Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kız bende hep ınat var emmmmmmmmeee bebıŞ okkkkkkkkkkk ne etÇem bılmıyom az dahamı ınatÇı olsam

iyidir inat bend e mutluluumu inadıma borçluyum kaydirigubbakcemile3 bi inatda bebiş için etçes napalım ama faslası da zarardır bekleycess

EFERİN KIZANIMA BENİM KOÇİŞTE BUNDAN MUZDARİP ADAM İNADIMI YENEMİYO ANNEMDE DESTEK HEMEN ARKASINDAN BU KIZDA DOMUZ İNADI VAR KESSENDE VAZGEÇMEZ DİYE klava:naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

sen kac haftalik hamilesin tatlim?
ticker yapsana tatlim takip cizelgesi
hem sigarayi birakmissin bebisine en buyuk iyiligi yapmissin canim
bunyeden bunyeye degisiyo tatlim herkeste ayni belirtiler olmuyo
herkeste gaz var bende o yok mesela

7+4 haftalik hamileyim.

ticker da yapamadim ne yazik ki.olmuyo:hulya:

serapcım bencede yapma canım bekle cıkmıyınca cok üzülüyo insan kuşum

dimi kuşum ya

hiç adet belirtisi war mı pekim sende bende bu sabah olar gibi oldu geçti soora

yok bebişim ya sadece karnım şiş klasıklarımda da ağırlık var bide çok afdersiniz ama wcye çıkınca kasıklarım patlıyo sanki gibi oluyoo ama her defasında değil kabızlıktan olabilirmi

yok bebişim ya sadece karnım şiş klasıklarımda da ağırlık var bide çok afdersiniz ama wcye çıkınca kasıklarım patlıyo sanki gibi oluyoo ama her defasında değil kabızlıktan olabilirmi
Benim de ööle oluyodu kasıklarım glucophage e başlayana kadar içmeye başladıımdan beri isale yakın bidurumdayım ne yesem midemde durmuyo ama sürekli de şişim bi çorba içiyorum bardak bardak su içmiş gibi hissediyorum. Serap yaa sende kullanmışın sanırım bu hapı adet dönemlerinde bırakılıyo mu biliyon mu? Daktır amca bana ööle bişiy demedi burdan duydum

slm kızlarr nasılsınızz bakimmm benim bgn dışarıda işlerim vardı ay delirdimm bankayaa gittimmm kaç saatım orda geçti kimisininn interneti açılmıyoo kimisi ikametgah istiyooo fıttırdım valla ordandaa perşembe pazarına gittimm ama yorgunluktan gezemedimmm kiii bide çisimm geldi zor attım eve kendimiii eşimi aradım gel çabuk al beni diye

yapmamak daha iyi kızlar ya ben gecen ay yaptım cıkmadı ertesi günde kırmızılar geldi ama bundan sonra 10 gün gecmeden yapmıycam kesin kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…