Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben çıkıom kızlar şimdi..
dualarıma devam edeyim yemekti falan derken öğleden sonra gelirim inşallah.

kafaya takmamak elde değilki bebem ya takmıcam diyorum adet günü yaklaştıkca meraktan çatlıyorum ama şunu iyi biliyorum ki herşey kader işi zamanı var zamanı gelince benim bebeğimde gelecek

diloşum sana katılıyorum bizimde 11 ay sonra oldu ben esimi bıraktım tatıle gittim gezdim spor yaptım geldim cocuk falan hiç aklıma gelmıyordu tabi araya özlemde girdi gelir gelmez hamıle kaldım

diloşum sana katılıyorum bizimde 11 ay sonra oldu ben esimi bıraktım tatıle gittim gezdim spor yaptım geldim cocuk falan hiç aklıma gelmıyordu tabi araya özlemde girdi gelir gelmez hamıle kaldım

ole oluyo tatlım bende dıyetısyene gıttım kılo verım dedım dıyete baslıcam ondan sonra kılolarımı verıp ole cocuk yapıcam dedım ahanda hamıleyım bı seyler bulun kendınıze kızlar valla bak ınanın gercekten ole oluyo

DİMİ YA ZORMUŞ GERÇEKTEN BEN BU İŞLERE BAŞLAMADAN BÖYLE ZOR OLDUĞUNU BİLMİYODUM HEP BU DİZİ FİLMLERİN YÜZÜNDEN 1 GECEDE HAMİLE KALIYOLAR OKADAR KOLAY SANIYODUK BİZDE AMA DEĞİLMİŞ MEĞERSEM -tatlicadiarzu-

haklısın canım ama aklımdan attım diyorum ama bilinc altıma yerleşiyo yani bitürlü aklımdan atamıyorum elimde degil yani ben bu kadar zor oldugunu bilmiyodum ya millet ilk geceden hamile kalıyo ama yinede hayırlısı olsun allah nasip ederse olur

canım bende 7 kılo verdim hemen hamıle kaldım rabbım ne güzel ayarlıyor

evet ole gorundugu kadar hıc bısey kolay degıl tabıkı bende tamamen atamadım kafandan ama artk eskısı kadar sık dusunmuyodum en azından

evet aynen dedigin gibi hayat filmler kadar kolay deglmiş malasef bende ilk başta korundum keske korunmasaydım hayırlısı olsun dıyorum artık canım elimden başka bişey gelmiyo

canım sanırım haptan oluyor ya,
bende anlamıyorum,kiminde ilk denemede oluyor,doktora gidip muane oldun mu peki canım?problem yoktur inşallah

evet aynen dedigin gibi hayat filmler kadar kolay deglmiş malasef bende ilk başta korundum keske korunmasaydım hayırlısı olsun dıyorum artık canım elimden başka bişey gelmiyo

evet canım hayırlısı olsunn umudunu sakın yitirme zamanı gelince gelecek meleğin allahın izniyle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…