P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.881
Canım bu ay sende bayaa belirtiler de war hepimize pozitif gibi geliyo diilse hepimizde olcek hayal kırıklıı senin adına herkes meraklanıyo heycanlanıyo ben de war diye düşünüyorum ama yoksa da hayal kırıklıın büyümesin die pek dile getirmiyorum innnşallah hamilesindir :Saruboceq:Yapmam daha kuŞum kesİn hayal kırıklıĞı olur Şİmdİ yapsam
Uyanıkım tabe kaydirigubbakcemile3 ayyy ne güseldir kıss senin artık olcek demekki bööle hissetmeye başliican heralde e 4 ayı geçtin sen normaldir siteden seninkine de baktım artık iyice büümüş uzuvları iyice belirginleşmiş tekmecik de atacak tabe oğlan
Biz deyince dinlemiyonuz illaa diplomalı birinin söölemesi lasım kaydirigubbakcemile3 eşimde bana bööle diyo da kaydirigubbakcemile3 kadın milleti bööleyis doktordan fırça yimeden gözümüz korkutulmadan dikat etmiyoz kendimizegunaydin sekerler
sonunda bende dun doktoruma gittim
o agrilain gecmesi gerek dedi
hemde hemen
is guc yolculuk hepsini birak yat dedi
bende daha dun doktora gitmeden evi temizlemistim
ama simdi akillandim doktor korkuttu benii
gunaydin sekerler
sonunda bende dun doktoruma gittim
o agrilain gecmesi gerek dedi
hemde hemen
is guc yolculuk hepsini birak yat dedi
bende daha dun doktora gitmeden evi temizlemistim
ama simdi akillandim doktor korkuttu benii
Ay ewet site gerçekten çok güsel erkek komacan olmuş maaşallahevet cnmmm yaaa çok güzel gerçektennn ay teyzesii baktınmı sendee kocaman oldu benim oğluşum bu topiğin abisi benimkiiii ehehehehehhe en büyük biziz şimdilikkk parmacıklarıı var küçücükkkk olumunekankayizsmile Şeniz
Hee diyene bak daa yeni cam silmedin mi kız sen 4 aylık halinde sildin temiz yeter bırak artık şu işi gücü yaa bebişten kıymetli mihele şükür cnm sonunda gidebildin yani doktoraa bende sölemiştim doktoruma normla bu ağrılar demişti banaa her hamilelikte ne kadr risk varsaa sendede o şekil var dedii yinede dikkat etmemmiz lazım özellikle ağır kaldırma ve uzanma
Biz deyince dinlemiyonuz illaa diplomalı birinin söölemesi lasım kaydirigubbakcemile3 eşimde bana bööle diyo da kaydirigubbakcemile3 kadın milleti bööleyis doktordan fırça yimeden gözümüz korkutulmadan dikat etmiyoz kendimize
hele şükür cnm sonunda gidebildin yani doktoraa bende sölemiştim doktoruma normla bu ağrılar demişti banaa her hamilelikte ne kadr risk varsaa sendede o şekil var dedii yinede dikkat etmemmiz lazım özellikle ağır kaldırma ve uzanma
Hee diyene bak daa yeni cam silmedin mi kız sen 4 aylık halinde sildin temiz yeter bırak artık şu işi gücü yaa bebişten kıymetli miklava:
Heh şööle yaa takmayın şu temizlik işini kafaya o kadar uğraşıp didinip hamile kaldınız elinizdeen geleni yapın bebişler sağlıklı olsun die sonra Allah korusun insan nası suçlu hisseder kendini bişiy olursaevet canim bende hic ama hic dikkat etmedim kendime
bendede suc cok yani
biraktim isi gucu ne olursa olsun
canim ben kac gundur gitmek itiyodum ama yanlis tel vermisler bana ariyodum randevu icin kimse kaldirmiyodu
bend etatil dolayisiyla doktorum burda yok sandim
dun bi geceyim bakalim dedim meger hep burdamis doktor
aynen oyle hamile gibi ol biraz dedi doktorumda :)
aksamdan beri naz yapiyorum esime
Ayyy daha da bişiy demiyom yaw sen bilirsin yeni perde al bence uzun yoksam tepe gibi hamileyken naapçan sen kız en azından görmeyince kafaya takmassın bare kaydirigubbakcemile3hihihihihihihi kız dün gene yağmur dolu yağdıyaa camlar olduu berbat leke leke gene bi gün silicemmm bakalımm iyi hisssetiiğm zaman napem anam benim oturma odasının perdesi yarım çok çirkin duruyo bide güneş vuruyooo öööö bebişleri allahımız koruycak inş
Ayyy daha da bişiy demiyom yaw sen bilirsin yeni perde al bence uzun yoksam tepe gibi hamileyken naapçan sen kız en azından görmeyince kafaya takmassın bare kaydirigubbakcemile3
hihihihihihihi kız dün gene yağmur dolu yağdıyaa camlar olduu berbat leke leke gene bi gün silicemmm bakalımm iyi hisssetiiğm zaman napem anam benim oturma odasının perdesi yarım çok çirkin duruyo bide güneş vuruyooo öööö bebişleri allahımız koruycak inş
kislar çildirdinismi yaa
ne temisliinden bahsedionus?
yasik diilmi sise,bebişinise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?