P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.021
belli değil,olmayacak galibamafoldumbennaptın..işin oldumu seker.
ben bunu hıç yapamam..unuturum kıss..
valla ben koyuyodum bas ucuma dereceyı hıc bır sabahta unutmadım
dilay en kucuk bebek seninki galiba su anda
basladimi belirtiler falan?
dilay en kucuk bebek seninki galiba su anda
basladimi belirtiler falan?
evet benımkı en kucuklerınız hayatım basladı yaa sabahları ole kuru kuru oguruyorum sadece bıde halsızlık var uyku problemıde yasıyorum uykusuzluk cekıyorum
evet benımkı en kucuklerınız hayatım basladı yaa sabahları ole kuru kuru oguruyorum sadece bıde halsızlık var uyku problemıde yasıyorum uykusuzluk cekıyorum
bu bebislerde kiminde uyku yapiyo kiminede uykusuzluk
banada uyku yapti sanki sabahlari cok zor uyaniyorum
aman kuzucuklarimiz iyi olsunlarda anneleri katlanicak biraz
serapcım gecmıs sayfalarda yazmıssın atesını benım de bole oldu ıste 30. gunun sabahıda kalktıgımda olctum 37.1 ondan sonra test yaptım cıktı canım adete 3.4 gun kala dusmeye baslıyo ates ama sen gun ıcınde olcuyosun sabah yataktan cıkmadan once agızdan olcuceksın atesını canım benım atesın 36.5 ve altına ınmedıgı surece yada 36 nın asltına ınmedıgı surece kesın hamılesın sekerım
hii oldu o zaman tatlim
palazli bir koy zaten canim pek tanidigim yok ordan
bende gumulcinede oturuyorum:)
sariyerde denize cok yakin biryer annemlerin yazliklari var sahilinde buraya 20 dakika falan
ay canim bir yaz sizde gelin tatile, bak tanidiklarinizda varmis
bende varim ayriyetten:)
heeeeeeeeeeee burada patronum yaaaaa
kız dilay ya düşerse ne etçem yok ya değilimidr hamile panikletmeyin beniiiiiiiiiiii
serap sen benı delırrtın bu ınadınla valla bak kızım yap test zaten yoksa nekadar beklesende adet olucaksn ozman hıcmı hayal kırıklıgına ugramıycaksın dövecem haaaaa artık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka:
bu bebislerde kiminde uyku yapiyo kiminede uykusuzluk
banada uyku yapti sanki sabahlari cok zor uyaniyorum
aman kuzucuklarimiz iyi olsunlarda anneleri katlanicak biraz
evet canım valla onun için herseye katlanmaya ragzıyım yeterkı ii olsun aklı bedenı saglıklı olsun oo bana yeter saglıklı sıhatlı kucagımıza aldıgımız gunlerı gostersın rabbım
serap hadi yaaaa..
yap nolurkiii..
bak hamileysen eger bizi beklettiğin günlerin acısını çıkarırım senden valla..
klava:
kızlare ben şimdi çıkıyorum aşağıya inicem anneme kısır yapıcazz görümcem burdadaa hamilelerr avcunuzu yalayınnn poponuza sürünnn opuyorumnanaktan hepinizii öpüyorummm fıstıklarr elifçiğim sanada hayırlı yolculuk şekerim görüşemezzsek akşama anca girerimm benn
çıkarın kızda durun daha negatife hazır değilim yarın falan olarmı heeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?