Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Şeniz

ŞenizŞenizŞeniz
Saol canımmm ay yanıma hiç bişiy de almadım tedbirli çıkmadım kardeşim ewde iyiki ona sipariş ettim bi iki üst baş alsın die pantolonum bile yok kaydirigubbakcemile3 sabah ütülerim demiştim aceleyle çıkınca ütüye fırsat olmadı uzun bişiyle tayt giydim çıktım koştura koştura

kıs patıgım nasıl sabrettın kıı..
vallahı sendede ne sabır varmıs be kuşum..ben soylerdım heralde.. hihoyyyt:roflol:
Ayy bende sabredemem die tahmin ediyorum aslında en iyisi öyle ama çenem düşüktür benim bişiy saklayamam pek doktor olayını da kaynanamdan sakliicam die 40takla attım zor tuttum çenemi

Ayy bende sabredemem die tahmin ediyorum aslında en iyisi öyle ama çenem düşüktür benim bişiy saklayamam pek doktor olayını da kaynanamdan sakliicam die 40takla attım zor tuttum çenemi

başına gelince sabredıyo insann dilimin ucuna geldi hep amaa sabırlı oldummm geneee sonradan hayal kırıklığına uğramak istemedim yaaa bi tanıdık hemen sölemişş hamiş olduğunu sonra çocuk canlanmamışşş tabi bu üzülüyo ee millette arıyomuşş tebrikk içinn o zaman çok kötü oluyo insan diye beni uyarmıştı

Evet bende o kısmını da düşünerek tutmam gerektiğine inanıyorum günü gelince inşallah tutarım gewezeyimdir de biras kaydirigubbakcemile3 yaa daha bebiş fln yok ortada şimdiden babasına nası söliicemi ailelere nasıl söyliiceemi nası mobilya bakıcaamızın fln hayalini kuruyorum sabretmesi dha kolay oluyoboshayallersmile

o hayaller insana umut oluyoo cnmmm ben sabah erken yaptığım için testi inanamadım eşimi çağırdımm görsün die insna şoka giriyo zatenn ne yapacağını bılemıyo

o hayaller insana umut oluyoo cnmmm ben sabah erken yaptığım için testi inanamadım eşimi çağırdımm görsün die insna şoka giriyo zatenn ne yapacağını bılemıyo
Ben eşim yokken yaptım şimdiye kadar hep hani çıkarsa hemen yumurtlamiim die kardeşim oluyo ewde negatif sonucu ona söylüyorum pozitif olursa da ilk ona söyliim de çatlamiim diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

yok be kız çıksa çığlık atarım işe bilem gelmem deli dana gibi dolanırım bee

ehehehe sende bi uyanıksın haaaa ayy ben size bişi sölicektim kızlarrrr ben küçükk titreme şeklindee hareketlerini hissediyodum ama akşam ben yatıyorum sol tarafıma dönük şekilde tv ilziyodum eşimde pc deydii ayy benmkii baya belirgin şekildee tekmeler gibi bişiler yaptı hissettyimmm ay çok güzeldiyaaa :lepi: :teytey:

Kız nıye sÖylemeyeyım yaaaaaaaaaa ama bu sabah ateŞımı ÖlÇtÜm sabah ÖlÇÜlen ateŞ geÇerlıymıŞ ya 36.6 Çıktı normalde bu gÜnlerde 36.2 Çıkıyo ya hastayım ondan yada gelen bıŞıyler var bu ay allahım ne takdır edecek bakalım akŞamları zatı 36.8 dan aŞaĞı ınmıyo

Uyanıkım tabe kaydirigubbakcemile3 ayyy ne güseldir kıss senin artık olcek demekki bööle hissetmeye başliican heralde e 4 ayı geçtin sen normaldir siteden seninkine de baktım artık iyice büümüş uzuvları iyice belirginleşmiş tekmecik de atacak tabe oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…