- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.481
kızlarr ben bıras dınlenım güç toplıyımm gerı gelımm valla bı esnıyom agızım 2 metre açılıyo......
gelırım bı saat sonra buyuk ıhtımal ööpüyom meleklerrrrrrrrrrr
iyidir inat bend e mutluluumu inadıma borçluyum kaydirigubbakcemile3 bi inatda bebiş için etçes napalım ama faslası da zarardır bekleycessKız bende hep İnat var emmmmmmmmeee bebİŞ okkkkkkkkkkk ne etÇem bİlmİyom az dahamı İnatÇı olsam
gelenler hoşgeldilerrrr
Hiç adet belirtisi war mı pekim sende bende bu sabah olar gibi oldu geçti sooraKız yapayımda negatİf gÖrcem gene yaaaaaaaaaaaaaa
bendekı bahar yorgunlugu kızlarr yaaaa
guldeşeker hoş geldın cnmmm
iyidir inat bend e mutluluumu inadıma borçluyum kaydirigubbakcemile3 bi inatda bebiş için etçes napalım ama faslası da zarardır bekleycess
sen kac haftalik hamilesin tatlim?
ticker yapsana tatlim takip cizelgesi
hem sigarayi birakmissin bebisine en buyuk iyiligi yapmissin canim
bunyeden bunyeye degisiyo tatlim herkeste ayni belirtiler olmuyo
herkeste gaz var bende o yok mesela
serapcım bencede yapma canım bekle cıkmıyınca cok üzülüyo insan kuşum
hiç adet belirtisi war mı pekim sende bende bu sabah olar gibi oldu geçti soora
Nedense ben de ööle düşünüyorum hem merak ediyorum hem de yapınca negatifse çok üsülüyo insan gerçi yoksa da eni sonu üzülüncek hankisi daha ii bilmiyorumserapımm yapma bebem ben senin arkandayım bikaçgün geçsin ozaman yap kuzum uyma sen bu kızçelere :))
BENİM İÇİNDE UYU BU AKŞAMDA UYKU YOKKKKKKKKK MİSAFİR GELDİ İNGİLTEREDEN
Benim de ööle oluyodu kasıklarım glucophage e başlayana kadar içmeye başladıımdan beri isale yakın bidurumdayım ne yesem midemde durmuyo ama sürekli de şişim bi çorba içiyorum bardak bardak su içmiş gibi hissediyorum. Serap yaa sende kullanmışın sanırım bu hapı adet dönemlerinde bırakılıyo mu biliyon mu? Daktır amca bana ööle bişiy demedi burdan duydumyok bebişim ya sadece karnım şiş klasıklarımda da ağırlık var bide çok afdersiniz ama wcye çıkınca kasıklarım patlıyo sanki gibi oluyoo ama her defasında değil kabızlıktan olabilirmi
serapımm yapma bebem ben senin arkandayım bikaçgün geçsin ozaman yap kuzum uyma sen bu kızçelere :))
Ay ewet gündüz çalış yorul akşam ewe git misafir eyle hizmet et fln yoruluyo insan yaa yakın sewdiin biriyse problem diil deayy canım yaaa üzülüyorum sana bebem gündüz çalış akşam misafir allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?