- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.841
Aynen yaa uyuyakalmışım ama yetmedi haala deli gibi uykum war
gunaydın kıslar..
ooooooooooo eliffff 10 kadr uyumuşun işte kız daha ne istiyosun ay ben napemm yaaa uyku muyku hepsi hayal oldu :bbo:
Biz de sıkışığız aslında pek aklımda yoktu ama napiim gider otururum annişimin dizinin dibinde bi yol parasına bakar. Bide şu bebiş olayından beridir daha bi duygusal oldum yaw annemle teysem de ööle sürekli akılları bendeoyy kıyamamm ii bakalımm gitt anneciğineee ay bende ösledimm gısss amaa bu ara sıkışıkız bu hafta gidemeyiz heralde
Bebişi uyutmuyo onu kaydirigubbakcemile3 bebişim olsun ben de cin gibim oturmaya rasıyımnıye hayal kıs uyku..çalısmıyorsun sekercım demi sen..nıye uyumuyosun patıgım..
hoşgeldin cnmm yok kızzz yapmıyoo uyussss
Bebişi uyutmuyo onu kaydirigubbakcemile3 bebişim olsun ben de cin gibim oturmaya rasıyım
canım benım..:CüvCüv:Biz de sıkışığız aslında pek aklımda yoktu ama napiim gider otururum annişimin dizinin dibinde bi yol parasına bakar. Bide şu bebiş olayından beridir daha bi duygusal oldum yaw annemle teysem de ööle sürekli akılları bende
Bebişi uyutmuyo onu kaydirigubbakcemile3 bebişim olsun ben de cin gibim oturmaya rasıyım
nıyekıne..korkmustur...bende 9 gun gecıkmelı oldum bu ay...belkım opoda gecıkmıstır dıye düşünüyordur...bıraz daha beklıyordur belkım bu yusden..ama bence o hamıle...
inşallah hamıledır..:CüvCüv:
he dilekk elif cevabını vermişş bakk benim yaramaz uyutmuyo anasınıııı daha şimdiden antraman ettıryo bana allahım sanadaa vericekkk cnmm hemide en kısa zamanda[/QUO
hayırlısı be patıgım..nasıpse olur..ben artık düşünmücem..olusa olu olmassa olmas..napem..allah verırse...:asigim:
bencedee hamile herkesçee öle ama o inat edıyooo yapmamak için hayal kırıklığına uğramamak içinn kız serap sen testi yapıpta bize sölememezlik yapmıyosuın dimi ay ben öle yapmıştım yeni yıl sabahı yapmıştım testi kanda verdim o gün hamile olduğum ortaya çıktı ama kimseye sölemediydikkk o gecede krıklareliye ablamlara gittik ablam diyoki sen hamilesinnn ama çok keyıfsizdim hep yatasım gelıyoduu bu belirtiler hamilelik belrtisi bende hayır yaaa değilimdirr test yapalım diyolar alalımm hayır hayırr yapmıycam 10 gün geçsin sona yapıcam hayal kırıklığına uğramak istemıyorum diyodum içimden genee gülimm biliyom çünkü hamiş olduğumu ama kalp atışlarını duymadan kimseye sölemedik
Biz de sıkışığız aslında pek aklımda yoktu ama napiim gider otururum annişimin dizinin dibinde bi yol parasına bakar. Bide şu bebiş olayından beridir daha bi duygusal oldum yaw annemle teysem de ööle sürekli akılları bende
ay roman gibi yazmışım haaa
Biz de sıkışığız aslında pek aklımda yoktu ama napiim gider otururum annişimin dizinin dibinde bi yol parasına bakar. Bide şu bebiş olayından beridir daha bi duygusal oldum yaw annemle teysem de ööle sürekli akılları bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?