Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Aynen annemle teysem deyip duruyo bak git hamile kalırsan gidemiicen 9 ay ağrı mı çekçen die ama gidesim gelmiyo acayip korkuyorum dişçiden yaa dolguya alıştım da kanal tedavisi we çekimden acayip tırsıyorum en son gittiimde bi kanaltedavisi 3 dolgu çıkmıştı kanalla haftalarca uğraştık düğün üstü gelinlik provası-çeyiz evi-dişçi-spor salonu arasında mekik dokuyodum arada da işe gidiyorum kaydirigubbakcemile3

Kız bİrsen gezİrttİrdİnmİ Şoparını

he kızzz gezittirdimm ama çok sıkıldı bankada çok oyalandıkkkk bende delürdüm kızanda delirmiştirrr kesinnn pazarda gezmeye ne merak ne güç kaldı sonaa eşim atlet istemişti siyahh kayınvalidede salata tohumu oğluma çorap aldımmm iki dene 1 kiloda mantarrr haydi naşşş eve zor attım kendimi eşim geldi aldı çok fenalaştım

geldim cnm geldimm yimek yedimdeee bebişş acıkmışşş teyzesigamyoncuiremsu
Oh oh doyur tabe pardon dedim geçmişi mi okuyo ay kaynanam kaç kere niyetlendi gitmeye ama benim hep işim çıktı teyselerle gitti o.Pek pazar gesme huyum yoktur alışweriş merkezi manyaklarındanım ama burda malum o da pek yok pazara bile hasret kaldım :roflol: istanbula gittiimde kaynanamla bakırköyün meşur ctesi pazarını gesdik bişiyler aldı anam o ne kalabalıktı zor attım kendimi

eeeeeeeeee kızanını şincikten hesap kitap işleriyle uğraştırısan büle olurrrrrrr sonra ninesine kaçarrrrrrr deyimmmmmm

bayram üstü sakın gideyim deme pazaraa adım atamıyosun hiç bi tezgahada bakamıyosun sinir olup eve geliyonn çok cepçiler var bide

Bende Çıkam artıkın gıdem taaaaaaaaaaaaaaa ecnebı memleketten taaaaaaaa ıngıltereden akarabalar gelmıŞ eŞıde ıtalyan Çok Şeker gıdemde gÖrem onları

bayram üstü sakın gideyim deme pazaraa adım atamıyosun hiç bi tezgahada bakamıyosun sinir olup eve geliyonn çok cepçiler var bide
Bikaç sene önce benim saf annemle teysem sen önce bankaya git 2milyar para çek soora gir pazara bakınmaya ewe bi geldiler cüzdan yok hallerini görmen lasım o zaman çok kötüydü de şimdi gülüyorus aklımısa geldikçe akıllandılar pahalıya da patlasa

anaaammm okaaa parayla gidlirmi kız pazaraa ay yazık olmşş vallaaa azda değilmiş haaa 2 liraa oturmuştur evlat acısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…