Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bak sende de negatif çıkmış işte en azından bi umudunuz vardı da bu ay gününde test yaptınız ben de bi belirtide yoksenağlama

bellı olmaz kusum..belırtım vardı bu ay benım ama adet oldum..belkıde sessız sessız gelıyordur.. sempatiksalakcinni

gecen ayy benımde 7 gun gecıktı yapmıycam dedım on gun falan ama strestenmıs ıste daha once yapsaydım gecen ay testı stres yapmıycaktım cıkmadı olcam derdım bu ay daha gunu gecmeden yaptım pozıtıfı gordum varsa zaten sen ıstersen 10 gun bekle cıkıyo yoksada 10 gun bekle ıstersen 1 ay bekle yıne negatıf yapcak bısey yok yane bu kadar kendıne sıkıntı yaptıgına degmez yazık onada

kızlar daha iyi takip ediyo şekercim delikafaduldendelikafadulden

3 gün oldu

yarin sabahtan yap.
benimde ilk tesimde bi çizgi kirmizi bi çizgi silik çikmişti.
hamiş diilim sanmiştim.
bi hafta bekledim tık yok.
yine yaptim.
kirmizi çikti ikiside çizgilerin.
hemen doktora gittim zaten

kafamçokkarıştıakannehir
kızlar daha iyi takip ediyo şekercim delikafaduldendelikafadulden

3 gün oldu

kafamçokkarıştı akannehir sempatiksalakcinni
nasip bakam gıss..
varsa var zatten duruyor kuşum...
orasını allah bılır..bırde yarin test yaparsan sen ve bız bılcess...

yarin sabahtan yap.
benimde ilk tesimde bi çizgi kirmizi bi çizgi silik çikmişti.
hamiş diilim sanmiştim.
bi hafta bekledim tık yok.
yine yaptim.
kirmizi çikti ikiside çizgilerin.
hemen doktora gittim zaten

sen hamılemıydın sekercım.. bilmiyorumkismile

bak sende de negatif çıkmış işte en azından bi umudunuz vardı da bu ay gününde test yaptınız ben de bi belirtide yoksenağlama

CANIM BENDE NE BELIRITI VARDI NEDE UMUDUM BU AY BEN NE BACAK DIKTIM NEDE BASKA BISEY DIYETTEYIM DIYE HATTA ILISKIDEN HEMEN SONRA KALKTIM WC YE GITTIM YIKANDIM HIÇ AMA HİÇ DIKMEDIM BACAK FALAN HIC TE UMUDU YOKTU KALMAMISIMDIR CUNKU HEMEN WC YE GITTIM DIYE CICEGE BILE SOLEDIM AMA ONU SOLEDIKTEN IKI GUN SONRA TEST YAPTIM POZITIFFFFFFFFFFFFFFF YETER SERAP VALLA KENDIMI BOGAZLIYOM HAAAA akannehir

tamam kızlar yapıcam kapris yaptığımı sanmayın vallahi gerildiğime diyorum yapıcam nasip allahıma sanki zorlamı hamiş kalıcam

aranızda en pozitiflerden biri benim ama eşimin yanımızdan geçen bi bebişe bi bakışı vardı bu ay o çok koydu bana

tamam ya yapıcamm yapıcam dua edin bana bugün morlaim yarın düzgün olsun

sabah yataktan kalktıgın gıbı ılk ıdrarla yap kusum ozman net sonuc alıyosun daha belırgın cıkıyo varsa bıde hemn atma bıraz 5 dk flan bekle ıkıncı cızgı hemn cıkmaya bılıyo bak bugun eve gıderken al mutlaka test

serap valla devlet meselesi oldu haaa
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

neyse gelcem ben gene sinirlerim bozuldu toparlanayım mafoldumben
bozma kıs morallını..bıs senden yanayıs...gelmesın adet..gelsın bebiş...opuyorumnanaktan
tamam kızlar yapıcam kapris yaptığımı sanmayın vallahi gerildiğime diyorum yapıcam nasip allahıma sanki zorlamı hamiş kalıcam
allah verırse..bısde aynı şeyı ıstıyoruz...sempatiksalakcinni
herkes bebiş istıyor..

aynen katılıyorum.. guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…