- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.301
panki tatlım bende takip yaptırdım adetim yakınlayınca o yumoşlar küçülüyo sende öylemi yoksa yenimi gelişiyo sende adet düzensizliği varmı peki bide sen bu doktora nezamandan beri gidiyosun
senınde 1220 mış demekkı cnm.... bu arada hcgb 50 nın altında olunca erkek üstünde olunca kız oluyomuş diyolar yaa benım de hcgb 96.6 çıktı cnm..eger bu tanı dogruysa benım kızım olcak heralde:))ay cnmm bilmimkiii doktoruma gititm ben sonucu aldığım gibi sorun yok dedi ama du bakim sonuçlara bak yazılanları yazayım sana hcgb 16,124 ng/ml 0,45(mom) papp -a 1534.8 mu/l 1,45 nt 1.5 mm 1,22 bunlar yazıyo cnmmm
olar tabi:))heee sonunda sınav kağıdı yerine idrar testini veririm olarmı inş.geçerim
ceylanım kayınvalidem kanserdi zaten son dönemleriydi 6 ay falan dedilerdi ama çok ani gitti bir gecede ağırlaştı ve bilinci hep açıktı son 5 dk ya kadar konuştuk hep..
canım, bende adet düzensizliği yok aslında ne bende ne eşimde hiç bir sorun yok ancak 11 aydır uğraşıyoruz, benim sinirler yıprandı biraz.
bu ay yumurtladım ben zaten, yumurtlama zamanım geçen haftaydı, şimdi adetimi bekliyorum,5 gün var,doktor sorun yok, adetini bekleyelim ama günün geçerse kanda bakarız dedi.
benim anlamadığım adet olmadan kaç gün önce doktorlar adet olacağımızı ultrasonda anlayabiliyorlar acaba?
bir uzun oldu kusura abkma tatlım bilmiyorumkismile
eylem bitanem
başınsağolsun tatlım ya senin artık dinlenmen lazım
benimde akıntım açık rekte devam ediodu
bugünde doktora gittim canım
hiç kalkmıcan dedi
sonuçta bizim bebişle geçmişimiz iyi değil dikkatli olmak lazım
nohudum tlf genelde kapatıorum artık
bana gelmek istiyenler arttı nedense bu aralar
hamileyimde diiemiom yalan söleyip duruom işte.
gözünaydın bebeğim sonuçların temizmiş
tlf şimdi açık ama gelmediiii msj daha
bugün burdaki doktora gittim canım.
verdiklerini yasddım yukarda
bide iğneye başlattı.senin dediğin gibi
kocişe bugün öğrettiler
artık o vurcak
acıdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.göbüşümden yidim :ecrin_bebek:
canım yumoş çatladı dedimi sana doktor adet gününü bir gün geçir gelmezse adetin idrarda da yapsan çıkar tatlım
çatlamış demedi ama herşey normal görünüyor dedi, yumurta foliküllerini görüyorum dedi. zaten benim bildiğim bu foliküller yumurta çatlayınca çıkan şeyler değil mi?
sağol canım dostlar sağolsun..sana kaçlık iğne başladı ve diğer ilaçların neler..9 aymı yatacakmışsın?inşallah bişey olmaz allaha emanet olsun bebişlerimiz
oyy nohutumm hade bakalımmm kızınnn gelir inş sağlıklaa ben öle bişi duymadıydımm
evet canım bende öyle biliyorum adet günün geçsin bi ozman baktır şimdi daha erken belki geç döllenme vardır
bende şimdi tel e baktım hala mesaj gönderılenlerde iletilmemiş:))
igneye başlamış olmana sevındım cnm mesaj da yazdıgım gıbı şimdi için daha rahat edecek diye düşünüyorum...ayy canın acıdımı kuzuu valla kuzenımın eşide her gun nazlanıyodu ama vurdurdu bitti şimdi armanç adında mis kokulu bi bebişii varr...bizde o gunlerı görelım ınşallah....
sağol canım
evet bende de oluyo hele sabah uyandıgımda şöyle kollarımı yukarı kaldırayım bı uykum açılsın dıyorum ama o bölgedekı agrı yüzünen yapamıyorum....nohut ya benim karnım ağrıo
tam karnımmı onuda bilmiom
göbek deliğimin çevresinden başlıo sızı mı ağrı mı
ne
sizde oluo mu yaaaa
çiçek ceylan sizin ateşleriniz nası şincik yüksekmitaktım ben şincik ateş olayına illakem sabah ateşimi olucek
rica ederim canım bebişin inş.seninledir topiğe gel arada hamişsen hepbirlikte sevinirizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?