Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben işten sende bebişten kaldın evde aman bebişin sağlığı yerinde olsun da evde kal kuşum inş.benimde bebiş bu ay benledir bir hafta oldu sigara içimiyom sanki zehirliycem gibime geliyo hamişimde sankii poff allahım ne verirsen hayırlısını ver yarabbim

bende içmiomda canımda istio sankim aradaakannehir
bebeğin inşallah seninledir inşalaaah
ne zman yapcen test

canım ben hapla korunmadım eşim korundu doktora gitmedim henüz ama gidecem en kısa zamanda inşallah ama hapla korunmadıgım halde yine olmuyo iyiki hap kullanmamışım haptan sorun oldu zannetcektim yoksa:ecrin_bebek:
anladım canım ben yanlış anlamışım
hayırlısı olsun,gerçektende rahat olmak önemli sanırım bu işte

canım kişiden kişiye değişiyo o benim arkadaşımda hap kullanıyodu bıraktığı ay hemen kaldı ben bıraktım 2 ay oldu hala kalmadım bence onunla çok alakası yok
canım stres çok önemli sanırım bu işte

canım ne güzel yazmışsın
çok doğrusun,sağlıklı olsun öncelikle
çevreye kızıyorum ben
derdi millete düştü anlamıyorum bazen

bizim milletimiz böle işte ama üstesinden gelmeye bilces yapcak bişi yok canımmm

valla millet ne derse desin takmıyorum hatta inadına biraz daha evliligimin tadını cıkarıyım diyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…