Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

heeeeeeeeeeee burada patronum yaaaaa

kız dilay ya düşerse ne etçem yok ya değilimidr hamile panikletmeyin beniiiiiiiiiiii

yoktur kız yaaaaaaaaa pofffffffff şitres yaptım şincik ya

ay keşke cnmmm yaa imkan olsada gelebilsekkk çok davet edıyolar zaten bizi ibrahim abiler illa gelin ev var nasılolsa diyolarr denizide çok güzelmişşş ablamlar geçen yaz almanydan tatile gelirken buraya uğradılar kaldılar orda gümülcineye pazara gitmişlerr yakın mış palazlıya şu turkiyenin ab işi olursa inş bizde gelirizz hayatımm

heeeeeeeeeeee burada patronum yaaaaa

kız dilay ya düşerse ne etçem yok ya değilimidr hamile panikletmeyin beniiiiiiiiiiii

serap sen benı delırrtın bu ınadınla valla bak kızım yap test zaten yoksa nekadar beklesende adet olucaksn ozman hıcmı hayal kırıklıgına ugramıycaksın dövecem haaaaa artık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka:

serap hadi yaaaa..
yap nolurkiii..
bak hamileysen eger bizi beklettiğin günlerin acısını çıkarırım senden valla..
klava:

yanii yapta en azından sonuç ne onu öğrenelim hamile diilsen bile sende aklındaki soru işaretini atmış olursun bebeğim

kızlare ben şimdi çıkıyorum aşağıya inicem anneme kısır yapıcazz görümcem burdadaa hamilelerr avcunuzu yalayınnn poponuza sürünnn opuyorumnanaktan hepinizii öpüyorummm fıstıklarr elifçiğim sanada hayırlı yolculuk şekerim görüşemezzsek akşama anca girerimm benn

cokacimcoook:a015:

çıkarın kızda durun daha negatife hazır değilim yarın falan olarmı heeeeeeeee

tamam serapcım bugun yapma eve gıderken test alk sabah atesını olc agızdan dıl altından sonrada gırrr aynı benım yaptıgım gıbı ılk ıdrarla testını yap daha net sonuc alıyosun canım sabahkı ılk ıdrarla test yaptıgın zamn

kizlar kusura bakmain yaa..
accaip youn bigün geçiriorum.
kafam kazan gibi oldu.
doktor stresse girme demişti ama nerdeeee mafoldumben

yarın deneyeceğim ozman ama yarında sınavlarım var en azından şimdi umudum var öyleolursada sınavlara nasıl bi kafayla giricem düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…