Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende de var
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama inşallah bebiş vardırda ondan dolayı olmazsın bitanemm

fatmacım biliyonmu kuşum ben senin bu ay hamiş kalacağını düşünüyorum niye bilmiyorum ama çok kuvvetli hissediyorum ama her gün geldiğinde bugün hamileyim diycen gibime geliyo

yaa bak duanda bıtmıs ne guzel ıste yap valla kız bak hamılesın ole hıssedıyorum ben cıddıyım

ay kuşum ağzından bal damlıyo inş.bebişim ya inş.gerçekten bu ay olursa okadar mutlu olurum ki allahtan tabi

yok bişey yapamam çok günahmış bozmak zaten onlar pisletiyo ben yıkıyorum napimm
daha dün yıkadım bugün batmış popolarına bez bağlıcamm :roflol::roflol:

kızlar bende kaçar yemeklerimi yapım mantaraı yaptım pilavımıda yapım kocişim gelir birazdan yemekten sonrada bir arkadas davet etti ona gidicem akşam grş inş .

fatmacım biliyonmu kuşum ben senin bu ay hamiş kalacağını düşünüyorum niye bilmiyorum ama çok kuvvetli hissediyorum ama her gün geldiğinde bugün hamileyim diycen gibime geliyo

ayy serabım yaaaaaaaa valla şuan çok fena ağlıuom haaa..
salya sümük birbirine girdi..
hazır kimse yokken içesine ağlıom..
kıs ne fena yaptın beni..
canım arkadaşım ...
ya valla inşallah diorum biatenem yaaaa....
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla bak şimdi sen bana böle dedin diye diil ama yemin ederim bak mübarek perşembe günündeyiz bende senin içn aynısını düşünüorum..
hep içimde var hissediorum yapıcan test pozitif çıkıcak inşallah...

evet tatlım bir valla yok kuşum ya düzensiz ya benim şimdi yapsam gecikmedir belki moralimi bozmayayım zati olmaz diye bi korku ve sinir harbi içindeyim
hep duzensızmı adetın bellı olmuyomu her ay ne zman olacagın kac gunde oldugun

hersey allahtan canım ama valla ole bak

ah kuşum benim sen bu ay zati çok fena duygusallaştın :lepi:

ay ne bilim kuşum hep negatife alıştım başka bişi çıkmaz bana yaaa allahımın takdiri nedir bilmiyom isyanda etmiyom ama çok tırsıyom bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…