Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tamam canım alttan hiç yapmadım ben ama rahmin içi şiş sanki benim

bu sene bebisin gelicek ama bir sonraki yaz bebegide alip gelirsiniz ne guzel olur
sonucta illa biryerlere gidiliyo yaz geldimi tatile
cok guzel olur bende birinizlede olsa tanismis olurum:)

evet evet katiliyorum sana
varsa artik cikar yani kesin
valla serap bir daha dusun bu test isini ya

valla yaa anlatamıyoruz kıza delırrtı benı resmen haaa karsımda olsa yolucam heee test negatıf cıkarsa dıyo sankı yoksa adet oluncada ınsan aynı hayal kırıklıgını yasıyo oo test yapmadıgı surece sankı adet olmıycakmı eger hamıs degılse enınde sonunda olucak yıne aynı uzuntuyu yasıycak bıı yapsa hem kedı rahatlıycak hemde bızı rahatlatıcak bı yapsa zaten pozıtıf cıkarsa offf bukadar stres yapmısım bunca gundur kızlar keske sız dınleseymısım dıycek bak gorun

heeeeeeeeeeee burada patronum yaaaaa

kız dilay ya düşerse ne etçem yok ya değilimidr hamile panikletmeyin beniiiiiiiiiiii
yap bı test canım ya..heç merak etmıyonmu kuzum sen...bilmiyorumkismile
belli değil,olmayacak galibamafoldumben
dur bakalım..bellı olmaz..benım esımde bı ara ışten ayrıldı ..sonra 3 ay bekledık...boşta kalmak cok zor ben bılıyorum canım..inşşallah ıstedıgın bır iş olur..severek çalısırsın..meslegın neydı sekercım..

Tamam canım sağolasın aafiyet olsun

tamam canım alttan hiç yapmadım ben ama rahmin içi şiş sanki benim

bak canım ayaktayken bole kasıklarına bak sısmı degılmı bıde hafıf bı sertlık oluyo canım benım ne olur serap yalvarıyorum aRTIK SANA KUSUM YAA YAP SUNU SEN PSIKOLOJIK OLARAKTA ACAYIP YORUYOSUN KENDINI ARTIK YAZIK GUNAH YIPRATIYOSUN KENDINIDE BI OKADARDA BENI NASIL KIYOSUN BAK HAMILEYIM BEN YAZIK BANADA GOZUNU SEVIM YAA VALLA SEN YAPMIYCAM DEDIKCE BEN SACIMI BASIMI YOLUYORUM BANADA YAZIK YANE:umursamaz:

aynen benimde bir kez oyle oldu canim
bayagi gecikti adetim ama bir turlu test yapmiyodum
inat yapmistim bende
sonunda yaptim negatif cikmisti tabi ama en azindan rahatladim ve bir kac gun sonra adetim geldi
evet senin dedigin gibi negatif cikarsa tabi uzuluyon ama en azindan stresten dolayi adetin gecikmiyo

bende bu ay oyle oldum...sengözlerimebaksanab

bak sende de negatif çıkmış işte en azından bi umudunuz vardı da bu ay gününde test yaptınız ben de bi belirtide yoksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…