Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

son adetimin 2. günü doktora gittim muayene etti, kist olmuş adetin bitince yine gel bakalım gitmiş mi duruyor mu dedi. bugün gittim doktora. bu arada bir sonraki adetime 5 gün kaldı. doktor kist gitmiş tertemiz dedi. adet olacağına dair bir belirtide yok dedi. veeeeee bu cümle kafamı çok karıştırdı. vajinal ultrasonla baktı , ne demek istedi sizce? adetine daha çok var mı demek istedi yoksa gebelik olabilir mi demek istedi? ooooffffff

adetine daha var demek istemiş canım yumoş falan olsaydıda derdi

dedi onu dedi. yumurtlamışsın bu ay yumurta foliküllerin var burada dedi. hatta banada gösterdi ama ben bişey anlamadım tabi.

şimdi varsa bhcg de çıkar ama ben gecikme olmadan doğru bulmuyorum dedi.

kızlar ben geldim..kayınvalidemi kaybettik çarşamba gecesi dün defnettik bu akşam döndük evimize.. eşim çok üzgün ben de kendi derdime yanıyom içten içten ara ara açık kahverengi akıntım oluyo hala,çok yoruldum yatamadım pazardan beri yollardayız hastane cenaze mevlüt derken olan bebişime olcak galiba..yarın dr gitçem bakalım..sizin önereceğiniz bişy varmı..sizler nasılsınız..çiçek tekrar dr mı gitmiş ne demişler..nohutlum senin sonuçlar temizmiş şükür değilmi* serabım test yapmadınmı

panki adetin gecikmesiii bekle cnm gerçek sonuç o zaman çıkarrr çokta ümitlenmee umarım vardırrr bebişş ama yoksada hayal kırıklığı olmasın

ayyy eylemciğimmm başınız sağolsunn evett olan sana olmuştur iki arada gezmek çok zor oluyooo bebişin iyidir inşşş şimdi izin alda dinlenn işede gitmee evdede uzan hepp

çiçekimmmm sende ilaca başlamışsın cnmm hadi bakalım hayırlısı olsnnn şifa olur inşşş demin güldürdün kız beniii bendim o kısır yapmaya gidennn opuyorumnanaktan

başınız sağolsun canım ya sende keniden dikkat et yapmadım canım yarın öbürgün açıköğretim işletme 3.sınıf sınavlara gircem kafamı dağıtmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…