- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.901
napalım kuşum kim yapıcakk bizden başkaaa gelen giden oluyooo utanıyo insann
KAtılıyorum kıss sanakislar çildirdinismi yaa
ne temisliinden bahsedionus?
yasik diilmi sise,bebişinise
eşinis yardim etmiomu yaw?
terlie bakmadim ama
herkes dio ki 7 aydan soora ayakkabiyi unut
Biras daha büüyünce karnın ayakkabı giymen çok zorlaşçak pek eğilemiiceksin çünkü o zaman terlik çok mantıklı olabiler senin doum da yaza geliyo yawaştan terlik edinmen mantıklı olabilir mayıs-haziran gibi. Eşin de hep ewde yok sonuçta birinin giydirmesi gerekçekay bişi sorcam size hani sitede bi reklam varya hamile terliği diye girip baktınızmı o linke hiçç ne düşünüyosunuz bu konuda
Biras daha büüyünce karnın ayakkabı giymen çok zorlaşçak pek eğilemiiceksin çünkü o zaman terlik çok mantıklı olabiler senin doum da yaza geliyo yawaştan terlik edinmen mantıklı olabilir mayıs-haziran gibi. Eşin de hep ewde yok sonuçta birinin giydirmesi gerekçek
cnmm senn yunanıstanlımısınn yokse türkiyeden orayamı gittinizz bizimde yunan türklerinden tanıdıklarımız var ordada almanyada yaşıyolar ama yunanıstanlılar yazın bize gelıyolar
Biras daha büüyünce karnın ayakkabı giymen çok zorlaşçak pek eğilemiiceksin çünkü o zaman terlik çok mantıklı olabiler senin doum da yaza geliyo yawaştan terlik edinmen mantıklı olabilir mayıs-haziran gibi. Eşin de hep ewde yok sonuçta birinin giydirmesi gerekçek
ayy uyyussss bu yaaaa ayyy bizi daha çok tuttu şu kızın tasasıı ondan daha çok biz merak edıyokkkk ne zaman yapıcan söle bakim testi kızz
canım bu ay sende bayaa belirtiler de war hepimize pozitif gibi geliyo diilse hepimizde olcek hayal kırıklıı senin adına herkes meraklanıyo heycanlanıyo ben de war diye düşünüyorum ama yoksa da hayal kırıklıın büyümesin die pek dile getirmiyorum innnşallah hamilesindir :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?