- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.501
Nedense ben de ööle düşünüyorum hem merak ediyorum hem de yapınca negatifse çok üsülüyo insan gerçi yoksa da eni sonu üzülüncek hankisi daha ii bilmiyorum
benim de ööle oluyodu kasıklarım glucophage e başlayana kadar içmeye başladıımdan beri isale yakın bidurumdayım ne yesem midemde durmuyo ama sürekli de şişim bi çorba içiyorum bardak bardak su içmiş gibi hissediyorum. Serap yaa sende kullanmışın sanırım bu hapı adet dönemlerinde bırakılıyo mu biliyon mu? Daktır amca bana ööle bişiy demedi burdan duydum
:lepi::lepi::lepi:YAPMAYCEM KUŞUM TAMAM :lepi:
slm kızlarr nasılsınızz bakimmm benim bgn dışarıda işlerim vardı ay delirdimm bankayaa gittimmm kaç saatım orda geçti kimisininn interneti açılmıyoo kimisi ikametgah istiyooo fıttırdım valla ordandaa perşembe pazarına gittimm ama yorgunluktan gezemedimmm kiii bide çisimm geldi zor attım eve kendimiii eşimi aradım gel çabuk al beni diye
Bide üstüne görmek fln diyolar ya ben ondan bile ümitleniyorum :roflol: Sonra yalan oluyo tabehangisi daha iyi bilmiyom ama varsa bebek gelmicek kırmızılar yani o mantıkla düşününce beklemek cazip ama merakta var ne bilem ben bekleme taraftarıyım gerçi içimden bi ses sanki serap hamile diyo ama bende onun gibi korkuyom sesler bazen yanıltıcı olabiliyo
hangisi daha iyi bilmiyom ama varsa bebek gelmicek kırmızılar yani o mantıkla düşününce beklemek cazip ama merakta var ne bilem ben bekleme taraftarıyım gerçi içimden bi ses sanki serap hamile diyo ama bende onun gibi korkuyom sesler bazen yanıltıcı olabiliyo
Ben de ööle tahmin etmiştim ben bekletmeden yutuyorum doktor uyardı tadı felaket hemen yutmaya çalış die dişlerime alıp bol suyla yutuyorum hemen tadını daha bilmiyorum iyiki.bırakmıyosun canım sürekli kullanıyosun bende öyle bişi yapmadı sadece iştahsızlık vardı zayıflattı ağzımın tadını bozdu çok ama bırakmadım içtim hep bu ay bıraktım tüm ilaçları sadece doğal oldum
Ohooo ben o sese kulak werirsem her hafta loto bana çıkar, her ay hamile kalırım bide sürekli dişçiye giderim heralde :roflol::roflol:aynen canım her sese kulak vermiyelim içimizdedi
ben de ööle tahmin etmiştim ben bekletmeden yutuyorum doktor uyardı tadı felaket hemen yutmaya çalış die dişlerime alıp bol suyla yutuyorum hemen tadını daha bilmiyorum iyiki.
Oşgeldin bacım pazar nası bare warmı bise göre şeeler heç gitmedim ben perşempe pazarına pazar pazarına da gitmedim bi ptesi salıyı biliyim kaydirigubbakcemile3slm kızlarr nasılsınızz bakimmm benim bgn dışarıda işlerim vardı ay delirdimm bankayaa gittimmm kaç saatım orda geçti kimisininn interneti açılmıyoo kimisi ikametgah istiyooo fıttırdım valla ordandaa perşembe pazarına gittimm ama yorgunluktan gezemedimmm kiii bide çisimm geldi zor attım eve kendimiii eşimi aradım gel çabuk al beni diye
Ohooo ben o sese kulak werirsem her hafta loto bana çıkar, her ay hamile kalırım bide sürekli dişçiye giderim heralde :roflol::roflol:
Benim bide hafif hafif midem bulanıyo çok rahatsız edici diil gerçi ama iştahım azaldı sayesinde ii oldu a.skiloluysan iyi oluyo zayıfsan süzülüyosun okaa ben süzülenlerden oldum
Nedense hiç bitmiyoki dişlerimin derdi. 1,5 sene önce en son iş açtı başıma 2 ay dişçiye taşındım düün üstü çeyis paramı yidiSENDE DEMİ DİŞ PROBLEMİ VAR naniknanik
Ohooo ben o sese kulak werirsem her hafta loto bana çıkar, her ay hamile kalırım bide sürekli dişçiye giderim heralde :roflol::roflol:
Ne mutlu bana canım :1hug:KIZ GÜLDÜRDÜN BENİİ :roflol::roflol:
Oşgeldin bacım pazar nası bare warmı bise göre şeeler heç gitmedim ben perşempe pazarına pazar pazarına da gitmedim bi ptesi salıyı biliyim kaydirigubbakcemile3
şş patik gel kıs pazarı annat bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?