Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ahh canım bitanemmm öksürüğün üşütmendendir..
ateşinde bebişten inşallah..
ateşli hatunum benim...
sırnaşık şey

keşke canım yaaaaaaaaaaaaa öskürüyom haşpırıyom haşpırdıkça kasıklarım batıyoo burnumda akıyoo bebişim olsunda 9 ay böylede yaşarım delikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::lepi:

benim cok istiyo canim ya 2 gundur
ama algida nin bir dondurmasini
2 kez aldi esim ama bayat ciktilar guvenemedim yemeden attim cope
daha bu seneninkiler gelmemis
of of nasil canim istiyo ama biriki hafta daha beklicem

bekle canım daha erken...
gelır yakında orlarada...
Şeniz
bol bol yersın o saman ..cokacimcoook

pisoncum ne güsel kıs
mide bulantısı iyimiş bende bişi yok beeeeeeeeeeeee
memişlerim gittikçe büyüyo ama sığmıolar bi yere daha şimdideeen hemde
serabun dediği gibi kraker ve tuzlu şeyler bastırırmış
keşkem bulansam bende

onemli degil tatlim ya ne olcek
sonucta gavur memleketindeyiz iste:)

evet canim normalde gec kalktigim icin oglende uyumazdim ama dun dayanamadim
bu donemde gecicek insallah

sekercım..bıraz vıtamın ve kan hapı yasıyorlar bıldıgım..halsızlık nedenı kansız<zlık olabılıyor..yorgunluk ta yapıyor...vıtamın takvıyesı yapar dohturun..uyku halınde gecer sanırsam o zaman...
ama sen su ara yat dınlen...uyukla..şekerleme falan yap..olumunekankayizsmile

keşke canım yaaaaaaaaaaaaa öskürüyom haşpırıyom haşpırdıkça kasıklarım batıyoo burnumda akıyoo bebişim olsunda 9 ay böylede yaşarım delikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::lepi:

inşallah bitanem inşallah..
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI GÜZEL Bİ HAMİLELİK DÖNEMİ
VE
KOLAY Bİ DOĞUM
VE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN
İNŞALLAH....

:roflol::roflol:sebiyorum senı elfellaaaaa süpersin kuzuu geçmişe gitmeye gerek kalmadıııkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
Saol nohutum bide atladım tosti sabahtan bi şaka denemesinde bulundu eşi izin wermiyomuş kk girmesine kawga etmişler artık hiç girmiicekmiş fln sora da 1 nisan didi

memişler buyuyor...süt yapcek onlar...

böyük konuşmaa kuzuuu
ben nohuda diidm
bebişim olsunda senin gibii atimde gesmeim didim ahandaaaaaaaaaaaaaa yatıom
gesmeler rüya oldu
bazen dilek kapıları açık olurmuş.tikkatli konuşmak lasım anadım

bebeeeeeeeeem ben koptum yaaaa onadan yoksam burdayım
sen sabah bi haber verseydin timislik vardiee mirakta bıraktın :mymeka:

ayyy temızlık tombaladan çıktı bıde aksılıkler çıkınca çok oyalandık....sabah amcamlara kahvaltıya gıttık ordan geldıgımızde saat 11.30 du zaten sonra temızlık kararı aldı bizimkiler ben ayak altında dolaşmım dedım oyalanılacak işleri yaptım..babam koşu bandı almışş kocamannnnn bişi adamlar onu getırı falan fılan derken babam çıka geldı öglen yemegı yedık ayyyy ne karışık bi gundu yaaaakannehir

yokk kızz bulantıda kötü miden alt üst oluyo,benim ablam hamileken bir kere aynı gün çok afedersiniz 14 defa çkarttı abartmyorum...yaa

evet canim migde bulantisi bebisin iyi tutundugunu gosteriyo
olsada olmasada iyi bisey yani bu migde bulantisi
bendede 2 gun oncesine kadar yoktu hicbirsey
bir hafta var aramizda hic merak etme daha cok 6. haftadan sonra basliyomus
memisleri hic sorma nadide sultan gibi oldum ic camasirlarimin hicbiri olmuyo carsiya cikmam gerek en kisa zamanda
kendimi patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum

:roflol::roflol:sebiyorum senı elfellaaaaa süpersin kuzuu geçmişe gitmeye gerek kalmadıııkaydirigubbakcemile2
Saol nohutum bide atladım tosti sabahtan bi şaka denemesinde bulundu eşi izin wermiyomuş kk girmesine kawga etmişler artık hiç girmiicekmiş fln sora da 1 nisan didi[/QUOTE]

anammmm bak bundan benim bilem haberim yok kız aşağıda duruyon duruyon emme herşeyden de haberin varrr :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…