- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.181
valla kızlar hep soluyorum soylemeye devamda edıcem yane kafanıza tektıgınız surece olmuyo bende ve esımde hıc bı problem cıkmadı ama 1.5 yıl olmadı bak sımdı hamıleyım kafamıza cok takmıstık sonra kafamızı baska seylere yonlendırdık artık kendımı robot gıbı hıssedıyordum bugun yumurlama gunum hade calısalım flan oluyoduk ama bu ay hıc sallamadım canımız ne zman ıstıyosa ozman calıstık ustelık hatta cıcegede solemıstım ılıskıden sonra yatmadım hıc hep ayaga kalktım nasıl kaldım hayret verıcı bırsey dıye hersey beyınde bıtıyo kızlar unutmayın ben ayakalkıp banyo yaptıgım halde kaldım nasıp kısmet ıste kafanıza takmayın o fıkrı aklınızdan cıkarın
valla kızlar hep soluyorum soylemeye devamda edıcem yane kafanıza tektıgınız surece olmuyo bende ve esımde hıc bı problem cıkmadı ama 1.5 yıl olmadı bak sımdı hamıleyım kafamıza cok takmıstık sonra kafamızı baska seylere yonlendırdık artık kendımı robot gıbı hıssedıyordum bugun yumurlama gunum hade calısalım flan oluyoduk ama bu ay hıc sallamadım canımız ne zman ıstıyosa ozman calıstık ustelık hatta cıcegede solemıstım ılıskıden sonra yatmadım hıc hep ayaga kalktım nasıl kaldım hayret verıcı bırsey dıye hersey beyınde bıtıyo kızlar unutmayın ben ayakalkıp banyo yaptıgım halde kaldım nasıp kısmet ıste kafanıza takmayın o fıkrı aklınızdan cıkarın
ben çıkıom kızlar şimdi..
Dualarıma devam edeyim yemekti falan derken öğleden sonra gelirim inşallah.
diloşum sana katılıyorum bizimde 11 ay sonra oldu ben esimi bıraktım tatıle gittim gezdim spor yaptım geldim cocuk falan hiç aklıma gelmıyordu tabi araya özlemde girdi gelir gelmez hamıle kaldım
valla serapcım benim umudum kalmadı adetim on gün gecmeden test yapmıycam bundan sonra bebiş fikrinide aklımdan atamıuyorum o kadar ugraşıyorum yine aklımda yine aklımda psikolojim bozulcak ya ne zormuş hamile kalmak
ole oluyo tatlım bende dıyetısyene gıttım kılo verım dedım dıyete baslıcam ondan sonra kılolarımı verıp ole cocuk yapıcam dedım ahanda hamıleyım bı seyler bulun kendınıze kızlar valla bak ınanın gercekten ole oluyo
haklısın canım ama aklımdan attım diyorum ama bilinc altıma yerleşiyo yani bitürlü aklımdan atamıyorum elimde degil yani ben bu kadar zor oldugunu bilmiyodum ya millet ilk geceden hamile kalıyo ama yinede hayırlısı olsun allah nasip ederse olur
canım bende 7 kılo verdim hemen hamıle kaldım rabbım ne güzel ayarlıyor
DİMİ YA ZORMUŞ GERÇEKTEN BEN BU İŞLERE BAŞLAMADAN BÖYLE ZOR OLDUĞUNU BİLMİYODUM HEP BU DİZİ FİLMLERİN YÜZÜNDEN 1 GECEDE HAMİLE KALIYOLAR OKADAR KOLAY SANIYODUK BİZDE AMA DEĞİLMİŞ MEĞERSEM -tatlicadiarzu-
aynen canım bende oleyım bende tam 7 kılo verdım
nan noluo burda ben zaten ağlamaya dünden razıyım yapmayın böle
haklısın canım ama aklımdan attım diyorum ama bilinc altıma yerleşiyo yani bitürlü aklımdan atamıyorum elimde degil yani ben bu kadar zor oldugunu bilmiyodum ya millet ilk geceden hamile kalıyo ama yinede hayırlısı olsun allah nasip ederse olur
evet aynen dedigin gibi hayat filmler kadar kolay deglmiş malasef bende ilk başta korundum keske korunmasaydım hayırlısı olsun dıyorum artık canım elimden başka bişey gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?