Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım sanırım haptan oluyor ya,
bende anlamıyorum,kiminde ilk denemede oluyor,doktora gidip muane oldun mu peki canım?problem yoktur inşallah

canım ben hapla korunmadım eşim korundu doktora gitmedim henüz ama gidecem en kısa zamanda inşallah ama hapla korunmadıgım halde yine olmuyo iyiki hap kullanmamışım haptan sorun oldu zannetcektim yoksa:ecrin_bebek:

canım sanırım haptan oluyor ya,
bende anlamıyorum,kiminde ilk denemede oluyor,doktora gidip muane oldun mu peki canım?problem yoktur inşallah

canım kişiden kişiye değişiyo o benim arkadaşımda hap kullanıyodu bıraktığı ay hemen kaldı ben bıraktım 2 ay oldu hala kalmadım bence onunla çok alakası yok

ah aaaaaaaaaaaaaaaaah
ben hiç birinise anatamadım hemen hamile kalmanın marifet olmadığını
adet olduğunusda da sevinin şükredin die boşa mı diorum kıslar
hep sölüom bnende madem konu açıldı gene diyim
3 bebişime ilk seferde hamile kaldım
bu 4. ve 2. ayda hamile kaldım.
evet geçen ay çok stres yaptım ondan olmadı
ama hemen hamile kalıom da noluoo bebişlerim kollarımda değilki
allahtan hemen hamile kalim die değil sağlıklı evlatlar isteyin
zmanı bellidir zaten verecektir sonunda
şu zmanada soluduğumuz hava bile bebeklerimizi tehdit ederken sizlerde istediklerinize dikkat edin
canlarım yapmayın bölee
geç olsun ama bebişiniz sağlıklı olsun

evet canım haklısın olmadığında üzülüyorum çok ama herşeyde hayır vardır diyorum sonradanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimde aslında çok işim var bugün ama hiç çalışasım yok kuşum hadi çıkıp dolaşalım sizin oralarda çok güzelmiş

keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem yaaa
haftaya gesmeler başlıcam diodum bugün gene akıntı geldiii
hemen yattım ben sevmedim bu yatma işini ama piskolojik olarak yatıom heemn
doktor yatma diioo
sabah aradım gene geçer önemli diil diooo.ama ben yatağa bağlandım yine
havalarda düseldi ne gesmesi kaldım evde
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

cicegim sen cok haklısın senin yaşadıgın şeyler de hic kolay degil inşallah bu sefer alacaksın bebişini kollarına ben de böyle umitsiz konuşuyorum ama sonra da hayırlısı olsun diyorum allahım ne zaman nasip ederse ozaman saglıklı bir bebişim dünyaya gelsin:Saruboceq::Saruboceq:

aferin pelinim ne zman ümitsizliğe kapılırsan
sana verdiğim örneklri düşün
şükret her zmanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…