Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inş cankuşlar yaa ikinizdende güzel hABERLER ALIRIZ

valla her gece kendim ve sizin için dua ediorum kızlar..
ağlayarak hıçkırıklara karışarak cümlelerim dua ediorum..
rabbim bize yardım edicek hepimize..
dileklerimizi vericek..
bizim boynumuzu bükük bırakmıcak inşallah..
ben bgne kadar hiç bişey için bu kadar çok dua etmedim..
hiç birşeyi bukadar çok gönülden istemdim..
en çok ta eşim için üzülüorum..
çnk çevresi hep baba adaylarıyla dolu..
en ufak bişiyde gözlerinin içindeki parlamayı görmelisiniz..
onu baba yapmak rabbimden isticem en büyük şey..
inşallah rabbim dualrımızı kabul eder inşallah...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

serabım fatoşum allahım sizlere en hayırlı zmanada birer bebiş nasip etsin üzülmeyin lütfen bak bi<zide üzüyonuz

ya bende farkındayım bu durumumun ama psikolojik olmasından korkuorum...

inş.canım inş. ama en onemlısı bebek fıkrını atıcaksın aklından ancak ole hamıle kalınıyo okadarını solım yane eger sen bebek bebek dıye kafana taktıgın surece olmuyo

kızlar benim icinde icinize dogmuyomu hamile kalcam diye gerci benimde umudum yok yine ben daha cok beklerim:sinifsinif:senağlama

inş.canım inş. ama en onemlısı bebek fıkrını atıcaksın aklından ancak ole hamıle kalınıyo okadarını solım yane eger sen bebek bebek dıye kafana taktıgın surece olmuyo

haklısın bitanem ama bu biraz zor oluo benim için..
verirsede rabbimden vermzsede rabbimden..
olmazsa üzülürüm tabi ama napalım biz elimizden geleni yapıok dimi..
tam gaz çalışmalara devam

pelin doğmazmı adetin bigün gecikse acaba hamişmiyim diyorum ama negatif gördükçe acabalarda azalıyo

valla kızlar hep soluyorum soylemeye devamda edıcem yane kafanıza tektıgınız surece olmuyo bende ve esımde hıc bı problem cıkmadı ama 1.5 yıl olmadı bak sımdı hamıleyım kafamıza cok takmıstık sonra kafamızı baska seylere yonlendırdık artık kendımı robot gıbı hıssedıyordum bugun yumurlama gunum hade calısalım flan oluyoduk ama bu ay hıc sallamadım canımız ne zman ıstıyosa ozman calıstık ustelık hatta cıcegede solemıstım ılıskıden sonra yatmadım hıc hep ayaga kalktım nasıl kaldım hayret verıcı bırsey dıye hersey beyınde bıtıyo kızlar unutmayın ben ayakalkıp banyo yaptıgım halde kaldım nasıp kısmet ıste kafanıza takmayın o fıkrı aklınızdan cıkarın

valla serapcım benim umudum kalmadı adetim on gün gecmeden test yapmıycam bundan sonra bebiş fikrinide aklımdan atamıuyorum o kadar ugraşıyorum yine aklımda yine aklımda psikolojim bozulcak ya ne zormuş hamile kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…