P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.361
kızz valla aslında telefonu meşgıule çeviirdim ya dedım dr bunlara dıyım doktordayım çok kanamam oldu falan ama kıyamadımm vallaa....kaydirigubbakcemile3
Nohudum bugün forum sakindi özetlenecek pek bişiy yok güldeşeker edetlendi, welcome de test yapmayı düşünüyo hastalanmamış, çiçeen kaynanası geldi mama yaptı uyutmadı,adilemir parka gitçekti gidemedi,dilek de iyi kaydirigubbakcemile3neyse nohut yaşıyomuş diyosun yanee hekaydirigubbakcemile3
bana özet ver hemennn geçmişe gidemıyom dayak yıycem bırasdan:kedi:
kaydirigubbakcemile3bu tepkıyı alırım dıye yapmadım zaten kuzuukaydirigubbakcemile3Kıss ööle şaka mı yapılır Allah korusun yaw iiki yapmamışın
valla toplanip gelicez sopalarlaklava:
hem herkesi merakta biraktin hem ismi yaptin?
esin duymasin kiss
bidaha olmasin sakin!
Nohudum bugün forum sakindi özetlenecek pek bişiy yok güldeşeker edetlendi, welcome de test yapmayı düşünüyo hastalanmamış, çiçeen kaynanası geldi mama yaptı uyutmadı,adilemir parka gitçekti gidemedi,dilek de iyi kaydirigubbakcemile3
sagol tatlim
yemezmiyim mis gibi paskalya coreklerini bayiliyorum zaten
ama ben almanyada degilim tatlim yunanistandayim
bu yeniyil tatilinde almanyay gittik ama cok begendimm
bende bulanti filan hiçbişe yok..hani nerdeyse farketmicem bile kaydirigubbakcemile3
pisonum çokmu kötü kuşum yaaa
:mymeka:allahh ıyıkı yapmamışımmohaoldumsmileya ceylan çok kötüsün aaayyy allah korusun şakası bile çok fena..
valla 1 nisan falan dinlemez dalardım sana..
nenn korktum valla desene şakadan sonra fena bı sopa benı beklıyodulennnnnnnnnn yapma öyle şakalar allah korusun atlar gelirdim valla:1no2:
anamm bende geçmişe bakcaktım şaka yapmadınız mı kızzzzemuszemusiyiki yapmamssin nohutum oyle saka uzulurduk cok gercekten
ama kimseninde aklina gelmemis boyle guzel bir saka yapmak
Nohudum bugün forum sakindi özetlenecek pek bişiy yok güldeşeker edetlendi, welcome de test yapmayı düşünüyo hastalanmamış, çiçeen kaynanası geldi mama yaptı uyutmadı,adilemir parka gitçekti gidemedi,dilek de iyi kaydirigubbakcemile3
bişi dicem dondurma çekio canım acaip..
serabım seninde istiomu gönderim gayserilerden saaaanaa
benimde birkac gun onceye kadar yoktu ama basladi malesef
yok be kuzum cok kotu degil ama bir acayip migdem iste hic bir sey yemek istemiyorum, karisiyor sanki oyle halsiz yapti beni
yerimde duramayan ben 2 gundur yatasim var hep
bişi dicem dondurma çekio canım acaip..
serabım seninde istiomu gönderim gayserilerden saaaanaa
nohutcum..şakası bılem kötü..gerrçektenn..klava:
oklavam nırde..
benimde birkac gun onceye kadar yoktu ama basladi malesef
yok be kuzum cok kotu degil ama bir acayip migdem iste hic bir sey yemek istemiyorum, karisiyor sanki oyle halsiz yapti beni
yerimde duramayan ben 2 gundur yatasim var hep
valla şekercim içim yanıyo hala kuşum ama geberiyom öskürükte başladı çok ateşli bi hatun oldum yanıııı bu hafta
ay tatlım ben senı alamanyada bılıyorsum..çokafedersın...:roflol:
canımcım..yatman ve dınlenmen gerek..zatten basını kaldırtmaz bazen bebkler ınsana..gözunu açamassın vallahı...
böyle uykuya can kurban...Şeniz
benim cok istiyo canim ya 2 gundur
ama algida nin bir dondurmasini
2 kez aldi esim ama bayat ciktilar guvenemedim yemeden attim cope
daha bu seneninkiler gelmemis
of of nasil canim istiyo ama biriki hafta daha beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?