- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.281
evet canım ya iş yımağıııı bağlarsa patron için iyi olucekkk bakalım
kızlar valla çok uykum var gözlerimi kapasam gitçem derslerde bakmam lazım hiç te çalışmadım
kızlar ben geldim..kayınvalidemi kaybettik çarşamba gecesi dün defnettik bu akşam döndük evimize.. eşim çok üzgün ben de kendi derdime yanıyom içten içten ara ara açık kahverengi akıntım oluyo hala,çok yoruldum yatamadım pazardan beri yollardayız hastane cenaze mevlüt derken olan bebişime olcak galiba..yarın dr gitçem bakalım..sizin önereceğiniz bişy varmı..sizler nasılsınız..çiçek tekrar dr mı gitmiş ne demişler..nohutlum senin sonuçlar temizmiş şükür değilmi* serabım test yapmadınmı
kızlar valla çok uykum var gözlerimi kapasam gitçem derslerde bakmam lazım hiç te çalışmadım
bence yat dinlennnnnn kafan rahatlasınnn bu gece bakmanın sana ne faydası olucakkii daha çok karıştırcannn
tatlım yumoş yoksa boşuna beta ya baktırma eğer hamişlik olsa rahimden anlardı
kızlar ben geldim..kayınvalidemi kaybettik çarşamba gecesi dün defnettik bu akşam döndük evimize.. eşim çok üzgün ben de kendi derdime yanıyom içten içten ara ara açık kahverengi akıntım oluyo hala,çok yoruldum yatamadım pazardan beri yollardayız hastane cenaze mevlüt derken olan bebişime olcak galiba..yarın dr gitçem bakalım..sizin önereceğiniz bişy varmı..sizler nasılsınız..çiçek tekrar dr mı gitmiş ne demişler..nohutlum senin sonuçlar temizmiş şükür değilmi* serabım test yapmadınmı
kız hiçbişi yokki karışsın bu ay bebişe yoğunlaştık yumoşlarmımı hesaplasam acep
patık ben ıkılının sonucunu aldım 1.800 lerde bişiy senin ki kaçtı cnmm
sınavda artık yumurtlama gunu yumoş takıbı yok yumuta sayısı bunları cevaplarsınnnboshayallersmile
sonrada bı kadın dogumcu yaparık senden
başınız sağolsun, allah size uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?