Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gunaydin sekerler
sonunda bende dun doktoruma gittim
o agrilain gecmesi gerek dedi
hemde hemen
is guc yolculuk hepsini birak yat dedi
bende daha dun doktora gitmeden evi temizlemistim
ama simdi akillandim doktor korkuttu benii

Yapmam daha kuŞum kesİn hayal kırıklıĞı olur Şİmdİ yapsam
Canım bu ay sende bayaa belirtiler de war hepimize pozitif gibi geliyo diilse hepimizde olcek hayal kırıklıı senin adına herkes meraklanıyo heycanlanıyo ben de war diye düşünüyorum ama yoksa da hayal kırıklıın büyümesin die pek dile getirmiyorum innnşallah hamilesindir :Saruboceq:

evet cnmmm yaaa çok güzel gerçektennn ay teyzesii baktınmı sendee kocaman oldu benim oğluşum bu topiğin abisi benimkiiii ehehehehehhe en büyük biziz şimdilikkk parmacıklarıı var küçücükkkk olumunekankayizsmile Şeniz

gunaydin sekerler
hemde hemen
Biz deyince dinlemiyonuz illaa diplomalı birinin söölemesi lasım kaydirigubbakcemile3 eşimde bana bööle diyo da kaydirigubbakcemile3 kadın milleti bööleyis doktordan fırça yimeden gözümüz korkutulmadan dikat etmiyoz kendimize

gunaydin sekerler
hemde hemen

hele şükür cnm sonunda gidebildin yani doktoraa bende sölemiştim doktoruma normla bu ağrılar demişti banaa her hamilelikte ne kadr risk varsaa sendede o şekil var dedii yinede dikkat etmemmiz lazım özellikle ağır kaldırma ve uzanma

Hee diyene bak daa yeni cam silmedin mi kız sen 4 aylık halinde sildin temiz yeter bırak artık şu işi gücü yaa bebişten kıymetli mi klava:

evet canim bende hic ama hic dikkat etmedim kendime
bendede suc cok yani
biraktim isi gucu ne olursa olsun

canim ben kac gundur gitmek itiyodum ama yanlis tel vermisler bana ariyodum randevu icin kimse kaldirmiyodu
bend etatil dolayisiyla doktorum burda yok sandim
dun bi geceyim bakalim dedim meger hep burdamis doktor
aynen oyle hamile gibi ol biraz dedi doktorumda :)
aksamdan beri naz yapiyorum esime

Hee diyene bak daa yeni cam silmedin mi kız sen 4 aylık halinde sildin temiz yeter bırak artık şu işi gücü yaa bebişten kıymetli mi klava:

hihihihihihihi kız dün gene yağmur dolu yağdıyaa camlar olduu berbat leke leke gene bi gün silicemmm bakalımm iyi hisssetiiğm zaman napem anam benim oturma odasının perdesi yarım çok çirkin duruyo bide güneş vuruyooo öööö bebişleri allahımız koruycak inş

evet canim bende hic ama hic dikkat etmedim kendime
bendede suc cok yani
biraktim isi gucu ne olursa olsun
Heh şööle yaa takmayın şu temizlik işini kafaya o kadar uğraşıp didinip hamile kaldınız elinizdeen geleni yapın bebişler sağlıklı olsun die sonra Allah korusun insan nası suçlu hisseder kendini bişiy olursa

cnmm senn yunanıstanlımısınn yokse türkiyeden orayamı gittinizz bizimde yunan türklerinden tanıdıklarımız var ordada almanyada yaşıyolar ama yunanıstanlılar yazın bize gelıyolar

Ayyy daha da bişiy demiyom yaw sen bilirsin yeni perde al bence uzun yoksam tepe gibi hamileyken naapçan sen kız en azından görmeyince kafaya takmassın bare kaydirigubbakcemile3

Ayyy daha da bişiy demiyom yaw sen bilirsin yeni perde al bence uzun yoksam tepe gibi hamileyken naapçan sen kız en azından görmeyince kafaya takmassın bare kaydirigubbakcemile3

kız bunu yeni yaptırdım zaten güneşten yepyeni tülümmm ernimişş yırtıldııı bende yeni aldım 1 ay oldu dahaa ama mekanızmalı aşağıyada indirebiliyon yukarıyada çekıyonn tepe gibi olunca görümceme sildircemmm ehehe ay böle diyom ama bakalımm ay cnm yaa benim bebişş yukarı çıkmassa çok sorunlu olucak benim için hiç iş yapamıycam sonaa yürümek bile çok zor oluyomuş

sende ayni bendensin canim bende oyle bisey gordumu dayanamiyorum hic iste
icim icimi yiyo
esimde cok korktu ama sanki yardim etcek gibi duruyo

kızlarrr ben geldım ama hemen kaçıcam dunku gıbı dövmeyın dıye haber verem dedim....bugun çok işim var dün yasın okuyamadım bazı sebeblerden ötürü hakkınızı helal edın bugun okuycam bıde duamı okumam şart bugun bide dedemın mezarına gidicez bide hastaneye gidip sonuçları alıcaz bıde bıde bıdee böylee uzuyo listee öglenden sonra gelırım inşallh öpüyorum hepınızııı sakın kızmayın banaaaa.....çavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…