorum ama her gün geldiğinde bugün hamileyim diycen gibime geliyo
hep duzensızmı adetın bellı olmuyomu her ay ne zman olacagın kac gunde oldugunevet tatlım bir valla yok kuşum ya düzensiz ya benim şimdi yapsam gecikmedir belki moralimi bozmayayım zati olmaz diye bi korku ve sinir harbi içindeyim
hersey allahtan canım ama valla ole bakfatmacım biliyonmu kuşum ben senin bu ay hamiş kalacağını düşünüyorum niye bilmiyorum ama çok kuvvetli hissediyorum ama her gün geldiğinde bugün hamileyim diycen gibime geliyo
valla acıkcası solemıyım bosuna umıt vermıs olmıyım allah daha ii bilir dedim ama dayanamıycam ben hem fatma hergun bole bı haberle gelcek hemde sen gelceksın dıye beklıyorum sımdı senın adet tarıhın daha yakın ya fatmadan senı beklıyorum her sabah serap valla yaa hıssedıyorum sankı kendımede bole oldu benım hıssettım hamıle oldugumu
ay kuşum ağzından bal damlıyo inş.bebişim ya inş.gerçekten bu ay olursa okadar mutlu olurum ki allahtan tabi
hosbuldum canım sukurler olsun ıı gıdıyo pazaretesı doktora gıtcez bakalım
inşallah hep böyle gider dilaycım ilk kezmi gidiyosun doktora canım
ayy serabım yaaaaaaaa valla şuan çok fena ağlıuom haaa..
salya sümük birbirine girdi..
hazır kimse yokken içesine ağlıom..
kıs ne fena yaptın beni..
canım arkadaşım ...
ya valla inşallah diorum biatenem yaaaa....
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
valla bak şimdi sen bana böle dedin diye diil ama yemin ederim bak mübarek perşembe günündeyiz bende senin içn aynısını düşünüorum..
hep içimde var hissediorum yapıcan test pozitif çıkıcak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?