- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.341
oooo pısoncum gelmıs..nasıl gıdıyor paskalya bayramı çalısmaları...paskalya yedın mı kafamçokkarıştı
bende munchen dogumluyum...
kız sen bize 1 nisan şakasımı yapıyon gelmeyerek nekaaa ayıp
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nohut deldiii
hoşgeldin ceylan
kız ceylan nerdesin sen??
klava: klava:
ii canim..sen nasilsin a.s
:roflol:valla size çok guzel bı şaka yapcekdım ama vazcaydım....annemler bugun köklü bü temıslık yaptııııı bende bıraz yardımcı olam dedım çokk yoruldumm....çiçegemmm kuzu aradıgında ellerım deterjanlıydı bakamadım kuzubilmiyorumkismileu
ayy bbemm müsaiit degildim kuzuu yaa olur olmaz da pc açtımsositosositokız önce anat nerdeydin tilifonu nie açmadın bakam
nohutcum hosgeldın..
sagol fairylike bende iyiyim ama migdemde bulanmasa:sinifsinif:
tirbiyesiz bide şaka yapçek bu saat olmuş bide
pison valaaa yüzünü gören cennetlik yatıon mu kıs
bende topiğin bekçisi oldum :umursamaz:
Neyse nohut gelmiş acaba patik nerde o da sabahtan bi gösüktü kayboldu bende bugün pek yasamıyorum işlerim war ama takip ediyorum o nirde bu napıyo die bakınıyorumkaydirigubbakcemile3
kızz valla aslında telefonu meşgıule çeviirdim ya dedım dr bunlara dıyım doktordayım çok kanamam oldu falan ama kıyamadımm vallaa....kaydirigubbakcemile3
:roflol:valla size çok guzel bı şaka yapcekdım ama vazcaydım....annemler bugun köklü bü temıslık yaptııııı bende bıraz yardımcı olam dedım çokk yoruldumm....çiçegemmm kuzu aradıgında ellerım deterjanlıydı bakamadım kuzubilmiyorumkismileu
yatmiyorum tatlim ya ama migdem cok bulanmaya basladi
sabahtan beri bir muz yedim
ama aksamlarida bir istahim aciliyo butungun yiyemediklerimi yiyorum:kedi:
bu arada doktora gittim ondan bu saate kaldim
ama kapalidi malesef saliya kaldi benim doktor isi
kızz valla aslında telefonu meşgıule çeviirdim ya dedım dr bunlara dıyım doktordayım çok kanamam oldu falan ama kıyamadımm vallaa....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?