- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.521
Aynen annemle teysem deyip duruyo bak git hamile kalırsan gidemiicen 9 ay ağrı mı çekçen die ama gidesim gelmiyo acayip korkuyorum dişçiden yaa dolguya alıştım da kanal tedavisi we çekimden acayip tırsıyorum en son gittiimde bi kanaltedavisi 3 dolgu çıkmıştı kanalla haftalarca uğraştık düğün üstü gelinlik provası-çeyiz evi-dişçi-spor salonu arasında mekik dokuyodum arada da işe gidiyorum kaydirigubbakcemile3Bende var bİtane 3 sene dolguyla kaldı geÇen kıŞ dÜŞtÜ Şİncİk ÇÜrÜyo ama gİtmeye korkuyorum hİÇ gİtmedİm adamakıllı dİŞÇİye ÇÜnkÜ bİde hamİŞ olursam falan dİye mazaret edİyom bİkaÇ aydır da
Kız bİrsen gezİrttİrdİnmİ Şoparını
Oh oh doyur tabe pardon dedim geçmişi mi okuyo ay kaynanam kaç kere niyetlendi gitmeye ama benim hep işim çıktı teyselerle gitti o.Pek pazar gesme huyum yoktur alışweriş merkezi manyaklarındanım ama burda malum o da pek yok pazara bile hasret kaldım :roflol: istanbula gittiimde kaynanamla bakırköyün meşur ctesi pazarını gesdik bişiyler aldı anam o ne kalabalıktı zor attım kendimigeldim cnm geldimm yimek yedimdeee bebişş acıkmışşş teyzesigamyoncuiremsu
he kızzz gezittirdimm ama çok sıkıldı bankada çok oyalandıkkkk bende delürdüm kızanda delirmiştirrr kesinnn pazarda gezmeye ne merak ne güç kaldı sonaa eşim atlet istemişti siyahh kayınvalidede salata tohumu oğluma çorap aldımmm iki dene 1 kiloda mantarrr haydi naşşş eve zor attım kendimi eşim geldi aldı çok fenalaştım
Aleykümselaam nerdeki o niden girmiyiSultanın selamı var
Oh oh doyur tabe pardon dedim geçmişi mi okuyo ay kaynanam kaç kere niyetlendi gitmeye ama benim hep işim çıktı teyselerle gitti o.Pek pazar gesme huyum yoktur alışweriş merkezi manyaklarındanım ama burda malum o da pek yok pazara bile hasret kaldım :roflol: istanbula gittiimde kaynanamla bakırköyün meşur ctesi pazarını gesdik bişiyler aldı anam o ne kalabalıktı zor attım kendimi
eeeeeeeeee kızanını şincikten hesap kitap işleriyle uğraştırısan büle olurrrrrrr sonra ninesine kaçarrrrrrr deyimmmmmm
Bikaç sene önce benim saf annemle teysem sen önce bankaya git 2milyar para çek soora gir pazara bakınmaya ewe bi geldiler cüzdan yok hallerini görmen lasım o zaman çok kötüydü de şimdi gülüyorus aklımısa geldikçe akıllandılar pahalıya da patlasabayram üstü sakın gideyim deme pazaraa adım atamıyosun hiç bi tezgahada bakamıyosun sinir olup eve geliyonn çok cepçiler var bide
Bende Çıkam artıkın gİdem taaaaaaaaaaaaaaa ecnebİ memleketten taaaaaaaa İngİltereden akarabalar gelmİŞ eŞİde İtalyan Çok Şeker gİdemde gÖrem onları
Oooo maşallah uzun uzun yolları aşıpta gelmişler git bakalım serabım ii akşamlarBende Çıkam artıkın gİdem taaaaaaaaaaaaaaa ecnebİ memleketten taaaaaaaa İngİltereden akarabalar gelmİŞ eŞİde İtalyan Çok Şeker gİdemde gÖrem onları
Bikaç sene önce benim saf annemle teysem sen önce bankaya git 2milyar para çek soora gir pazara bakınmaya ewe bi geldiler cüzdan yok hallerini görmen lasım o zaman çok kötüydü de şimdi gülüyorus aklımısa geldikçe akıllandılar pahalıya da patlasa
Hee bi oturdu haala kalkmadı kız :roflol: artık yapmıyolar ööle şeyleranaaammm okaaa parayla gidlirmi kız pazaraa ay yazık olmşş vallaaa azda değilmiş haaa 2 liraa oturmuştur evlat acısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?