Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Nedense ben de ööle düşünüyorum hem merak ediyorum hem de yapınca negatifse çok üsülüyo insan gerçi yoksa da eni sonu üzülüncek hankisi daha ii bilmiyorum

hangisi daha iyi bilmiyom ama varsa bebek gelmicek kırmızılar yani o mantıkla düşününce beklemek cazip ama merakta var ne bilem ben bekleme taraftarıyım gerçi içimden bi ses sanki serap hamile diyo ama bende onun gibi korkuyom sesler bazen yanıltıcı olabiliyo

bırakmıyosun canım sürekli kullanıyosun bende öyle bişi yapmadı sadece iştahsızlık vardı zayıflattı ağzımın tadını bozdu çok ama bırakmadım içtim hep bu ay bıraktım tüm ilaçları sadece doğal oldum

YAPMAYCEM KUŞUM TAMAM :lepi:
:lepi::lepi::lepi:

oyy geçmiş olsunn iyi ettin bebem

Bide üstüne görmek fln diyolar ya ben ondan bile ümitleniyorum :roflol: Sonra yalan oluyo tabe

aynen canım her sese kulak vermiyelim içimizdedi

Ben de ööle tahmin etmiştim ben bekletmeden yutuyorum doktor uyardı tadı felaket hemen yutmaya çalış die dişlerime alıp bol suyla yutuyorum hemen tadını daha bilmiyorum iyiki.

ben de ööle tahmin etmiştim ben bekletmeden yutuyorum doktor uyardı tadı felaket hemen yutmaya çalış die dişlerime alıp bol suyla yutuyorum hemen tadını daha bilmiyorum iyiki.

kiloluysan iyi oluyo zayıfsan süzülüyosun okaa ben süzülenlerden oldum

Oşgeldin bacım pazar nası bare warmı bise göre şeeler heç gitmedim ben perşempe pazarına pazar pazarına da gitmedim bi ptesi salıyı biliyim kaydirigubbakcemile3

SENDE DEMİ DİŞ PROBLEMİ VAR naniknanik
Nedense hiç bitmiyoki dişlerimin derdi. 1,5 sene önce en son iş açtı başıma 2 ay dişçiye taşındım düün üstü çeyis paramı yidi bikaç aydır gene war problemim sıcak soğuk aşırı hassasiyet başladı beynime kadar gidiyo bazen içtiim bi su bile. Bide bende bi his wardır hafif kalbim çarpar korkar gibi heycanlanır ürperirim o hissi ilk dişçiye giderken yaşadım hala da yaşıyom dişçi hissi diyom ona kaydirigubbakcemile3

Bende var bıtane 3 sene dolguyla kaldı geÇen kıŞ dÜŞtÜ Şıncık ÇÜrÜyo ama gıtmeye korkuyorum hıÇ gıtmedım adamakıllı dıŞÇıye ÇÜnkÜ bıde hamıŞ olursam falan dıye mazaret edıyom bıkaÇ aydır da

Oşgeldin bacım pazar nası bare warmı bise göre şeeler heç gitmedim ben perşempe pazarına pazar pazarına da gitmedim bi ptesi salıyı biliyim kaydirigubbakcemile3

ayy kızz ççorluda olupta perşembe pazarına nasıl gitmessinn çorlunun en güzel pazarı orasıdır giysi üzerineee cnm pazar çok güzeldide bende gezmeye derman kalmamıştııı eve zor attımmm kendimiii ama iyiykenn süper oluyo gezmekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…