Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay bişi sorcam size hani sitede bi reklam varya hamile terliği diye girip baktınızmı o linke hiçç ne düşünüyosunuz bu konuda
Biras daha büüyünce karnın ayakkabı giymen çok zorlaşçak pek eğilemiiceksin çünkü o zaman terlik çok mantıklı olabiler senin doum da yaza geliyo yawaştan terlik edinmen mantıklı olabilir mayıs-haziran gibi. Eşin de hep ewde yok sonuçta birinin giydirmesi gerekçek

zaten yaza denk geliceği içinn ben rahat edıcem zaten spor ayakkabıyla gzerim ben hepp ama çalışan lar için zor olur tabi allah yardımcıları olsn ama devlet daireleri hamileyken izin verıyomuş galiba spor ayakkabısna arkdşm öğretmende okulda bi arkdşı giyebiliyomuş tolerans gösterıyolarmış

evet cnmm ben şanlıyım bi yandan yaza geliceği içinnn alıcam bi ortapedik terlikk dedim belki o netteki terliğii kullanan gören vardır diye

cnmm senn yunanıstanlımısınn yokse türkiyeden orayamı gittinizz bizimde yunan türklerinden tanıdıklarımız var ordada almanyada yaşıyolar ama yunanıstanlılar yazın bize gelıyolar

evet canim benim yunanistanda dogdum buyudum
bati trakya turklerindeniz yani duydugun vardir belki
lozan anlasmasiyla burda kalmisiz zamaninda
nasil bazi yunanlilar istanbulda kalmis oyle yani
senin neresinden tam yunanistanin tanidiklarin biliyomusun?

benim doum kişa gelio.bakalim napicas :ecrin_bebek:

ben öğle yemeğine gidiorum kislar.
ascik beslenip gelicem
görüşürüs zemuszemus

ayy uyyussss bu yaaaa ayyy bizi daha çok tuttu şu kızın tasasıı ondan daha çok biz merak edıyokkkk ne zaman yapıcan söle bakim testi kızz

durun beyavv azcıkın

inş.canım sizin dediğiniz gibidirde hamişimdir

welcome yaptı dün gece negatif belki var çıkmıyo onunda bilmiyom bu haftasonu sınavlarıda atlatayım ondan sonra

TÜkanıda taŞıyolar her yer her yerde pofffffffff hepte aynı zamana denk gelıyo yenıŞ evlendım ev taŞırken tÜkanında yerını deĞıŞtırdık bıde dalga geÇıyodum ozman ben yenı eve taŞınırken gene tÜkanı taŞıycaz bak gmr dıye patrona Çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…