- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.041
tamam serapcım bugun yapma eve gıderken test alk sabah atesını olc agızdan dıl altından sonrada gırrr aynı benım yaptıgım gıbı ılk ıdrarla testını yap daha net sonuc alıyosun canım sabahkı ılk ıdrarla test yaptıgın zamn
ay keşke cnmmm yaa imkan olsada gelebilsekkk çok davet edıyolar zaten bizi ibrahim abiler illa gelin ev var nasılolsa diyolarr denizide çok güzelmişşş ablamlar geçen yaz almanydan tatile gelirken buraya uğradılar kaldılar orda gümülcineye pazara gitmişlerr yakın mış palazlıya şu turkiyenin ab işi olursa inş bizde gelirizz hayatımm
evet evet katiliyorum sana
varsa artik cikar yani kesin
valla serap bir daha dusun bu test isini ya
yap bı test canım ya..heç merak etmıyonmu kuzum sen...bilmiyorumkismileheeeeeeeeeeee burada patronum yaaaaa
kız dilay ya düşerse ne etçem yok ya değilimidr hamile panikletmeyin beniiiiiiiiiiii
dur bakalım..bellı olmaz..benım esımde bı ara ışten ayrıldı ..sonra 3 ay bekledık...boşta kalmak cok zor ben bılıyorum canım..inşşallah ıstedıgın bır iş olur..severek çalısırsın..meslegın neydı sekercım..belli değil,olmayacak galibamafoldumben
bende yapsammı acep..ama kafama çok takıyorum sonra dılayım ben...bbu seferde uzuluyorum..ben bunu hıç yapamam..unuturum kıss..
valla ben koyuyodum bas ucuma dereceyı hıc bır sabahta unutmadım
yook yok..ben heçç bısey yapmıycam...
offf..gır denıze...bısde yasın denızden çıkmayıs...sengözlerimebaksanabben gumulcinedeyim canim
deniz var birsuru en yakini 20 dakika cokta guzel
hergun gibi denizdeyiz zaten yaz gelince
ızmır guseldır..bende begenıyorum..amöa denızını degıll :1no2:ayy dimi yaa sonram buz kimin limonata içicen falan ahh ahhhh
hi hiiiii::)))
allah nedim sana kıs..
valla benim deniz kültürüm sdc izmirden ibaret canım yaaa..
deniz başka bi yerde görmedimde...:kedi::kedi:
yani antalya alanya die hayal kuramıom..
oda balayına oraaa gitmiştik o yüzden issmmmiiiiirrrrr diomm
Tamam canım sağolasın aafiyet olsunkızlare ben şimdi çıkıyorum aşağıya inicem anneme kısır yapıcazz görümcem burdadaa hamilelerr avcunuzu yalayınnn poponuza sürünnn opuyorumnanaktan hepinizii öpüyorummm fıstıklarr elifçiğim sanada hayırlı yolculuk şekerim görüşemezzsek akşama anca girerimm benn
hadi yarin bize supriz yap serap hadi hadi
tamam canım alttan hiç yapmadım ben ama rahmin içi şiş sanki benim
çıkarın kızda durun daha negatife hazır değilim yarın falan olarmı heeeeeeeee
Canım o zaman sınawlarını wer sonra yap testini kötü sonuç olursa kafan dağılmasın iyi sonuç bile olsa bu sefer de heycandan dikkatin dağılıryarın deneyeceğim ozman ama yarında sınavlarım var en azından şimdi umudum var öyleolursada sınavlara nasıl bi kafayla giricem düşünün
valla yaa anlatamıyoruz kıza delırrtı benı resmen haaa karsımda olsa yolucam heee test negatıf cıkarsa dıyo sankı yoksa adet oluncada ınsan aynı hayal kırıklıgını yasıyo oo test yapmadıgı surece sankı adet olmıycakmı eger hamıs degılse enınde sonunda olucak yıne aynı uzuntuyu yasıycak bıı yapsa hem kedı rahatlıycak hemde bızı rahatlatıcak bı yapsa zaten pozıtıf cıkarsa offf bukadar stres yapmısım bunca gundur kızlar keske sız dınleseymısım dıycek bak gorun
tamam yarın yapçem umutlanmayın ama:1no2:benneyaptımkisenağlama
aynen benimde bir kez oyle oldu canim
bayagi gecikti adetim ama bir turlu test yapmiyodum
inat yapmistim bende
sonunda yaptim negatif cikmisti tabi ama en azindan rahatladim ve bir kac gun sonra adetim geldi
evet senin dedigin gibi negatif cikarsa tabi uzuluyon ama en azindan stresten dolayi adetin gecikmiyo
tamam yarın yapçem umutlanmayın ama:1no2:benneyaptımkisenağlama
aynen benimde bir kez oyle oldu canim
bayagi gecikti adetim ama bir turlu test yapmiyodum
inat yapmistim bende
sonunda yaptim negatif cikmisti tabi ama en azindan rahatladim ve bir kac gun sonra adetim geldi
evet senin dedigin gibi negatif cikarsa tabi uzuluyon ama en azindan stresten dolayi adetin gecikmiyo
yapçemmmmmm tamam ya yarın sabah yapçemmmmmmm sonrada sınava girerim pofffffffffffff
canim sen kaç gün geciktin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?