Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

başın sagolsun canım zaten hastaydı dımı bıldıgım kadarıyla kayınvalıden....kendıne dıkket et canım dınlenmeye çalış ama fırsat bulursan tabı dımı şimdi taziyeye gelenler falalnda olur ....ufff içim bi fena olduu eylemcım yaa benım kayınvalıdem de rahatsız yaa...allahım bütün hastalara şifa versin inşallahhsenağlama

başınız sağolsun, allah size uzun ömür versin

canım benim adet belirtisi yok dedi dimi sana ama yumoşun ebatıyla ilgili biş dedimi zatiii hamiş olsan yumoş çatlardı ozman daha sönük bi hale gelirdi sende bugünlerde yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı varmı doktorun sana hamişlik belirtsi var dedimi

tostiiiim
10 gün kıpırdamadan yatcan dedi
10 gün sora kalp atımına gidios zaten
progestan verdi
bide düşük önleyici iğne verdi bi tane bu hafta bi tane öbür hafta olcek.2 tane
kan sulandırcı iğneyede şimdiden başladık

yani adam riske atmıyalım dedi ne gerekiosa yaptı fazlasıyla

panki tatlım bende takip yaptırdım adetim yakınlayınca o yumoşlar küçülüyo sende öylemi yoksa yenimi gelişiyo sende adet düzensizliği varmı peki bide sen bu doktora nezamandan beri gidiyosun

patikçim dr gittim kan sulandırıcılarımı başladım salı günü ama bu akıntı canımı sıktı..
serap benimde yarın sınavlarım var nasıl gitçem bilmiyorum
ceylanım kayınvalidem kanserdi zaten son dönemleriydi 6 ay falan dedilerdi ama çok ani gitti bir gecede ağırlaştı ve bilinci hep açıktı son 5 dk ya kadar konuştuk hep..

eylem bitanem
başınsağolsun tatlım ya senin artık dinlenmen lazım
benimde akıntım açık rekte devam ediodu
bugünde doktora gittim canım
hiç kalkmıcan dedi
sonuçta bizim bebişle geçmişimiz iyi değil dikkatli olmak lazım

nohudum tlf genelde kapatıorum artık
bana gelmek istiyenler arttı nedense bu aralar
hamileyimde diiemiom yalan söleyip duruom işte.
gözünaydın bebeğim sonuçların temizmiş

tlf şimdi açık ama gelmediiii msj daha

bugün burdaki doktora gittim canım.
verdiklerini yasddım yukarda
bide iğneye başlattı.senin dediğin gibi
kocişe bugün öğrettiler
artık o vurcak

acıdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.göbüşümden yidim :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…